O kurde, posta mi nie wbiło w sesji O.o
EDIT:
Napisałem jeszcze raz tamtego posta i wrzuciłem
EDIT:
Napisałem jeszcze raz tamtego posta i wrzuciłem
Swoją drogą, czo z sesjami +18, czo? xD
Karty:
Jej karty opierają się na zasadzie ''łyżka nie istnieje''. Mimo, że oszukuje wszystkie zmysły, jest to tylko iluzja.
Karta Zaklęcia 001
Nazwa: Synestezja
Opis: Emilia tworzy wyimaginowany ''biały pokój''(a'la Matrix) w umyśle ''ofiary'', w którym Emi jest ''bogiem' i może kreować rzeczywistość, która dla osoby złapanej w tą technikę wydaje się jak najbardziej realna.
Karta Zaklęcia 002
Nazwa: ESP ''W cztery oczy''
Opis: Emilia powiela się na dodatkowe 3 kopie. Działanie identyczne jak karta Flandre(Four of Kind). Możer kierować jednocześnie sobą jak i pozostałymi kopiami. Technicznie to Emi steruje swoimi zmysłami powodując, ze siłą woli może podnieść jakiś przedmiot, ale dla osoby postronnej będzie to wyglądało jakby podniosła go jej kopia.
*ESP - Postrzeganie pozazmysłowe
Karta Zaklęcia 003
Nazwa: Iluzja strachu ''Bazyliszek''
Opis: Emilia tworzy wyimaginowanego potwora(choć dla osób postronnych wydaje się on śmiertelnie realny), który zazwyczaj ma kupić czas na ucieczkę itp. Emi rzadko jej używa, bo sama się jej dość boi, więc ta karta jest najbardziej niedopracowana ze wszystkich, a co za tym idzie najsłabsza.
Jacob
Karta Zaklęcia 004
Nazwa: Piekielne srebro ''Feniks''
Opis: Tworzy samonaprowadzający pocisk w kształcie ptaka. Jest nie do zatrzymania(pali wszystko na swojej drodze), ale można łatwo go zmylić, chowając się za jakiś duży, twardy przedmiot(głazy itp.).
Nie radze tańczyć makareny, widze że nie graliście w *Grę*