News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 13 - Ten Desires

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: Touhou 13 - Ten Desires
« Reply #210, on July 28th, 2011, 08:09 PM »Last edited on August 1st, 2011, 11:44 PM by Maluetar
Zauważyłem, że w TD Yuyuko jest jakby trochę szczuplejsza i trochę wyższa, może to przez ułożenie jej stroju ^^

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #212, on July 29th, 2011, 12:18 AM »Last edited on July 29th, 2011, 12:22 AM by critz
/\ Może twoją. Tak w ogóle, to zauważyłem awersję ZUNa do dawania youkai jako tych co rozwiązują problemy (w końcu miko są od tego, a Marisa/Sakuya/Youmu jak im się zechce/dostaną rozkaz). Nie licząc gier multi oraz poświęconych danym postaciom ZUN dał youkai jako grywalne jedynie w 3 tytułach - w IN oraz SA ze względu na system drużyn, a więc zostaje tylko MS, w którym Mima i Yuka były grywalne bez łaski.
Osobiście mimo wszystko miałem nadzieję na Shou. Jakoś mi pasowała na grywalną postać, ale na Sanae i Youmu zdecydowanie nie mogę narzekać :3. Orin ciężko widzę w roli bohaterki, ale może ten jeden raz by pasowało... A co do Flan to wątpię, gdyby ZUNowi zależało na podlizaniu się fanom najpopularniejszych w fanonie postaci to Flan byłaby w każdej grze, a nie wyparowała od czasów EoSD. Zresztą niekontrolowana moc, zagrożenie dla otoczenia, trzymanie w piwnicy and sh*t...

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #213, on July 29th, 2011, 12:35 AM »
no cóż Sulej, musze przyznać critzowi rację, zwłaszcza ze względu na te ostatnie słowa... ;)

a co do Orin to się zgadzam, jak najbardziej związana z fabułą mogła by być i wiele ciekawych rozwiązań zun mógłby znaleźć ;)

Michał

• Zamrożona Żaba
« Reply #214, on July 29th, 2011, 08:28 AM »
Quote from critz on July 29th, 2011, 12:18 AM
/\ Może twoją. Tak w ogóle, to zauważyłem awersję ZUNa do dawania youkai jako tych co rozwiązują problemy (w końcu miko są od tego, a Marisa/Sakuya/Youmu jak im się zechce/dostaną rozkaz).
Spowodowana jest tym, że w Gensokyo jest ustalona pewna harmonia. Youkai może łatwo spowodać kłopoty, a człowiek może je łatwo rozwiązać.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #216, on August 12th, 2011, 12:49 PM »
J? nps?m w 5000000 Pst mj przmy?ln n tmt tj k?dk l npsz? jszcz rz.
Wygl?d m t jkby ZN wrzc? d mksr Rn, Lyrc, Shk Ym.
Btw. tk zgdywnk kjrzy m s? z "Wh's tht pkmn ll!"

Oficjalny Wrigglefag

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #218, on August 12th, 2011, 02:22 PM »
P kszt?c wygl?d m t n tk typwy rpjsk mszkt lb nn? szblk?...

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #221, on August 12th, 2011, 02:27 PM »
będzie grała na...ostrzu ^^'

nie no tak jak sie przyjrzę to rzeczywiście z głowy to jak Kyouko...

ewentualnie widzę jakiś łańcuch przyczepiony do jej kijasa...

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #222, on August 12th, 2011, 02:32 PM »
Kiece ma szerszą niż Kyouko i jeśli to uszy, to też nie bardzo jak ona, bo ona ma oklapnięte, ale kto tam wie...
Mam nadzieję, że to jakaś blondynka ;u;

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #223, on August 12th, 2011, 02:42 PM »
moim zdaniem to nie uszy; a może to być jakaś siostra Kyouko...np. na "wyższym stanowisku"; cały czas czekamy na kogoś, kto zarządza świątynią Myouren...wg mnie powinien się pojawić taki ktoś

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #224, on August 12th, 2011, 02:45 PM »
Niech będzie kokarda, lubię kokardy....
Nekromantka yesplz!