Nie sądzę, by takie postępowanie go zmotywowało...Quote from Sulejman on August 29th, 2011, 10:47 PM Nie chcę być złośliwy, ale muszę, bo Ranalcus zaczął mnie wkurzać. Nie sam Chris, a jego postać.Quote from Michał on August 29th, 2011, 10:46 PM @up
Nie uważacie, że to co już robicie jest już nieco złośliwe?
Altruistyczny, ale tylko gdyż pragnie uwielbienia i wdzięczności innych, o którą jest strasznie zachłany.
Po staniu się Youkai, stał się bezczelny w stosunku do istot ludzkich. Flegmatyczny wpadający w melancholijny nastrój.
Wyróżnia się inteligencją, silną wolą i poczuciem niezależnośc. Serce ma miękkie jak wosk, choć stara się ukryć to przed otoczeniem.
Jak już ktoś się decyduje na odgrywanie takiej postaci to niech się chociaż stara, a nie wlewa całego siebie. Ja już o tym mówiłem. Ja PRAWIE nic do Chrisa nie mam (Mógłby mi tak nie spamować tymi wiadomościami na gg raz za razem jak ze mną rozmawia) ale trzeba dojść do pewnego porozumienia w tej kwestii. Albo Chris będzie odgrywał postać tak jakl opisał, albo wyśle mi nową wersje charakteru i nikt nie będzie miał POWAŻNEGO prawa się go o to czepiać. Finito.
Na pewno nie chciałbym by się zrażał. Stara się i chwała mu za to.