a ja nakurwiam continue jak szalona : DDDD
(click to show/hide)
TEN PIĄTY KURWA BOSS, JAK TO BOLI
also
Icame.png
TEN PIĄTY KURWA BOSS, JAK TO BOLI
also
Icame.png
4 stage - muzyczka zajebista, niepokój burzowe chmury. Loli od nutkowego danmaku, cahos, cojaniewiem sam, wsadźcie se ten wasz shamisen w poslady, w poprzek ;-;
5 stage - CO TO JA NAWET NIE. SA TIER, LEVEL HARD TO TUTAJ NORMAL? Loli chyba oni bo rogi, wygląda jak Yoshika idąca w gotyk i mrok, a poza jak Yuugi. OStatni spell, ZUN gunwo żryj, TD to miał byćtaki smieszek, żebyśmy potem płakali, co? ;-;
6 stage - Ksienżniczka w misce skrzyzowana z tomciem paluchem,zmienia nam rozmair, danmaku gówniane, potem tęcza, podroze w misce jak pijana Byakuren na swoim stage, muzyczka elo, ale dupy nie urywa,mozepotem sie do niej przekonam jak do True Administratora
Extra stage: Dlaczego ta loli kojarzy mi sie z Michaelem Jacksonem? Garniturek, bęben perkusyjny, dziwne jakies,mamizou przy tym wydaje sie elo.Rzucanie bębnami, co wygladaja jak kegi z piwem,wat? (extra obejrzalem na streamie, bo poziom trudnosci urwal mi jaja i rzucil pod lozko.
Hah, dopiero po którymś razie odkryłem, że te nutki mają mniejsze hitboxy niż sądziłem xD
A tak jak sobie robię spell practice, to po 4-5 razach łapię te odwrócone spelle (prócz ostatniego :P)
czyli gdzie ? :D(click to show/hide) PS. przeszłam dalej niż Małysz, dohohohohohohohohohohoho
mfw referencje do tytanów w toho
To uczucie gdy zrobiłam Normala za pierwszym podejściem xD
CO
za pierwszym podejściem bez continue to ja ledwo do 6 bossa doszedłem... ;__;
A piąty stage...
Jeszcze nigdy nie śmiałem się tak bardzo ze zwykłego danmaku. Szczerze mówiąc to nawet całkiem chętnie traciłem życia na tych spellach XD
same here; to ciekawa karuzela :DQuote from Piscilla on August 12th, 2013, 03:16 PM Swoją drogą te spelle 5 bossa tak ot poza grą to ciekawy trening (prawo lewo i góra dół już ogarniam, tego dookoła ni uja)
btw, Zunowi chyba spodobały się kolorowe słitaśne kulki, bo znowu je umieścił w last spellu~
i rozwala mnie nazwa jednego ze spelli tomcia palucha - "iiiii staaaajeeeesz sięęęę duuuuuuziiiiii" :D
Tsukumo Ben10
btw. ludzie mówią, że da się unlockować extra na easy