News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 13 - Ten Desires

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: Touhou 13 - Ten Desires
« Reply #15, on February 28th, 2011, 12:43 PM »
dobra, dopiero teraz obczaiłem screeny; napaliłem się na grafikę, to mi wystarczy; DO WANT

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #16, on February 28th, 2011, 02:50 PM »
Fappable... mam tylko nadzieje, że nie będzie jakiś dziwacznych utrudnień w stylu małych latających... chociaż pierwszy screen napawa mnie obawą...

...nah

deFco247

• Rage Quitter
  • Creeper clown

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #18, on February 28th, 2011, 04:58 PM »
>No Sakuya

Srsly, robicie z tego straszną aferę - jedni się podniecają, że jej nie ma, a za to jest Youmu i dostają spazmów od wielokrotnego orgazmu i już spermy im brakuje, bo nie mogą się tym nacieszyć, a z drugiej strony niektórzy robią z tego big deal, masowy butthurt i tylko karmią w ten sposób trolli. Just stfu, bo jeśli coś jest tu wkurzającego, to raczej takie właśnie robienie hałasu o coś, co zdrowo myślących ludzi nie powinno ruszać.

Now I mad.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #19, on February 28th, 2011, 05:07 PM »
Quote from Deviol on February 28th, 2011, 03:49 PM
Tło w pokazanych screenach zajeżdża mi grobową atmosferą, gdzie przy jednym (ten z timerem) jest takie cosmic feeling. Wiosnowato tam, więc natura wraca do życia, zmarli wychodzą z ziemi na małe ugi bugi... Mam nadzieję, że pojawi się Mima. Zastanawiałem się nad potencjalnymi bossami i o takich ghost & ghouls myślałem.
Orin powysyła trochę dusz i ożywi ich :P A grobowa atmosfera to akurat coś co tygryski lubią najbardziej ;)

I ogólnie nie rozumiem tego bezsensownego dialogu z Sakuyą i Youmu w tle...nie ta, to inna, jejku, chyba nie spodziewaliście się, że będzie powtórka PoFV gdzie każdy mógł sobie pofapać do swojej ulubionej...

Mataha

• Większy Użyszkodnik

usagiaddict

• Zamrożona Żaba
>sugerując, że te forum nie schodziło na psy wcześniej

JCD

• Zamrożona Żaba
TH 13 - oczekiwania co do dziewczynek
« Reply #22, on February 28th, 2011, 08:34 PM »
By? dzwczynk-ktk, dzwczynk-mysz, dzwczynk-Jzs, dzwczynk-wdrk czy nwt nklrn dzwczynk z p??.

Mc jk? swj szczg?ln czkwn c d kljnych lltk? m? lczyc n jk? wlk cm bck kt?rj? z pstc?

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

Michał

• Zamrożona Żaba

JCD

• Zamrożona Żaba
« Reply #25, on February 28th, 2011, 09:35 PM »
T dzwn, klrw, gwzdk-pdbn c? (wdczn t? w mn g??wnym) mn npk.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #28, on February 28th, 2011, 11:31 PM »Last edited on February 28th, 2011, 11:35 PM by Mayuki
Quote from SuppaTenko on February 28th, 2011, 07:06 PM
Quote from Mayuki on February 28th, 2011, 05:50 PM
Wriggle niestety jest za słaba ^^ z "lil fries" wzięli tylko Cirno...
Jakby Cię obsiadło stado afrykańskich Pszczół to byś uju jeden tak nie pisał ;<<<
no afrykańskich to może nie, i nie stado...ale w zeszłe wakacje użądliły mnie 3 pszczoły na raz ^^ dobrze, że pozbyłem się wrażliwości na ich jad w dzieciństwie bo by było ciekawie; ale widzisz - owady silne tylko w roju; w każdym razie chodzi mi o to, że w IN Wriggle została przedstawiona jako słaba postać i tyle, trza się z tym pogodzić :3
Quote from JCD on February 28th, 2011, 08:34 PM
Była dziewczynka-kotek, dziewczynka-mysz, dziewczynka-Jezus, dziewczynka-wiaderko czy nawet nuklearna dziewczynka z pałą.

Macie jakieś swoje szczególne oczekiwania co do kolejnych lolitek? A może liczycie na jakiś wielki come back którejś z postaci?
kcem dziewczynę-typową gotycką lolitkę a co do come backów...chciałbym Yuukę i Yuyuko :3

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!