News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Osiągnięcia - Archiwum

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
Odp: Odp: Osiągnięcia
« Reply #495, on July 21st, 2015, 03:03 AM »
Na początek chciałbym podziękować Losikowi za przyjęcie tej niewdzięcznej posady.

Dodatkowo osiągnięcia typu lifetime zostały zaktualizowane.

Od siebie dodam, że niedługo pojawią się dodatkowe osiągnięcia, które prócz tego, że będą wielopoziomowe, to także w nieznacznym stopniu pomogą wam podbić wasze osiągnięcia lifetime.

Więcej szczegółów na razie nie podam.

luc537

• Wróżek Mniejszy
  • Konkurencha
nihil novi but
impra imminent

Tribell

• Dragon's Palace Messenger
  • Zamrożona Żaba
  • Addicted From Danmaku
« Reply #497, on July 21st, 2015, 09:26 PM »
Quote from Losik on July 20th, 2015, 11:28 PM
Zostałem oddelegowany, żeby trochę tu uprzątnąć, co też niniejszym czynię.

Wszystko co nieaktualne wędruje do archiwum. Co do reszty:
-Tribell - Nie działa mi ten replay z RSS zarówno na przyspieszeniu, jak i normalnym tempie. Przy 5. bossie postać ginie raz za razem. Ewentualnie jeśli u ciebie to działa i nagrasz filmik z tym czy coś to mogę wtedy zaliczyć.
Lepiej późno niż wcale.

Możesz spokojnie zdiscardować to osiągnięcie. U mnie ten repek dostaje ostrego desyncha.

xravenx

• Większy Użyszkodnik

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #503, on July 26th, 2015, 08:16 PM »
System osiągnięć zaktualizowany do wersji 3.9. Dodano nowe osiągnięcia, więcej info w change log.
« Reply #504, on July 28th, 2015, 07:08 PM »
System osiągnięć zaktualizowany do wersji 3.9b. Dodano nowe osiągnięcia, więcej info w change log.

Losik

• Moderator
  • Ordinary User
There was a man who had everything
He met a youkai who knows everything
Now she has everything and he knows nothing.

xravenx

• Większy Użyszkodnik
Odp: Osiągnięcia
« Reply #508, on August 10th, 2015, 09:44 PM »Last edited on August 11th, 2015, 04:09 PM by Kreton
IN Maniac
https://www.sendspace.com/file/cc7uw7
Quote from Kreton on August 11th, 2014, 05:25 PM
Q: Finał A czy Finał B ? Zasady przyznawania osiągnięć w IN ?
A: Osiągnięcia przyznawane są użytkownikowi, który ukończył grę pokonując Kaguyę (Finał B). Naturalnym jest, że skoro mamy odblokowany Finał B - to znaczy, że Finał A również został wcześniej ukończony. Dodatkowo by zdobyć osiągnięcie Maniac - należy ukończyć Finał B 12 razy - 4 drużyny i 8 postaci Solo.
Taka mała uwaga - grając solo Final B mamy odblokowany od razu, bez robienia Final A

Bo robiłeś go drużyną. Zresztą co to za różnica czy jest czy nie. Po prostu ma być Finał B, tyle.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #509, on August 12th, 2015, 09:36 PM »
Chciałbym pogratulować ravenowi.

Przebicie mnie w Score w Lifetime, a także uzyskanie Graze Class IV i jako pierwszy na stronie: Spell Card Class III