News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival »

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #1050, on July 5th, 2011, 11:32 PM »
Nie wiem, nie czytam.
Mi chodzi o moją xD

Chris

• Guest
« Reply #1051, on July 5th, 2011, 11:33 PM »
Co?
Tani amant?
To mnie ubodło...
Ale wait, Ranalcus to NIE ja.
Ufff...

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #1052, on July 5th, 2011, 11:40 PM »
On przynajmniej ją pocałował :p

I że niby ja jestem "sztywny"?

I co mi się wpierniczasz? Przecież szukam -.-

Chris

• Guest

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #1054, on July 5th, 2011, 11:44 PM »
Chyba dla Ranalcusa wszyscy faceci, którzy nie ukazują swoich uczuć są ''sztywni''... Oh wait, przecież Jacob miał być sztywny już w fazie projektu ;X

Chris

• Guest

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
« Reply #1057, on July 6th, 2011, 03:58 PM »
Kurczę, ja chcę wziąć udział w tej Olimpiadzie!
Thanks to Critz, Moriya Shrine loses faith.
Nie może się Cristiano SPÓŹNIĆ na dyscypliny? Część można byłoby przecież już rozegrać -.-

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #1058, on July 6th, 2011, 05:56 PM »
@Smoku ;_;
Kurde, czuję zapach lodówki >.> Ja kceeee ratować moje książki T.T
« Reply #1059, on July 6th, 2011, 06:38 PM »
To kto pisze do Kretona? Ja się boję xD

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #1060, on July 6th, 2011, 06:39 PM »Last edited on July 6th, 2011, 07:16 PM by Astrophel
Mięczak

Jakby co - to poleci do +18. Przynajmniej na razie. A, i z mojej strony w EX sesji to już tyle. Po prostu roślinka ucieka.

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #1061, on July 6th, 2011, 07:35 PM »
Pewne źródła doniosły mi, że wiadomość poszła. A teraz... chcesz grac dalej i narazić Une na Ranalcusa? xP

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #1062, on July 6th, 2011, 07:45 PM »
Pewnie. Byle było ciekawie.

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
« Reply #1063, on July 6th, 2011, 07:50 PM »
A sesje główne czekają na Critza... T_T
Kurczę, chcę już startować w ONImpiadzie! :/

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #1064, on July 7th, 2011, 12:31 AM »
(click to show/hide)
Quote from Ekussu bardzo dawno temu
Raz dwa, raz dwa, mogę mówić? Na pewno? No dobra...
Zostałem mianowany MG z ręki miłościwie nam panującego Roten'a Yaiba'y w ramach akcji "Nie jest mi źle, gdy nudno jest, Mistrz gry za rękę prowadzi mnie!". Z racji tego chciałbym przekazać światu parę informacji na temat mojej skromnej osoby.
-Jestem osobą średnio doświadczoną, mam za sobą głównie 4 lata storytellingu i ew. pracowania na prostych autorskich systemach.
-Moje sesje... są różne. Mogę prowadzić walki, mogę skupiać się na fabule - ale najbardziej lubię prowadzić sieć relacji między postaciami. I to mi w sumie najlepiej wychodzi.
-Znajomość świata Bleach jest u mnie... taka sobie, nie ukrywajmy. Znam podstawy, Wiem czy sie różni taki Arrancar od Vaizarda, ale nie znam niuansów z anime, co postaram się w miarę możliwości nadrabiać, czy to oglądając kolejne odcinki, czy podpytując innych, bardziej doświadczonych MG.
-Najchętniej branymi postaciami z mojej strony są Ludzie i Quincy. Mogę się jeszcze skusić na Shinigami bądź duszę, ale Hollow/Bounto? Od biedy i z nimi się mogę pomęczyć... ale z góry ostrzegam - mogę nie dać rady ze względu na powyższy punkt, co jednak postaram się w miarę szybko nadrobić.
-Bardziej zwracam uwagę na to co gracz pisze niż na posiadane przez niego statystyki. Co nie oznacza że nie biorę ich wcale pod uwagę! Tylko po prostu nawet one nie pomogą jeżeli ktoś będzie pisał krótko, nieciekawie, i bezmyślnie.
-Skoro już jesteśmy przy tym czego wymagam od gracza. Przede wszystkim tego by się starał. Mam to do siebie, że dostosowuje się do poziomu tego, któremu prowadzę. Twoje posty są mało porywające? Licz się z tym że i ja się nie będę wysilał.
-Niecierpięjakktośpiszebezjakichkolwiekznakówinterpunkcyjnychjakbynaładowałsłowamidziałkogatlinga. Jak robisz sobie krótką przerwę w czasie mówienia/myślenia - przecinek. Ja tak zawsze robię i jakoś sobie radzę... jakoś.
-Już o tym parę razy mówiłem, ale podsumuję. Posty, jeżeli chodzi o ich budowę mają być w miarę rozbudowane, sensowne i zrozumiałe. W razie niespełnienia jakiś z tych warunków - powiadomię. W razie jeżeli by to nic nie dało - będzie "aua"
-Co się tyczy KP... charakter ma dokładnie opisywać daną postać. Przysposobienie, sposób bycia, stosunek do innych ludzi/istot, maksyma życiowa - wszystko to w formie opisu. Wygląd może być obrazkiem.
-Nie lubię w historiach przesady, cudów, serii zbiegów okoliczności. Jedna rzecz ma wynikać z drugiej, a ilość nielogiczności i otwartych luk które można by pięknie wykorzystać do poszerzenia głębi postaci powinna być zredukowana do minimum. Najważniejsze by historię dobrze się czytało oraz by była przemyślana, i nie pojawiało się z mojej strony uczucie zażenowania w czasie lektury.
-Nie wiem czy o tym wspominałem... preferuję w swoich odpisach formę trzecioosobową. Jak ktoś chce to może pisać w pierwszej... jego sprawa.
-Podsumowując - jestem człowiekiem łagodnym, raczej troszczących się o graczy, starającym się wymyślać w miarę ciekawe historie, i próbujący zapewnić rozrywkę na obowiązującym tutaj średnim poziomie. Ale jeżeli ktoś będzie ze mną leciał w kulki i marnował mój czas - to się źle dla niego skończy. W końcu też jestem człowiekiem, i chce się troszkę pobawić.

Jak to sobie czytam to ogarnia mnie rozpacz i zastanawiam się jakim cudem jeszcze mamy MG :<