News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 13 - Ten Desires

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
Odp: Touhou 13 - Ten Desires
« Reply #150, on May 11th, 2011, 11:06 AM »
Już samo Spell Practice mówi, że gra będzie fchuj łatwa. Osobiście mi się to podoba - nie odstarszy nowomyszów nieumiejących przejść UFO czy SA na easy.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #151, on May 11th, 2011, 02:17 PM »
Małysz: Kyouko na lunaticu właśnie przez to może łatwo mylić człowieka, że pociski są tuż przed tobą, jesteś fucked up a nagle zawracają itd. Dla mnie to był jeden wielki mind-fuck xD

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass

Mataha

• Większy Użyszkodnik
« Reply #153, on May 14th, 2011, 11:46 PM »
Quote from Maluetar on May 11th, 2011, 02:17 PM
Małysz: Kyouko na lunaticu właśnie przez to może łatwo mylić człowieka, że pociski są tuż przed tobą, jesteś fucked up a nagle zawracają itd. Dla mnie to był jeden wielki mind-fuck xD
Klik.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #154, on June 30th, 2011, 05:03 PM »
A ja już nie będę już, bo gra jebła (mimo iż wcześniej działała), a na windzie 7 nie mogę zainstalować AppLocale nawet podczas rozruchu z wiersza poleceń >_>

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Michał

• Zamrożona Żaba

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #157, on July 9th, 2011, 11:47 AM »
(clck t shw/hd)
Qt frm Dvl

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #158, on July 9th, 2011, 11:55 AM »
T dpr dm t wrsj 0.1 czyl njwcz?njsz...
Pwn ZN chc? tylk przdstw? slnk swj pmys?y...
B! n zdzw? by mn gdyby Yyk Kgs by?y wsdzn d tg dm tylk dltg b ZN n m? jszcz pmys? n nw ll w p?nj wrsj kt? j zst?p...

Oficjalny Wrigglefag

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #159, on July 9th, 2011, 04:22 PM »
Loli nie będą zmienione, to raz. Dwa, już było gdzieś wspominane (czytałem bodajże na shrinemaiden.org), że system zdobywania bomb i żyć będzie nieco ulepszony, tak, ze będzie można zdobywać większe niż pojedynczy, kawałki życia i bomb bez potrzeby odpalania "trance mode". Chociaż ja na 3 stage'u pod koniec walki z Yoshiką miałem prawie 4 życia i równe 4 bomby, więc da się zrobić... W ogóle dziwna sprawa - im bliżej do premiery pełnej wersji ( a przypominam, ze został miesiąc), tym chętniej sięgam po demko. Dzisiaj np. grałem Youmu, która bezproblemowo kosi wszystko, prócz Yoshiki - na jej pierwszym spellu mieczem rozwalasz wszystkie spirity, które Yoshika wsysa i się regeneruje szybciej niż zadajemy jej rany. Denerwujące, to ZUN powinien nieco ogarnąć...
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #160, on July 9th, 2011, 08:16 PM »
a ja Sanae. Nie wiem dlaczego, ale nią mam najlepsze wyniki.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #161, on July 9th, 2011, 09:31 PM »
W sumie - Sanae gra się łatwo i przyjemnie. Taka postać środka, jak Sakuya w PCB. Marisa wydaje mi się ciut szybsza niż w poprzednich grach, ale Illusion Laser miecie pod względem hitpower. Reimu jak zwykle - mały hitbox, homing pociski na nonfocusie, ale słaba siła strzału. I w końcu Youmu dla ludzi nieco wprawionych w Touhou i szukających ciekawego gimmicku. Brak możliwości strzelania w focusie, rekompensuje szerokimi ciachnięciami. Osobiście na pierwsze przejście pełnej wersji wezmę jednak Sanae (chociaż wnioskując z tłumaczenia obstawiałbym, że kanoniczną postacią, która rozwiąże incydent będzie Youmu - z jej skryptu można wydedukowac kilka ciekawych rzeczy, m.in. to, że wróci "kłopotliwa osoba", oraz że może mieć związki z przeszłością Byakuren/Myouren, o czym wspomina Yoshika)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #163, on July 10th, 2011, 01:08 PM »
hah można było się spodziewać, ciekawe który stage; sądząc po wyniku, może być 5 lub 6, I guess

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes