News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #150, on November 26th, 2012, 10:01 PM »
Quote from ClairKyu on November 26th, 2012, 09:57 PM
czasami ironizuje; „Sob sob... I'm so anemic
I can't even recite the spells...”.
Wait, wait, wait. To była ironia z jej strony? Myślałem, że mówi serio. xD

ClairKyu

• Nowomysza
« Reply #151, on November 26th, 2012, 10:04 PM »
@PookyFan
Po takim damnaku jakie zaserwowała w walce, myślę, że raczej to tylko usprawiedliwienie przegranej.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #152, on November 26th, 2012, 10:04 PM »
^Patche mówiła serio. Nie była w najlepszej formie w tamtym momencie.
Dopiero w trakcie extra wspomniała iż była już w dużo lepszej formie i pokazała swoją moc.

ClairKyu

• Nowomysza

Kami

• Wróżek Mniejszy
« Reply #154, on November 27th, 2012, 08:12 AM »Last edited on June 11th, 2013, 05:28 PM by Kamikaze
Aktualnie moje ulubione to Kagerou Imaizumi i Sekibanki.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
« Reply #155, on November 27th, 2012, 08:45 AM »
Clair, skoro lubisz postacie w pizamach, to jaki jest twoj stosunek do Yuki z PC98?
o, mamy fana Ran, archi sie wkurwi

Evangel

• Nowomysza
« Reply #156, on February 21st, 2013, 09:47 PM »
Nie ogarniam całego Universum Touhou, głównym źródłem mojej wiedzy jest gra "Touhou Hisoutensoku" i mój kumpel z szkolnej ławy Kaito (może powinno być w innej kolejności ) ale mam kilka swoich faworytek. Nie piszę numerków bo nie dzielę je na lepsza/gorsza. Wszystkie lubię równie mocno:

*Suika Ibuki
*Hong Meiling
*Aya Shameimaru

*Suwako Moriya (Kero.. Kero..)
*Tenshi Hinanawi
*Youmu Konpaku
*Reisen Udongein Inaba
*Komachi Onozuka
SAKUYA-SAN!! SAKUYA-SAN!! CLEANING STOP!! ROOM CLEANING STOP!!!

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #157, on February 21st, 2013, 10:10 PM »
Quote from Evangel on February 21st, 2013, 09:47 PM
Nie ogarniam całego Universum Touhou
Dobrze dla Ciebie, że się przyznałeś, bo możliwe, że zaczęłoby się gnojenie ze strony niektórych użytkowników. W ogóle jesteś pierwszą osobą od dawna, co nie zaczynała od PVek xD jeśli chcesz się zapoznać z Touhou bardziej, polecam Ci gry danmaku dostępne w najlepszym warezie w sieci (czyt. dział download na stronie głównej touhou.pl) oraz lekturę http://en.touhouwiki.net/wiki/Touhou_Wiki na temat postaci, które lubisz i nie tylko.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim
« Reply #158, on March 29th, 2013, 12:13 AM »Last edited on March 29th, 2013, 12:15 AM by 4fun
Moje ulubione postacie z touhou:

Raisen - za fajnie wyglądające ataki(też postrzelał bym sobie z palców xD) , desing ,muzyczka jak się z nią walczy oraz pozytywny charakterek.

Utsuho - za władaniem energią atomową , za muzyczkę i za atak który zajmuje tak około 7/9 planszy. Po za tym desing. Szkoda tylko że jej odbiło kiedy dostała te energie atomową

Flandre - bardzo fajna postać o której wiem tyle że siedzi w pywnicy i raz wyszła się spytać sakuyi co to jest sex D: Jest jedynym extra bossem którego pokonałem xD. Ma najwięcej remixów na osu owen was her i fan artów -.-(wszędzie tego pełno) jest przedstawiona w większości filmików za potworna (ale ja tak nie sądze)

Siosty primsrivers - bo są melodyjne i grają nie dotykając instrumentów. Ale na fanowskich filmikach grają normalnie (kontaktowo)

marisa i raimu - bo to pierwsze bohaterki touhou więc sentyment jest.

