News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
Odp: Przedstaw się
« Reply #615, on July 21st, 2013, 07:04 PM »
Quote from Ariku on July 21st, 2013, 03:20 PM
No    siemA  ,  nazYwamm siem Ariku i jeztem z Poozna a=nia .     

Lubie tolcio, poznalEm je oglondajac    animuu co lecialo na wieczorynke na tVp1   ,  a tak w ogole to jadem tramwajem z KAtowic do Poznania i jest fajnie, swieci słonice , a pan naprzeciwkooo mnie ma dobre piwo.

Zjadłbym troche kiszonych ogórków, jak macie to wysylajcie na adres: do mnie, poznan, taaka fajna ulica z pitceriom i pifkiem.

też Was kocham ;*
Widzę, że dobrze bawiłeś się na Balconie :D

Widget

• Wróżek
« Reply #616, on July 22nd, 2013, 12:21 AM »
Imię: Emil
Nick: Widget / Widget997
Miejsce zamieszkania: Radom
Zainteresowania: Gry komputerowe (głównie rpg oraz planszowe), Touhou, muzyka (zależy jaki mam nastrój), anime oraz przyglądanie się żabom.
Od kiedy interesujesz się Touhou: Tak na poważnie to rok
Słów kilka o sobie: Nie lubię zbytnio opisywać siebie.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Kotori

• Rage Quitter

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

AQ

• Zamrożona Żaba
  • Lost Property Riot Force 6

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #621, on July 22nd, 2013, 01:47 AM »
Pewnie kojarzy się z randomem. ;p

Widget

• Wróżek

ayakashi

• Większy Użyszkodnik
  • чернобыльская лоли-фея
« Reply #623, on July 23rd, 2013, 01:25 PM »
Dzień dobry~.

No więc, jestem Ayakashi ( można mówić skrótowo Akash, jak komuś tak łatwiej ) a naprawdę na imię mi Natka. Niedawno wybiła mi 17-nastka. Mieszkam w Zagłębiu, a dokładniej Sosnowcu. Tak, jestę gorolę~.

Nie wiem jak mam siebie opisać. Różnie się zachowuję w stosunku do ludzi. Mam zbyt wiele oblicz XD Na co dzień posługuję się językiem sarkazmu i ironii. W dużym gronie nieznanych mi osób, potrafię być cicha i więcej obserwuję niż się udzielam, natomiast gdy otaczają mnie lubiane osoby, to potrafię być jedną z najgłośniejszych osób, której trudno się przestać śmiać. A jeżeli ktoś mnie wkurzy, to włącza mi się yandere mode i nie zawaham się splunąć kwasem, jadem kiełbasianym i cyklonem B. c:"

O zainteresowania mnie lepiej nie pytać, serio, gdyż odpowiem wam, że interesuje mnie historia Czarnobyla ( Tak. I chcę tam kiedyś pojechać zwiedzić. I w stalkersów też chcę w końcu zagrać, a na razie komputer za stary by zainstalować ;-; ), Oświęcimia, Hitler i Stalin. No. A na doprawienie powiem, że kolekcjonuję kamee, zegarki kieszonkowe i noże c: ( Nie, Sakuya to nie jest moja waifu c:" ).

Touhou interesuję się od... 2 lat? Nom, gdzieś tak, choć już znacznie wcześniej poznałam ,,Dziewczynkę z kryształowymi skrzydełkami" i ,,Marisa stole the precious thing".
Nom, to tyle. ;u;

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #625, on July 23rd, 2013, 02:06 PM »
Quote from ayakashi on July 23rd, 2013, 01:25 PM
O zainteresowania mnie lepiej nie pytać, serio, gdyż odpowiem wam, że interesuje mnie historia Czarnobyla
To kiedy jedziemy.

ayakashi

• Większy Użyszkodnik
  • чернобыльская лоли-фея

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #627, on July 23rd, 2013, 02:12 PM »
Zapomniałaś dodać, że Balcon spędziłaś w towarzystwie Touhoutardów.

Also, dobrze że w końcu się odezwałaś. :3

ayakashi

• Większy Użyszkodnik
  • чернобыльская лоли-фея
« Reply #628, on July 23rd, 2013, 02:19 PM »
Tak. I było świetnie Arisu :3 I jeszcze zapomniałam dodać, że zrobię cosplay Remilii XD

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #629, on July 23rd, 2013, 02:34 PM »
Yeah, wspólnymi siłami wydostaliśmy zagłębioka z czeluści forum na światło dzienne!
*haj...ekhm, midfive z Arisu*
Quote from ayakashi on July 23rd, 2013, 01:25 PM
zegarki kieszonkowe i noże c:
Interesting :)