News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival »

Ekkusu

• あやややや~
Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #375, on June 2nd, 2011, 10:32 AM »
@Sumizen

Średnio, sesja nawet nie zahaczy o Makai... przynajmniej nie mam takiego zamiaru. No i jaka wygodna historia... nah, okay.

@Critz

Jak trochę pomyślisz to sesja znacznie zostanie uproszczona za sprawą tego kuriera. Dla Ciebie oczywiście.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #376, on June 2nd, 2011, 11:53 AM »
W Mk t j n wm, kt chc?by schdz?, nwt Grmr j mj.

czm hstr wygdn? Rczj nwygdn, krd, psdz? s? nsz Sz w dlg? mjsc.

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #377, on June 2nd, 2011, 12:05 PM »
Wygodna -> Uczył sie magii wbrew woli rodziców ale miał na to wyjebane -> Po swatach zabił rodzinę swej żony razem z nią i spierdolił do Makai i nawiązał kontakt z lodowym Youkai -> Zabili jego rodziców i dali se z nim spokój

To miałem na myśli mówiąc - wygodna.

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
« Reply #378, on June 2nd, 2011, 12:18 PM »
[3.1]
Coś podwładni Szkarłatnego Diabła zaniemówili...

Chris

• Guest
« Reply #379, on June 2nd, 2011, 12:51 PM »
Czekam na Servisha.
Bo chyba jest jakas kolejnosc, tak mi sie zdjae.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #380, on June 2nd, 2011, 01:03 PM »
Qt frm Chrs

Ekkusu

• あやややや~

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #382, on June 2nd, 2011, 04:41 PM »
Quote from Astrophel on June 2nd, 2011, 10:32 AM
@Sumizen

Średnio, sesja nawet nie zahaczy o Makai...
Przecież napisałem, że postać podróżuje do wioski ludzi w Gensokyo. W ogóle nie zakładałem, że akcja będzie się działa w Makai. Myślę, że dałoby się mnie jakoś sensownie wbić w tę sesję, jeśli oczywiście nie ma tam już, według Ciebie, za dużo osób. W każdym razie ładnie proszę. :<
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #383, on June 2nd, 2011, 05:45 PM »
Pomyśle. Ale jak widzisz na razie jest tam zastój, nad czym ubolewam... ewentualnie zawsze mogę wcisnąć do 3.2, ale jak Ci zależy na 3.1... najwyżej podniosę poziom trudności.

Chris

• Guest
« Reply #384, on June 2nd, 2011, 05:51 PM »
Mam pytanie, jade w Niedziele w góry aż do Czwartku i czy dało by sie zastopować sesje 3.1 albo niech ktos zagra za mnie?

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #385, on June 2nd, 2011, 05:54 PM »
Quote from Chris on June 2nd, 2011, 05:51 PM
Mam pytanie, jade w Niedziele w góry aż do Czwartku i czy dało by sie zastopować sesje 3.1 albo niech ktos zagra za mnie?
Będe w takim razie kierował... ewentualnie jak jest jakiś chętny to prosze uprzejmie. Wiesz może co z Servem?

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #386, on June 2nd, 2011, 06:06 PM »Last edited on June 2nd, 2011, 06:08 PM by von Suzumien
Quote from Astrophel on June 2nd, 2011, 05:45 PM
Pomyśle. Ale jak widzisz na razie jest tam zastój, nad czym ubolewam... ewentualnie zawsze mogę wcisnąć do 3.2, ale jak Ci zależy na 3.1... najwyżej podniosę poziom trudności.
Fakt, zastój jest całkiem poważny i niezapowiedziany. Zależy mi jednak na 3.1 zarówno ze względu na tamtejsze wydarzenia, jak i na osoby biorące udział w tej sesji. Jeśli potrzebujesz kogoś do 3.2, to tam też chętnie dołączę, jeśli można to zrobić nie rezygnując z 3.1.

Co do mojej frekwencji, mniej więcej 2 dni w tygodniu jestem w pracy od 9 do 21 (jutro i sobota, na przykład), ale mam tam internet, który czasem działa, a czasem nie. W tej drugiej sytuacji i tak zaglądam rano i wieczorem. W pozostałe dni jestem aktywny mniej więcej od południa do 3-4 w nocy. inb4 rozgadałem się :<

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #387, on June 2nd, 2011, 09:47 PM »
Nie no, spoko, jak będę mógł to Cię gdzieś walnę... acz postać takiego Kes'a to już wiem jak tam walne... będzie tam tłok...

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #388, on June 3rd, 2011, 01:34 AM »
Qt frm strphl

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #389, on June 3rd, 2011, 07:43 AM »
Ok jestem, teraz będę się tłumaczył:
Nie, niestety nie umarłem, moja nieobecność była spowodowana problemami technicznymi nie zależnymi od mnie, ale już powinno być w porządku. Odpisy dam za ok. 4 godz.