News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner
Odp: Imagination
« Reply #165, on January 28th, 2013, 01:53 AM »
No z Ellen kilka razy już się przewinęła w Zgadnij jaka to dziewczynka, że już sporo bardziej obeznana dla mnie postać niż Elis :D
Pierwszy art to se już przekopiuję z wymienionego powyżej tematu
(click to show/hide)

(click to show/hide)

Dokładnie jak na obrazku powyżej: niewysoka blondwłosa (puszyce długie włosy) dziewczynka w czerwonej sukience na białej podszewce z białym fartuszkiem, czerwonej kamizelce i białej koszulce, z czerwoną opaską i kokardą we włosach, z nieodłącznym białym kotem Sokratesem i (mimo Alzheimera) z płomiennym uśmiechem na twarzy.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #166, on January 28th, 2013, 02:21 AM »Last edited on January 28th, 2013, 02:23 AM by Maluetar
Ponieważ nigdzie nie znalazłem lepiej odzwierciedlających wygląd obrazków to posłużę się tymi od h-c ;D
Quote from h-collector on January 28th, 2013, 01:53 AM
(click to show/hide)

Podobnie z opisem. Wiecznie uśmiechnięta młoda czarownica z długimi puszystymi blond włosami. Ubranie widać dokładnie na załączonych wyżej obrazkach =)

H-c: bardzo lubię obrazki od fushigi ebi. Ten styl rysowania jest niesamowity.

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #167, on January 28th, 2013, 07:39 AM »Last edited on January 28th, 2013, 07:46 AM by arhus
Myślę że ten opis który dał h-collector wystarczy :3 Co do obrazków to może to:

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #168, on January 28th, 2013, 05:41 PM »
z jakiegoś powodu Ellen kojarzy mi się od niedawna z blondwłosą wersją Koishi... Może przez te serduszka xD (i tu pasują te grafiki od Arhus)
A konkretniej jak skrzyżowanie Marisy i Koishi... welp
(click to show/hide)

Opis myślę, że ten od hc jest wystarczający :3

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #169, on January 28th, 2013, 07:25 PM »
Postnąłbym, ale Maluetar i Piscilla już dali xD.

Ellenka needs more love. Co ja bym dał za angielską wersję Hatarakimono.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #170, on January 30th, 2013, 11:00 AM »
nadal pierzemy w pralce~

Elly

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #171, on January 30th, 2013, 11:47 AM »
1. Spójrz na obrazek

2. Wytnij dziewczynkę i zostaw kosę.
3. ...
4. PROFIT

Elly to random. Ale jej kosa jest zajebista.
No może tak nie do końca random, kojarzę jej wygląd. Jej imię. Jej stage. Kapelusz też ma fajny. Ogólnie to wyobrażam ją sobie jako uśmiechniętą dziewczynkę z kosą o takim ogólnie rzecz biorąc "wyrafinowanym" wyglądzie.
Ta jej krzywa kosa jest taka awwwww

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #172, on January 30th, 2013, 12:21 PM »
Imo bardzo ładna pani, elegancka w całkiem znośny sposób (bez przesad typu Yukari).
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner
« Reply #173, on January 30th, 2013, 12:53 PM »Last edited on January 30th, 2013, 02:23 PM by h-collector
Elly, Kolejna blondwłosa dziewczyna.
Włosy kręcone koloru blond do szyji w specyficznym stylu (nie znam nazwy). Zółte oczy, różowy dość duży kapelusz z czerwoną kokardą, Czerwono różowa sukienka, raczej czerwone botki(choć tu się waham nad np. brązem lub czernią). Specyficzna zakręcona kosa. Mimo dość dziecinnego wyglądu na zunarcie dość wysoka, dojrzała z widocznym biustem.
(click to show/hide)

Zamieniłem art, bo jednak bardziej pasuje portret jednoosobowy :D
(click to show/hide)

Trochę tylko ciemniejsza i dłuższa sukienka i może niekoniecznie rajstopy i tak zakręcone botki :D

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #174, on January 30th, 2013, 01:54 PM »
^ Nie chce mi się dawać własnego opisu. Ten od h-c jest dobry xd

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #175, on January 30th, 2013, 02:30 PM »Last edited on January 30th, 2013, 02:45 PM by Maluetar
Niestety z uwagi na mnóstwo secondary artów pokazujących, że jej kosa ma ostrze od wewnętrznej strony to ciężko mi jest znaleźć jakikolwiek dobry art. Najbardziej trafny jest oficjalny, ale ponieważ już był postowany to wrzucę kilka innych które udało mi się wykopać na pixivie, a są fajne.

« Reply #176, on January 30th, 2013, 02:45 PM »
(click to show/hide)
;D

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #177, on January 30th, 2013, 03:09 PM »
^gdyby nie prosta kosa, to najlepszy art. do tej pory :3

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #178, on January 30th, 2013, 03:39 PM »
Tak bardzo mi przypomina Kotourę, nie wiem czemu.

Ogólnie moje wyobrażenie nie różni się wiele od ZUNartu. Może tylko tym, że ta jej kiecka nie jest taka prosta, że ma więcej dodatków. Włosy jasny blond, podkręcone zaraz nad ramionami. No i cyc co najmniej B+ :)

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #179, on January 30th, 2013, 04:02 PM »
Ode mnie to
(click to show/hide)

Elly nie kojarzy mi się z małą dziewczynką, a raczej z elegancką młodą kobietą... Na dodatek z deka "groźną" (coś w stylu Yuuki... tylko mniej)...  ale to pewnie tylko moje wrażenie, welp...
Średniego wzrostu, wygląd jak widać, cyc widoczny, ale też nie za duży (między B, a C)
Kosa faktycznie rzadko kiedy jest przedstawiona poprawnie, ale w myślach zawsze ją sobie "poprawiam" na odpowiednią