News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Sesja 3.2] Green-Eyed Independence Day
[Sesja 2.4] Cops and robbers »

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.

Servish

• Biedna Kapłanka!
Odp: [Sesja 3.2] Green-Eyed Independence Day
« Reply #196, on June 18th, 2011, 06:39 PM »Last edited on June 18th, 2011, 06:47 PM by Servish
Ta maszyna powiedziała ''W końcu trzeba najpierw odkryć jak działają rzeczy przeze mnie ofiarowane, prawda?''.  Z tego wszystkiego wynikałoby, że muszą odkryć przeznaczenie tego przedmiotu. Podniosła wyżej głowę i z takiej pozycji popatrzyła na tarcze. Zapewne nie da im żadnych wskazówek, jeśli o nie poproszą.
- Czy Pani Parsee też użyła tego przedmiotu, nano? - zapytała.

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #197, on June 19th, 2011, 02:09 PM »
"Już wam wystarczająco pomogłem ofiarując ten przedmiot. Nie musicie mi go zwracać, uprzedzając pytanie... a panna Mizuhashi dostała ode mnie coś innego... acz działanie tego przedmiotu powinno to zneutralizować. Oczywiście odpowiednio użyty...-Przy okazji, pokojówka wróciła.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #198, on June 19th, 2011, 02:18 PM »
-Eee, no dobra. W każdym razie dzięki. Posiedzimy nad tym trochę.
Wstał i wziął dziwny przedmiot.
-Można jeszcze spytać, co dostała tamta dziewczyna?

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #199, on June 19th, 2011, 03:04 PM »
Znów popatrzyła na przedmiot. Nie miała żadnych pomysłów co do jego działania. Może... powinni pójść do Rinnosuke?

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #200, on June 19th, 2011, 07:42 PM »
"Soczewki. Więcej nie powiem, bo co by to była za zabawa?" Sztywność i miarowość ruchów pokojówki była niepokojąca. Dygała leciutko co sekundę, a poza tymn stała sztywno... w dodatku to sztuczne światło...

Ignuss

• あやややや~

Servish

• Biedna Kapłanka!

Ignuss

• あやややや~

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #204, on June 19th, 2011, 10:31 PM »
-JE-SZCZE CHWI-LE PO-CZE-KA-JCIE-Zawołała pokojówka. Wręczyła im niewielki przedmiot, kijek z przyciskiem na jednym z końców.
-JAK WYJ-DZIE-CIE TO WCI-ŚNIJ-CIE. DO-BRA RADA. ZY-CZE MI-LE-GO DNIA-Czterostopniowy ukłon... i znaleźli się na zewnątrz. Emi ponownie wyczuł obecność tego wielkiego czegoś... i to wcale nie aż tak daleko, chociaż nie aż tak blisko by być tuż przy sąsiedniej ścianie.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #205, on June 19th, 2011, 10:40 PM »
-Ehh... ciekawe po co to... Mam to wcisnąć, Emi? Jak sądzisz? - nie, żeby nie mógł sam zdecydować, ale skoro pracują teraz razem, to lepiej decyzje podejmować wspólnie.

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #206, on June 19th, 2011, 10:46 PM »
- Hm... - przyjrzała się bliżej kijkowi - Nie wygląda groźnie, nano... I nie sadzę żeby chcieliby nas skrzywdzić, skoro ten pan powiedział, że pomaga innym... nano...

Ignuss

• あやややや~
« Reply #207, on June 19th, 2011, 11:09 PM »
-Skoro tak twierdzisz... - nie wyglądał na zbyt przekonanego co do dobrotliwości tamtego. Może to przez tą całą... sztuczność jego otoczenia. Ale tak czy inaczej przycisk wcisnął.

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #208, on June 20th, 2011, 11:23 AM »
...nic się nie stało. A przynajmniej tak im się wydawało przez jakieś pięć sekund. Potem Kani usłyszał, że coś leci do nich z dużą prędkością. Odsunął się, i jakiś metr od miejsca w którym jeszcze przez chwilą stał znalazł się wózek taki jak ten, który wcześniej widzieli... tyle tylko, że większy. Dwie osoby powinny się zmieścić.

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #209, on June 20th, 2011, 12:49 PM »
- To chyba nasz... transport, nano...
Z niepewnością zbliżyła się do wózka. Postała przy nim chwilę i powoli do niego weszła.

[Sesja 2.4] Cops and robbers »