Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #1425, on September 19th, 2011, 10:33 AM »
Widać brama otwarta za często jest, skoro ludzie zaczęli wchodzić ot tak sobie.
nie podobaja mi sie nowe postacie
nie podoba mi sie muzyka
nie podoba mi sie fabula
Natomiast dzieki bossowi EX z TD Suwako nie jest najgorszym ex w historii
w mof jest genialna muzyka, a pralka to cud, miod i orzeszki.
i jedyna postaci jakiej nie trawie w mof to Suwako, mogloby jej nie byc. no i za aki i china nie przepadam, ale to secondaries.
...jaka musztarda? xDQuote from Ekkusu on September 19th, 2011, 10:18 PM "JEEEEEST MUSZTARDAAAAAAAAAAAAAAA?! JEEEEEEEEEEEEEST MUSZTAAAAAAAAAAAAARDAAAAAAA!!!!!!!11111ONEONE"
Qt frm HRBM Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #1439, on September 22nd, 2011, 11:31 PM »Ale Shinki-sama fajna :<Quote from Sulejman on September 22nd, 2011, 11:22 PM (click to show/hide) I don't get it bro. W którym momencie?Quote from HERUBIM on September 19th, 2011, 10:00 PM a pralka to cud, miod i orzeszki.
inb4 argument na fajność PC98 - jest zajebiste, śmieciu, ale ty tego nie dostrzegasz.
Aniołki, czarownice, więcej czarownic lub youkai bez konkretnej zdolności, wszystkie ubrane w lalkowe kiecki (z paroma wyjątkami);
Fabuła "Dużo duchów (te śmieszne z języczkami w grze), youkai i Reimu uważa, że coś jest nie tak";
Świetne lokacje jak random Jezioro Krwi po drodze; ahtaMima "przejmę świątynię Hakurei i twoje orby, Reimu, hahaha" - Gargamel w sukience;
Shinki prowadząca agencję turystyczną (dialog z MS);
Joyful Spherical Creature;
Reimu: "I want money, a cake, a hot meal, the truth of the Universe, and destruction of Earth".
Indeed. Sensowna i cudowna fabuła. Idę oglądać Atomówki - zajebista fabuła, małe dziewczynki o super mocach, miażdżą kosmos, i nikt tego nie docenia.
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival »