Witamy na pokładzie. Jak chcesz trudne gry jak danmaku to polecam eryi's action. Też jest mała dziewczynka i jest okrutnie trudne.
Odp: Touhou - Jak to się zaczęło?
« Reply #165, on February 1st, 2014, 07:14 PM »
Jak chcesz trudne gry jak danmaku
Polecam Mushihimesama. Przy tym, Touhou, to gra dziecinnie prosta.Quote from Kuroneko69 Jak chcesz trudne gry jak danmaku
U mnie jakoś w lutym będzie... wiat... *parzy na acp*... ... ... ... ... Nope. 10 dni temu stuknęło mi 8 lat zainteresowania Touhou, 2 miesiące wcześniej była pierwsza styczność z demem IN, 4 miesiące wcześniej styczność z dwoma kszokami oznaczającymi Touhou.Quote from Mayuki Także cóż, niedługo stuknie mi 6 lat wiedzy a przy okazji około 5 lat świadomego zainteresowania się th
Ile to ja wtedy miałem... ? 18 lat ? Kurwa, jaki ja stary jestem >_<. A jeszcze nie dawno nabijaliśmy się z Kaintiego i Foxa, że to dziadki. A teraz co ? Jak tak teraz pomyślę... Kreton - Toho dad, Fox - Toho... dad2 lub Toho mum.
あやや~
polecam ESP Ra.De
Ty, ale płci to mi nie zmieniaj, lubię swoją.
Osu!
Zabawne, ja właśnie zaczynam sprawdzać Osu przez wpływ fanów Touhou, głównie Ciebie i Ectopii :V.Quote from Kamruz on September 28th, 2014, 04:38 PM Osu!
Osu!
Nawet wersja na Androida mnie szybko odrzuciła.
OSU... Jakoś nigdy mi nie podeszło. Nawet wersja na Androida mnie szybko odrzuciła.
A rytmiczne lubię, Deemo na droida Theandrym FF na 3DSa męczę regularnie i namiętnie.