może w hypera wchodzi, tu jest "normalna":
Odp: Touhou 13 - Ten Desires
« Reply #60, on March 26th, 2011, 09:33 PM »
Demo TH13 będzie najprawdopodobniej dostępne za free do pobrania jeszcze przed rozpoczęciem Reitaisai. Więcej informacji w moim skromnym newsie na stronie głównej, który najprawdopodobniej oczekuje na akceptację.
BTW. Nie znam HTML, musiałem zainstalować ten wasz skrypt newsów lokalnie i tam dopiero to napisać z użyciem edytora WYSIWYG.
Tutaj wkleiłem źródło, więc niestety trochę boję się o wygląd końcowy newsa. xD
17:18 <&Lenin> kto wyjechal na magni
17:18 <&Lenin> TEN MA PECHA
17:18 <&Lenin> WLASNIE WYSZLO DEMO TH13
Zombie Loli
moja waifu zdegradowana do stage 1? what the fuck. mam nadzieje ze wroci w EX.
Kogasie udalo mnie sie zaskoczyc
1 stage:
mid boss- bezimienny, bezkształtny duszek
Boss- Yuyuko (TAK, YUYU JAKO STAGE 1! śmiecham motzno)
2stage:
mid boss i boss: Kasudani Kyouko (nowa postac, ma dziwne uszy, zdaje się psie i w ręku trzyma bambusowy kij albo bambusowa miotłę, nie przyjrzałem się)
3 stage:
mid boss: Tatara Kogasa (ZUN czytał Anona z Gensokyo i postanowił zarzucic Kogasą. prorok przemówił, trollface.jpg)
Boss: Miyako Yoshika (czy jakos tak, no zombie loli.... ZUN zadbał dziś o nekrofilów w bardziej dosłownym znaczeniu)
Recytujące Sutrę Echo
Kyouko Kasodani - Stage 2
Specyfikacja: Yamabiko
Umiejętność: Odbijanie fal dźwiękowych.
W demie podczas walki ma nazwisko Kasoya.
Podczas wspinaczek górskich lubi odpowiadać na każdy dźwięk. Wprawia ją to w dobry nastrój.
Wierna Nieboszczka
Yoshika Miyako - Stage 3
Specyfikacja: Jiang-Si (zombie kontrolowane talizmanem)
Umiejętność: Wygląda na to, że potrafi zjeść wszystko. Wchłaniane przez nią Dusze regenerują jej rany.
Ciało, wskrzeszone talizmanem, zostało przeznaczone do ochrony czegoś.
Najprawdopodobniej z jej "Mistrzem" zmierzymy się w ostatnim Stage'u.
-----
Z tłumaczenia ogólnikowego i "na szybkiego" (JPN->POL), pewnie sporo skaszaniłem przy tłumaczeniu
rozwala mnie fakt, że już drugi raz podczas konwentu właściwie kolejne touhou zostaje wypuszczone do sieci xDD
Yoshika ma na głowie pieczęć, którą używa się do kontrolowania zombi...możliwe, ze spotkamy jakąś loli-nekromantkę xD