News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #195, on September 4th, 2013, 06:12 PM »
SM, chyba tylko w Rybniku tak twierdzą. Przecież każdy wie, że ksionszki >> brzoskwinki retardzie, o :O

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #196, on September 4th, 2013, 06:13 PM »
Ale przecież Tenshi jest zajebista.

Zaraz po Seiji i Yuyuko

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #197, on September 4th, 2013, 06:14 PM »
@Tora: jaka hipokryzja, wymaga od innych argumentacji, a sam rzuca niczym nie poparte stwierdzenia. ;]

Also chyba się zagapiłeś przy wpisywaniu imienia postaci, bo dałeś nie tą, co trzeba.

Tora

• Rage Quitter
  • Spirala Szczęścia~
« Reply #198, on September 4th, 2013, 06:29 PM »
@Ktulu, pls, brzoskwinki > czokorożki >> ksionszki. Taka jest prawda objawiona i z tym się nie dyskutuje. Tak samo jak z tym, że Bleach jest najlepszą mangą na świecie.

@Arisu, Ktulu o tym wie :P Tkwi jednak w błędnym przekonaniu, że ktoś jest lepszy :|

@Pooky, argumentowałem swoje kilka stron wcześniej. Nie chce mi się powtarzać, tym bardziej, że moje favy od tego czasu prawie w ogóle się nie zmieniły.
May your eyes be able to see things better, even if just a little.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #199, on September 4th, 2013, 06:33 PM »
Quote from Tora on September 4th, 2013, 06:29 PM
@Ktulu, pls, brzoskwinki > czokorożki >> ksionszki. Taka jest prawda objawiona i z tym się nie dyskutuje. Tak samo jak z tym, że Bleach jest najlepszą mangą na świecie.
Od kiedy Rozen Maiden zaczyna się na "B"?

Kotori

• Rage Quitter
« Reply #200, on September 4th, 2013, 07:08 PM »
Pandorcia lepsza
(click to show/hide)
czuję ban za Ot

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #201, on September 4th, 2013, 07:34 PM »
Gdyby tu banowano za offtopic, to byłyby tu pustki... oh wait.

Nie każdy jest encyklopedią kanonu, więc ruchomość ulubionych postaci w Touhou z definicji powinna być spora, jak kogoś najdzie by np. przewertować SoPM i dowiedzieć się więcej o kimś, kogo uważał wcześniej za płaską postać, jak np. Shou. A jak ktoś ma za dużo wolnego czasu i chciałby sobie skatalogować, to niedawno zaktualizowano tohosorta o HM i DDC. http://tohosort.comoj.com/

A ja już się naudowadniałem dość, dlaczego kapłanka to najlepsza dziewczynka, jakby kto pytał :3.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
« Reply #202, on September 4th, 2013, 07:48 PM »
@SM, nie znasz się, znam się ja, że tak zacytuję pewną osobę. Bleach może i jest dobry
(click to show/hide)
zwłaszcza nowa kreacja Mayuriego
, ale Tenshi nie jest najlepsza, lecz ty jesteś zatwardziały w swoim tardyźnie i nie potrafisz obiektywnie spojrzeć na tę kwestię, a jak będziesz kontynuował tę dyskusję, to wyjdzie nam zaraz tutaj drugi RS wiesz czego xD

Poza tym w czeluściach photobucketa znalazłem moją ulubioną sygnę, która jest niestety trochę za szeroka jak na standardy tego forum :(

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #203, on September 4th, 2013, 07:58 PM »
>Mfw all these opinions

Also zgodziłbym się w całej rozciągłości z Ctulhoo, gdyby tylko nie fakt, że naczelna pokojówka SDMu jest jak dla mnie na identycznym poziomie zajebistości, co naczelna bibliotekarka tej samej rezydencji. Nigdy jakoś nie potrafiłem wybrać, która jest lepsza, obie są tak samo epickie. Ale myślę, że Ctulhoo na takie kompromisy się nie godzi. ;S

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!

Seina

• Wróżek
  • Delikwent szatan
« Reply #205, on September 4th, 2013, 10:05 PM »
Jk j? przy Tnsh t sttn brdz j? plb?m.
l Mdcn ndl prwsz :/
Tnsh m? hh... drg? Prwsz p???

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #207, on September 5th, 2013, 08:59 AM »
Tenshi, owszem. Fajna jest. Biłbym.

Tenshi należy do mojego Top 3 z Soku, przed nią jest tylko największy przypierdol czyli Suika oraz mająca Gensokyo pod swoimi skrzydłami - Aya (bo na każdego się znajdzie jakieś zdjęcie którym można po szantażować).

Co do bibliotekarek... Patchy jakoś nigdy nie przyciągała mojej uwagi. A Sanae ... no ok, raz zaaranżowałem jej themke - po za tym ... no jest.

Co do anime - Bakemonogatari - Gahara-chan najlepsza tsundere, handluj z tym.

gorgiasz

• Wróżek
  • Firestarter-chan

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #209, on September 5th, 2013, 01:27 PM »
Fair enough. To więcej, niż typowy ignorant przyznałby mojej waifu xD.

Jeśli chodzi o Soku, to Reisen jest dla mnie najsilszą z najciekawszych przez absurdalne mindfucki na wstaniu, łamanie bloku i satysfakcjonujące animacje, plus sama postać świetna :D. Sanae gram więcej, ale przyznaję, że Tasofro zrobiło ją jak zrobiło i trzeba się trochę bardziej pomęczyć.

A pomiędzy Tenshi a Patchy... trudno mi wybrać. Tenshi potrafi przypierdolić melee, a jej przebijanie bloku jest absurdalnie mocne gdy dobrze łączy się wiertła, Patchouli ma pociski i specjale na każdą cholerną okazję, tylko fizykale kruche i łamanie gorsze... Ale w sumie walczy bardziej kolorowo, i chyba wolę z charakteru zrzędę, niż znudzonego trolla-demolkę :V. Also: http://hisouten.koumakan.jp/wiki/Diagram