czasami ironizuje; „Sob sob... I'm so anemic
I can't even recite the spells...”.
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #150, on November 26th, 2012, 10:01 PM »
czasami ironizuje; „Sob sob... I'm so anemic
I can't even recite the spells...”.
Nie ogarniam całego Universum Touhou
suwako - za wszystko
nue - za epicki wygląd i poruszaniu się na statku kosmicznym:D
Quote from 4fun on March 29th, 2013, 12:13 AM Moje ulubione postacie z touhou:
Raisen - za fajnie wyglądające ataki(też postrzelał bym sobie z palców xD) , desing ,muzyczka jak się z nią walczy oraz pozytywny charakterek.
Utsuho - za władaniem energią atomową , za muzyczkę i za atak który zajmuje tak około 7/9 planszy. Po za tym desing. Szkoda tylko że jej odbiło kiedy dostała te energie atomową
Flandre - bardzo fajna postać o której wiem tyle że siedzi w pywnicy i raz wyszła się spytać sakuyi co to jest sex D: Jest jedynym extra bossem którego pokonałem xD. Ma najwięcej remixów na osu owen was her i fan artów -.-(wszędzie tego pełno) jest przedstawiona w większości filmików za potworna (ale ja tak nie sądze)
Siosty primsrivers - bo są melodyjne i grają nie dotykając instrumentów. Ale na fanowskich filmikach grają normalnie (kontaktowo)
marisa i raimu - bo to pierwsze bohaterki touhou więc sentyment jest.
yukari - bo to ona głównie stworzyła granice która oddziela świat normalny od gensokyo i jest jedną z tych pozytywnych postaci , Która ma fajną nute (necrofantasia) , fajnych kompanów (ren i chen) , fajny charakter , i śpi tyle co ja całe dnie :D.
suwako - za wszystko
nue - za epicki wygląd i poruszaniu się na statku kosmicznym:D
Żeby nie było wszystkie postacie w touhou są zajebiste na swój sposób ale nie chce mi się wszystkich wymieniać .Na żadną postać nie mam złego słowa.
@up Jakie oburzenie huehue
Siosty primsrivers
Moje ulubione postacie z touhou:
Raisen
Flandre - bardzo fajna postać o której wiem tyle że siedzi w pywnicy i raz wyszła się spytać sakuyi co to jest sex D: Jest jedynym extra bossem którego pokonałem xD. Ma najwięcej remixów na osu owen was her i fan artów -.-(wszędzie tego pełno) jest przedstawiona w większości filmików za potworna (ale ja tak nie sądze)
marisa i raimu - bo to pierwsze bohaterki touhou więc sentyment jest.