Dla osób z systemem starszym niż Vista polecam: http://www.touhou.pl/4um/index.php?topic=1522.msg122499#msg122499
Odp: Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.
« Reply #345, on August 14th, 2013, 11:09 AM »
"wydawanie dźwięków samodzielnie"
nie żeby coś, ale chyba mniej więcej to pisałem wyżej w którymś poście xDQuote from Małyszeq on August 14th, 2013, 12:20 PM Ok, myślę, ze wiem o co chodzi. Błąd w rozróżnieniu youkai/oni może wynikać z tego, ze amanojaku był "przedstawiany" w postaci oni, a w rzeczywistości był bardzo złym typem youkai
albo chciałem napisać tylko cofnąłem na rzecz cytatu z japońskiej wiki ;___;
zresztą huh, to wynika z tego, co pisze na ogólnej wiki~
po kilkukrotnym przesłuchaniu całego soundtracka:
- themka sukuny
- themka seiji
- themka 6 stage
- ending theme
- themka 5 stage
.
.
.
- themka sekibanki
- themka raiko
- themka ex stage
- themka tsukumo sisters
- themka 4 stage
- themka 3 stage
- themka 2 stage
.
.
.
.
.
- themka kagerou
- opening theme
.
.
.
.
.
- staff roll theme
- themka wakasagihime
- themka 1 stage
nie będę się (na razie) rozpisywał na temat każdej nutki, ale mogę śmiało powiedzieć, że dwa pierwsze miejsca to naprawdę kawał dobrej muzyki~
avek ;___;
Heh, ja problemu z full screenem na największej rozdzielczości nie mam ^^
Prawie-Full HD mocno
A mi się mocno zmienia lista ulubionych tracków z Touhou. Jakim cudem motyw Sukuny na 1 miejscu, przed "Green-Eyed Jealousy", a zaraz na 3 miejscu motyw Raiko, to chyba wielka tajemnica Gensokyo...
ogólnie, poszerzanie instrumentalium przez ZUNa z odsłony na odsłonę ftwQuote from Małyszeq on August 14th, 2013, 09:51 PM A mi się mocno zmienia lista ulubionych tracków z Touhou. Jakim cudem motyw Sukuny na 1 miejscu, przed "Green-Eyed Jealousy", a zaraz na 3 miejscu motyw Raiko, to chyba wielka tajemnica Gensokyo...