News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 14.3: Danmaku Amanojaku ~ Impossible Spell Card

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

Tribell

• Dragon's Palace Messenger
  • Zamrożona Żaba
  • Addicted From Danmaku

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
Odp: Touhou 14.3: Danmaku Amanojaku ~ Impossible Spell Card
« Reply #139, on May 18th, 2014, 10:27 PM »
Quote from Drewko on May 18th, 2014, 09:26 PM
Quote from critz on May 18th, 2014, 09:02 PM
Są ukryte achievementy 61-70 za ukończenie całej gry z danym itemem oraz bez itemu. Aczkolwiek nie wydaje mi się, by na polskiej scenie był ktokolwiek mający szansę na all no-item. Ale możliwe to jest :V.
Inb4 Maluetar.
Czy Maluetar wypowiedział się na temat tej gry ?
Bo nie wiadomo czy w ogóle w nią gra :/

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
There was a man who had everything
He met a youkai who knows everything
Now she has everything and he knows nothing.

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #141, on May 18th, 2014, 10:32 PM »
Sephi - Chyba nie, ale jeśli miałbym wymienić kogoś kto byłby w stanie wykonać taki niemożliwy Achievent no to w sumie tylko on mi przychodzi do głowy. Wszak dla niego Lunatic to pestka, i jako pierwszy w Polsce przelazł StB.

Btw. Mokou w tej grze to wredna małpa - Pierwszy spell to "Unikaj Okuu-styled eksplozji na pół ekranu, hehe :D" a przy drugim gdy już myślałem że ją pokonał i odruchowo w geście zwycięstwa wleciałem w nią gdy wybuchała stwierdziła że się odrodzi, bo czemu by nie?

Tribell

• Dragon's Palace Messenger
  • Zamrożona Żaba
  • Addicted From Danmaku
« Reply #142, on May 18th, 2014, 10:37 PM »Last edited on May 18th, 2014, 10:40 PM by Tribell
Quote from Losik on May 18th, 2014, 10:30 PM
No baa. Tylko Yuyuko w 4-3 daje mi się we znaki.
4-3 musiałem 2 razy łapać, bo za pierwszym zginąłem w momencie złapania karty. RNG-based motylki tak bardzo nie elo.

Also, ile razem macie złapanych kart bez itemów? Ja mam na chwilę obecną 43 z 75.

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim

Michał

• Zamrożona Żaba
« Reply #145, on May 19th, 2014, 04:58 PM »Last edited on May 19th, 2014, 05:15 PM by Michał
Quote from 4fun on May 19th, 2014, 04:07 PM
Nie da się przejść bez użycia itemu. po prostu sie nie da
Da się. Problem w tym, że ta karta zależy dużo od szczęścia (a konkretniej mówiąc na tym, czy motylki nie zleją się w białą plamę przez co nie da się odczytać trajektorii pocisków).

(od 20 sekundy jest 4-3)

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #149, on May 19th, 2014, 08:22 PM »
Ha! Jeszcze zanim wyszła gra to mówiłem, że wszystkie spelle będą możliwe bez cheatowania.
Wiedziałem, że ZUN jednak nie zepsuje systemu spellcard dając spellcardy nie do uniknięcia.