News
Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com. Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« Reply #1537, on November 5th, 2011, 12:12 AM »Last edited on November 5th, 2011, 01:38 AM by critz
Mfw czuje się nieswojo prowadząc Cristiano zdrowego. Michał popsuł mi postać ;_;. Może się okaże, że faktycznie kopnę w kalendarz i będę miał respecjalizację na evil spirita jak Mima :V?
Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!
Hmm... wpirniczenie Cristiano jako reprezentanta Moriya do trzeciej sesji naraz byłoby trudne czo? Tym bardziej że nie mam nawet pojęcia ile z niego zostanie po EX2.2... Ewentualnie mogę dać Kyriel, jak chcesz nutkę chrześcijaństwa... Zakładając że bedo wolne miejsca, bo jak ktoś nie gra teraz to nie chce mu odbierać szansy.
I tak w sesjach zrobil sie chaos, bo sa sesje ktore zaczynaja sie wczesniej, mimo trwających tych dziejacych sie pozniej, dzieki czemu wydarzenia z nowszych nie odbijaja sie na starszych i tak naprawde pomimo grania nie zostawiaja zadnego echa w starszych... czyli tak jakby to sie nigdy nie wydarzylo i nie mialo wplywu... bez sensu
Co racja to racja. Np. jeśli wziąłbym udział, a Critz grałby Kyriel, to trzeba by to tak rozegrać, żebym w ogóle jego postaci nie spotkał. W razie czego mógłbym wziąć udział, ludzie tak rzadko odpisują, że nie da się tu za dużo pograć ostatnio.