Moja postać powiedziała tylko, że nie wie, jak się tam dostać, a nie że nie słyszała o Mugenkanie.
Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #1455, on September 24th, 2011, 01:57 AM »
Moja postać powiedziała tylko, że nie wie, jak się tam dostać, a nie że nie słyszała o Mugenkanie.
Teraz z kolei nie ogarniam. Skoro Suzumien wie co to za miejsce, to dlaczego się nie odcina? Z grzeczności? :JQuote Moja postać powiedziała tylko, że nie wie, jak się tam dostać, a nie że nie słyszała o Mugenkanie.
Zresztą, myślałem, że Yukari mieszka w jakimś cholera wie jakim randomowym miejscu, a w Mugenkanie tylko Yuuka.
A o czym ja mówię? xD.
Może suzumien dal sie wkrecic.
Przez problem z forum nie moglem zamiescic ofpowiedzi, wiec podaje ja jeszcze raz
Sorry, ale nie dziwcie się że moja postać nie chce współpracowac gdyz ten paladyn wystawil juz wam etykietke, a takze pojawiacie się nagle, niszczycie spokoj mego miejsca i co chwila zadacie czegos czego nie mozemy uczynic pobiewaz dostanie sie do domeny Yukari jest nieosiagalne chyba ze przypadkiem.
Moja postac nie mowila o tym miejscu wprost Mugenkan, gdyz dla niej jest to oczywista oczywistosc iz wszyscy w gensokyo znaja te nazwe.
OKI JUZ WIEM W CZYM PROBLEM xD
Caly czas mialem na mysli Mayohige, a mugenkan mowilem dlatego ze na naszej ostatniej sesji RPG MG trollowal jednego z graczy Yuka i z tad to nieporozumienie xD
Do Mugenkanu możne się tylko dostać poprzez Panią Yukari, której jest to domena.
W sumie, nie wiem gdzie jeszcze można by się udać, chyba że ktoś tu wie jak się dostać do Mugenkanu.
(pojawila sie na 2 minuty, ale kumplowi rozjebala 5 nazistowskich wilkolakow double sparkiem xD)
Jako iz wasze dzialania nie spodobaly sie pani Yukari i czerpie ona do was od ostatnich wydarzen uraz, nie sadze aby ona, badz Makai a na pewno Aniel byly dla was dostepne.