News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« [EXSesja 2.1] ''It's not a harem, baka!''
[Sesja 3.3] Shinigami Down (POL: Shinigami w ogniu)

Ekkusu

• あやややや~
Odp: [Sesja 3.3] Shinigami Down (POL: Shinigami w ogniu)
« Reply #90, on June 7th, 2011, 01:50 PM »
Usiadł tak... i czekał. Wyglądał niewątpliwie interesująco z niebieską skórą, ale co mógł poradzić... musiał czekać do jutra. Z jednej strony mięśnie mu się rozluźniały, a z drugiej rany które odniósł niewiadomo kiedy dawały o sobie mocno znać. W końcu ktoś przyszedł, i to była Youmu... ale... dziwnie wyglądała. Chyba pomyślała, że będzie się czuć za bardzo skrępowana, więc założyła na siebie... strój kąpielowy jednoczęściowy, który kiedyś kupiła jej Yuyuko bo jej się spodobał. Kolor srebrny.
-Co się tak patrzysz?-Zapytała skrępowana i czym prędzej weszła do środka.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
« Reply #91, on June 7th, 2011, 02:00 PM »
- Youmu?! *Natychmiast zsunął ręcznik zasłaniając wiadome miejsce*
- Co ty tu robisz w tym stroju?!
- ... Ah, to pewnie kolejna halucynacja... spokojnie, przejdzie ci *powiedział do siebie nieco uspokojony*

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #92, on June 7th, 2011, 02:12 PM »
Nie wiadomo czy Youmu jeszcze bardziej się speszyła czy zdenerwowała...
-Bym nie musiała robić tego co ty przed chwilą-Mruknęła patrząc z bok-Litości, przecież jesteś chłopcem, byś chociaż trochę pomyślał! Jutro wyrównam rachunki z tą Yuuką... nie odpuszczę jej, za nic!

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #93, on June 7th, 2011, 02:17 PM »
*otworzył szerzej oczy*
- To jednak ty... *w jego oczach zabłyszczały łzy*
- Dziękuje ci za to że jesteś... jednak błagam cię, zostaw Yuukę, ona jest zbyt potężna, mogłabyś skończyć gorzej niż ja... *zamilkł*
- Przepraszam że plotę, ale jestem naprawdę zkołowany... jednak Yuuka jest za silna....

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #94, on June 7th, 2011, 02:40 PM »
Pach pach, pach pach - Saito został mało delikatnie poklepany po obu policzkach. Nie był to tzw. liść, ale to odczuł
-Przestań się zachowywać jak baba bo Ci tez zrobię "szkolenie"! O mnie masz się nie martwić, a ty masz wypocząć, zrozumiałeś?-Youmu niemalże na niego wlazła. Jedną ręką trzymała go pod szczęką, drugą miała w przygotowaniu do kolejnej serii... jednym łokciem opierała się na jego klatce piersiowej.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #95, on June 7th, 2011, 02:46 PM »
*Popatrzył się jej głęboko w oczy, podniósł rękę i pogłaskał ją po głowie*
- Dziękuję ci Youmu za to, co dla mnie robisz i obiecuję ci, że będę się starał jeszcze bardziej. Dla Mnie, dla pani Yuyuko, dla Ciebie...
*zastygł z ręką na jej głowie, cały czas patrząc się w jej oczy*

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #96, on June 7th, 2011, 07:29 PM »
Jej oczy wyrażała... zażenowanie i dezaprobatę. Chyba chłopak się zapomniał.
-Odpocznij lepiej. Jutro będziesz miał tamtą na głowie-Youmu odsunęła się od Saito i usiadła obok niego... cóż...

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #97, on June 7th, 2011, 07:46 PM »
*Saito się zaczerwienił, powoli wstał (ręcznik miał obwiązany w pasie) i skłonił się najniżej jak mógł*
- Przepraszam za moje zachowanie, nie wiem co we mnie wstąpiło... naruszyłem twój honor moim zachowaniem i jestem gotów ponieść karę, a także z całego serca proszę cie o wybaczenie
*trwał bez ruchu schylony z zamkniętymi oczami.*

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #98, on June 7th, 2011, 08:01 PM »
-Dotrzymaj tego co powiedziałeś-Odpowiedziała Youmu, która ciągle siedziała w źródełku. Popatrzyła się na swoje dłonie, na których widniały mniejsze i większe blizny... no ale cóż, cały czas pracuje z ostrymi rzeczami.
-Powiedz mi lepiej czy wymyśliłeś tą całą "marchewkę"

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #99, on June 7th, 2011, 08:23 PM »
*Saito usiadł jak najdalej, naprzeciwko Youmu*
- Właśnie z tym mam problem, ponieważ zachowuje się jakby na niczym jej nie zależało, tylko na świętym spokoju. A tę marchewkę sama sobie zapewnia... Mamy ją zamęczyć, nie dać jej chwili wytchnienia? Przecież to błędne koło...

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #100, on June 7th, 2011, 08:54 PM »
-Ty tutaj jesteś ekspertem od "marchewek". Ja dalej uważam, że trzeba jej zrobić takie piekło, by z radością wróciła do swojej pani...-Westchnęła i uszczypnęła swój strój. Skrzywiła się.
-Jakie to niewygodne, matko... za bardzo mnie opina...

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #101, on June 7th, 2011, 09:06 PM »
*Saito zaczerwienił się, zsuną do wody na poziom nosa i zaczął puszczać bańki*
- M-może jest za mały.... WRACAJĄC DO KOMACHI *szybko zmienił temat* piekło jej niestraszne... musi zrozumieć że ma bardzo odpowiedzialną pracę... według mnie trzeba ją zmotywować... może część winy leży po stronie Yamaxanadu, bo nie wie jak do niej podejść...
- Jutro ja pójdę do sklepu, ty spróbuj ją wypytać o to na czym jej zależy... kobiecie szybciej się zwierzy...

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #102, on June 7th, 2011, 09:31 PM »
-Może... zrobię to jak wyrównam porachunki z Yuuką. Jak tego nie odpuszczę to pomyśli, że może robić takie rzeczy bezkarnie... a na taką utratę autorytetu nie pozwolę-Popatrzyła nieco spode łba na Saito... ale szybko wróciła do standardowego podejścia.
-A potem będziemy mogli zrobić to co kiedyś mi proponowałeś... może tamte SHinigami sie wreszcie na coś przyda?

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #103, on June 7th, 2011, 09:36 PM »
- Youmu, proszę cię *Saito pobladł* Yuuka jest za silna. Nie wybaczę sobie jeżeli coś ci się stanie, bo wiem że to z mojego powodu chcesz tam iść. *przełkną şlinę*
- Nie rób tego, nie warto...
*położył ręke na czole*
- Zaraz, co ja ci proponowałem?

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #104, on June 7th, 2011, 09:47 PM »
-Aromatyczną herbatę-Przypomniała mu... no tak, po ostatniej aferze z doppelgangerem tak było. Swoją drogą, chyba Nue dobrze go pilnuje, bo ostatnio o kradzieżach bielizny nie było nigdzie słychać...

« [EXSesja 2.1] ''It's not a harem, baka!''