Dobra, zaczynam coraz bardziej lubić themki z TD
:D Ale dla mnie, melodie ze stage'ów są lepsze od pojedynków z bossami - dla mnie taka sytuacja ma miejsce w stage 1 (to, co towarzyszy Yuyuko to jakieś nieporozumienie, już nie mówiąc o porównaniu z delikatną nocną melodią ze stage), stage 3 (zdecydowanie sympatyczniejsza melodia, która towarzyszy nam przez stage, niż "arabskie noce", które brzmią podczas pojedynku z Yoshiką)...no i stage 4, którego melodia jest taka...magiczna (nie wiem jak inaczej to określić), przypomina mi trochę 4 stage theme w IN ^^ (melodia ze starcia z Saigą też daje radę, ale w porównaniu z themką ze stage, heh...); melodie ze stage 2, 5 i 6 nie przypadły mi jak na razie do gustu więc nie oceniam, może z czasem, jak się wsłucham... ^^ aha, wielkim wyjątkiem jest EX Stage, gdzie melodia Mamizou jest taka...porywająca (do tańca xD)...
tańczyłem przed chwilą do tego, a co xD ciekawe jakby to wygladało na ddr...
...ma w sobie aż za dużo energii jak na panią nauczycielkę z lasu xD
I w ogóle...coś mi te dwie themki (Mamizou i ze stage 3) bardzo trącają celtyckimi nutami... ;3 bardziej ta druga, ale ta pierwsza też ma w sobie coś z ognistego irlandzkiego jigu ^^