yukari - bo to ona głównie stworzyła granice która oddziela świat normalny od gensokyo i jest jedną z tych pozytywnych postaci , Która ma fajną nute (necrofantasia) , fajnych kompanów (ren i chen) , fajny charakter , i śpi tyle co ja całe dnie :D.

suwako - za wszystko

nue - za epicki wygląd i poruszaniu się na statku kosmicznym:D

Żeby nie było wszystkie postacie w touhou są zajebiste na swój sposób  ale nie chce mi się wszystkich wymieniać .Na żadną postać nie mam złego słowa.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #159, on March 29th, 2013, 12:29 AM »
^that post gave me cancer

Gdy któraś z postaci jest jedną z twoich ulubionych, postaraj się nauczyć jak poprawnie napisać jej imię/nazwisko.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #160, on March 29th, 2013, 12:37 AM »
^ potraktuj to "4fun", tak jak w jego ksywce : ) ja się nieźle uśmiałem (pozytywnie) i za to plus ^^
Quote from 4fun on March 29th, 2013, 12:13 AM
suwako - za wszystko

dla mnie wystarczy, jestem na tak

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Archi

• Zamrożona Żaba
  • Chcę zegarek panienki Izayoi ;_; Czasu tak mało...
« Reply #162, on March 29th, 2013, 01:26 AM »
(click to show/hide)

Raisen - za fajnie wyglądające ataki(też postrzelał bym sobie z palców xD) , desing ,muzyczka jak się z nią walczy oraz pozytywny charakterek.

Utsuho - za władaniem energią atomową , za muzyczkę i za atak który zajmuje tak około 7/9 planszy. Po za tym desing. Szkoda tylko że jej odbiło kiedy dostała te energie atomową

Flandre - bardzo fajna postać o której wiem tyle że siedzi w pywnicy i raz wyszła się spytać sakuyi co to jest sex D: Jest jedynym extra bossem którego pokonałem xD. Ma najwięcej remixów na osu owen was her i fan artów -.-(wszędzie tego pełno) jest przedstawiona w większości filmików za potworna (ale ja tak nie sądze)

Siosty primsrivers - bo są melodyjne i grają nie dotykając instrumentów. Ale na fanowskich filmikach grają normalnie (kontaktowo)

yukari - bo to ona głównie stworzyła granice która oddziela świat normalny od gensokyo i jest jedną z tych pozytywnych postaci , Która ma fajną nute (necrofantasia) , fajnych kompanów (ren i chen) , fajny charakter , i śpi tyle co ja całe dnie :D.

suwako - za wszystko

Żeby nie było wszystkie postacie w touhou są zajebiste na swój sposób  ale nie chce mi się wszystkich wymieniać .Na żadną postać nie mam złego słowa.

Za "ren i chen" karny kutas i gazoszlachetna degradacja plus:
(click to show/hide)

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #164, on March 30th, 2013, 08:41 AM »
Quote from 4fun on March 30th, 2013, 12:01 AM
@up Jakie oburzenie huehue
Naucz się pisać, huehue. Uwaga, zaczynam.
Siosty primsrivers
4sran xD DOBRZE NAPISAŁEM?

za ren i chen mam Cię na oku. REN? NA LITOŚĆ BOSKĄ (KAŻDEGO BOGA)

Raisen
http://en.wikipedia.org/wiki/Raisen
Przednie miasto. Ale nie słyszałem o nim wcześniej.
Najważniejsza lekcja dla fana touhou.... Umiejętność bycia w stanie odgraniczyć twórczość fanów i kanon (czyli oryginał, do którego łapy przyłożył ZUN). Mam szczerą nadzieję, że się nauczysz, o co w tym chodzi.
Jaki Ty masz sentyment? Fanem jesteś od 10 lat? Sentyment jest wtedy, gdy widzisz wychodzące kolejne gry, ewolucję serii, zmiany w bohaterach / postaciach do wyboru. A nie jak zaczynasz być fanem.

Z Nue to, co z Flandre.

No, to chyba tyle.
Powodzenia, no offense, zacznij od znajomości imion, potem jakoś to pójdzie.

Pochwalam cierpliwość do gier i czerpanie radości z danmaku. good job.