News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Ulubione remixy muzyki z Touhou

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Official Remilia-tard of Touhou.pl

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Chris

• Guest

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Ulubione remixy muzyki z Touhou
« Reply #88, on September 13th, 2014, 05:23 AM »Last edited on September 13th, 2014, 06:39 AM by critz
Hum, dlaczego jeszcze nigdy tu nie postowałem? Nie biją tu, czo? ^^

Acidowa Udongein do tańca, raz~!

Dragonforce wcielone w zbitkę Ancient Temple i Ultimate Truth. Uwaga wybuchowe, słuchać tylko przy maksymalnej głośności. Jedno z najdłuższych i najbardziej headbangowych przjeść jakie słyszałem wliczone w cenę.

Mam wysokie standardy co do wokali Chinese Tea, ale zakochałem się w tym po usłyszeniu w Sky Arena.

Disco/elektroniczna wersja powyższego na dobitkę. Odruchowo zaczynam tańczyć i bujać głową, taka chwytliwość powinna być karalna.

Jedyny słuszny LCMS od dBu. Odkąd usłyszałem w Tohomonach to jest mój temat do heroicznych sytuacji, gdybym kiedykolwiek w takiej uczestniczył.

Sam nie wiem, ale z jakiegoś powodu ten remix At the End of Spring mi się diabelnie podoba. Może to ten miks rapu z vocalem i pieprznięciem na gitarach, a może motyw jak z Ar Tonelico na 2:14? Jak myślicie?

Poza tym może dziwnie na tym wyjdę, ale kocham energiczność bijącą od 16-bitopodobnego retro-stylu Liverne:
Jedna z niewielu wersji Beloved Tomboyish Girl którą lubię jak oryginał, może to ta elektroniczność rodem z EoSD?
Tu z kolei nietypowo chwytliwa aranżacja Flowering Night przeplatana żywcem wziętym z Megamana X motywem.
Absolutnie uber, dzięki temu nawet mój stosunek do oryginalnego Wind God Girl natychmiast podskoczył z "meh" do "zajebiste *_*". Zawsze włączane gdy najdzie ochota pobiegać.
Flag of Usa Shrine do kwadratu, dzięki tej świąteczności i energii od razu +100 do humoru. Dodatkowo bardzo miło kojarzy mi się z pewną osobą ;_;.
Taki sobie aranż Fate of 60 Years... z jednym momentem w którym za każdym razem topi mi twarz na budyń. Wiadomo chyba którym ^^ 1:45
Ending do PoFV w wersji ściskającej za gardło...

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!