News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival »

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #180, on May 15th, 2011, 04:57 PM »
Wiesz - właśnie mam zamiar to zrobić, tylko zastanawiam się, bo idzie o wykorzystanie karty i próba przejęcia inicjatywy w danmaku.
Czy ostrzelać za pomocą Znaku Klucza, celując tylko po części w przeciwnika (reszta pocisków miałaby się skupić na klatce, ale w taki sposób, by nie zranić waifu) czy spróbować wbić się w klatkę/przeciwnika rozpędzając się i używając Znaku Pauzy przed zderzeniem, by przy uderzeniu przeciwnika/klatki nie odnieść obrażeń. Wiem, że na wykorzystanie wyższego poziomu karty mimo motywacji do prób wykorzystania większych pokładów mocy niż obecna wartość kontrolowanej tejże (Mystia w niebezpieczeństwie!) nie mam pewnie szans, stąd pozostaje mi kombinowanie na "pierwszopoziomowych"...

Kurczę drugi czy trzeci dzień już analizuję, która z opcji byłaby korzystniejsza.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
« Reply #181, on May 15th, 2011, 05:06 PM »
a co, brak strzału snajperskiego?
Pamiętaj że danmaku nie zabija tylko "pokonuje"
(No, chyba że jesteś Mimą/Yuuką/Shinki) niepotrzebne skreślić

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #182, on May 15th, 2011, 05:27 PM »
Quote from Phor Cillic on May 15th, 2011, 04:57 PM
Wiesz - właśnie mam zamiar to zrobić, tylko zastanawiam się, bo idzie o wykorzystanie karty i próba przejęcia inicjatywy w danmaku.
Czy ostrzelać za pomocą Znaku Klucza, celując tylko po części w przeciwnika (reszta pocisków miałaby się skupić na klatce, ale w taki sposób, by nie zranić waifu) czy spróbować wbić się w klatkę/przeciwnika rozpędzając się i używając Znaku Pauzy przed zderzeniem, by przy uderzeniu przeciwnika/klatki nie odnieść obrażeń. Wiem, że na wykorzystanie wyższego poziomu karty mimo motywacji do prób wykorzystania większych pokładów mocy niż obecna wartość kontrolowanej tejże (Mystia w niebezpieczeństwie!) nie mam pewnie szans, stąd pozostaje mi kombinowanie na "pierwszopoziomowych"...

Kurczę drugi czy trzeci dzień już analizuję, która z opcji byłaby korzystniejsza.
A może grzecznie poproś o kluczyk?

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #184, on May 15th, 2011, 05:46 PM »
Lol

Widzę że sesja Herubima dobiega końca, a my nadal w lesie. Jeśli w następnej sesji znów trzeba kogoś/czegoś szukać to chce się nauczyć w bibliotece przed sesją jakiegoś overpower spella namierzającego, bo teraz zanim przeszukamy całe Makai to zejdzie się jeszcze kilka dni xD

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #185, on May 15th, 2011, 06:13 PM »
Oh U
Czytacie moje sesje... :P

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #186, on May 15th, 2011, 06:14 PM »
Nom. Uczyć się jakoś trzeba.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #187, on May 15th, 2011, 06:16 PM »
A potem niechcący Metagaming się robi...

Ekkusu

• あやややや~

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #189, on May 15th, 2011, 07:12 PM »
Ja wiem, ze to pewnie nie koniec :P

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #190, on May 15th, 2011, 07:14 PM »
Ale na pewno jesteś bliżej rozwiązania swojego problemu niż my :>

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #191, on May 15th, 2011, 07:16 PM »
heh, no to ciekawie. A na mojej sesji to ja jestem problemem, który musi rozwiązac critz ;D ciekawe :D

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #192, on May 15th, 2011, 07:25 PM »
Na dodatek współpracujesz z osobą, której szukaliśmy w sesji 1.2 xD

also postać Critza chyba będzie wrogo nastawiona(via historia postaci) do wszystkich z SDM, wiec my(Chris, ja i ew. Ignuss ;p) być może też będziemy dla niego problemem xD

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #193, on May 15th, 2011, 07:26 PM »
Oh, ciezka sytuacja w teamie ^^
jak ja to lubie ^^

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #194, on May 15th, 2011, 08:10 PM »Last edited on May 16th, 2011, 12:02 AM by critz
Moja postać nic nie ma do waszych, przynajmniej dopóki nie usłyszy że jesteście na usługi Remirii bądź Yukari, wtedy unikałby was, przynajmniej do odzyskania pamięci. Specjalnie unika kierunku w stronę SDM i rezydencji Yukari - Sanae i boginki są dla niego ważniejsze niż zemsta, a jako jeden z reprezentantów świątynii musi być sprawiedliwy. Ale jakby zobaczył którąś z nich osobiście, to za rezultat nie odpowiadam :7.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!