News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #225, on October 2nd, 2013, 06:12 PM »
Nazywajcie rzecz po imieniu: "etnosceptyzm".
A tak, żeby nie było offtopu, to ostatnio w moim RSie ponownie pnie się do góry Konacyc, o której na pewien czas całkowicie zapomniałem. I to nie dlatego, że moje ostatnie spotkanie z promotorem przypominało trochę scenkę z leniwą shinigami i Yamaxanadu... xD

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass

Piscilla

• Rage Quitter

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #228, on October 3rd, 2013, 06:55 AM »
Quote from Sulejman on October 3rd, 2013, 12:36 AM
Quote from Cthulhoo on October 2nd, 2013, 06:12 PM
Nazywajcie rzecz po imieniu: "etnosceptyzm".
A tak, żeby nie było offtopu, to ostatnio w moim RSie ponownie pnie się do góry Konacyc, o której na pewien czas całkowicie zapomniałem. I to nie dlatego, że moje ostatnie spotkanie z promotorem przypominało trochę scenkę z leniwą shinigami i Yamaxanadu... xD
Wybacz, ale wyobrazilem sobie Ciebie jako skrzyżowanie męskiej Patchouli z charakterem Komachi, która spotyka sie z promotorem, pyta "czego", potem zasypia, a potem wzdycha na krzyki przelozonego i wychodzi obojętnie. XD
Mam zamówioną u Archiego czapeczkę Patchy, więc... aż tak daleki od prawdy nie jesteś xD