Chłopak po prostu zachowuję sie ekscentrycznie i nadwyraz szczerze xD , to normalne u gaijinów zapatrzonych w Japonie i takie tam.
Odp: Przedstaw się
« Reply #450, on February 3rd, 2012, 10:57 PM »
Chłopak po prostu zachowuję sie ekscentrycznie i nadwyraz szczerze xD , to normalne u gaijinów zapatrzonych w Japonie i takie tam.
Wiedziałem ze sie przyczepisz do poprawności terminu xD
W każdym razie , lubi toho , jest specyficzny , i pewnie trochę tu zabawi xD
Nosiema, tak jak już wszedłem na forum i zacząłem spamić, to i tu trzeba posta nabić. :D
Zapewne większość kojarzy mnie z kanału IRC, bo głównie tam przebywam, a na forum teraz zajrzałem z nudów, stwierdziłem, że trzeba troszkę pospamić.
1. Imię: Maciej
2. Nick: Wraith / Wraithulek
3. Wiek: 16
4. Miejsce zamieszkania: Ukraina (Podkarpacie) - Rzeszów
5. Zainteresowania: muzyka, gry komputerowe/konsolowe, konsole do gier, informatyka, troszkę animu
6. Od kiedy interesujesz się Touhou - powiedzmy ze odkąd wszedłem na IRC czyli 1,5 roku.
7. Słów kilka o sobie ? - wyjebane na wszystko, leń, lubię pić herbatę (zwykłą, nic specjalnego), alkohol w sumie też :D
1.Wiktoria się zwem, nieszczęsne to imię.
A tak poza tym to trochę manga i anime, i nic innego, co jest ciekawe.
Poza tym, że uwielbiam kakao i herbatę. Zieloną i białą. Najlepiej 2,5 łyżeczki cukru, cytrynka, oraz mój ulubiony kubek w krasnale.
to one do mnie wołają "Weź mnie, weź mnie, zjedz mnieee~!". Tak wiem, schiza jakaś.
Lubię czytać książki przygodowe i fantastyczne, obserwować w zachwycie lava lampę i walić głową w biurko. Ciekawe? o/
Ignuss, jest twoja xDQuote from Seina on February 11th, 2012, 11:33 PM Poza tym, że uwielbiam kakao i herbatę. Zieloną i białą. Najlepiej 2,5 łyżeczki cukru, cytrynka, oraz mój ulubiony kubek w krasnale.
Ja, to jest nas dwójka. Kiedy powalimy razem? o/
A, i zapomniałam, jestem mega nieśmiała, jak mam z kimś gadać, to się trzęsę gorzej niż wielka galaretka na porannym wietrze.
ile underage...
a kinuu taka stara...
Lubię czytać książki przygodowe i fantastyczne
YAOI (muahahahaha : DD)
Przebywanie za mną zagraża twojemu życiu lub zdrowiu~(...) ni to spokojne . __ .
Lubię czytać książki przygodowe i fantastyczne