News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...

Oficjalny Wrigglefag

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl
Odp: Touhoumon
« Reply #1, on September 9th, 2011, 08:26 PM »
"taki stary koń a interesuje sie pokemonami"

Do not want.

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #2, on September 9th, 2011, 08:40 PM »
Pamiętam, że kiedyś grałem, niestety nie pamiętam w które. No i grałem tylko jeden dzień, bo jakoś niezbyt mi przypadło.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #3, on September 9th, 2011, 08:53 PM »
powracam do twojego pytania z PW: a próbowałeś w Hakurei Border ? tzn w tym miescie gdzie oryginalnie w emeraldzie masz move tutora ?

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #4, on September 9th, 2011, 09:12 PM »
M?w?c Mv Ttrch chdz m tych kls c s? pchwn cz? r??nych skll. Z tych jdyn c zst? t dzwczyn c czy Dbl dg... Rszt? sn?l...:P Mv Rmndr jst n swm mjsc l tk rzdk z Ng krzystm.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #5, on September 9th, 2011, 09:35 PM »
aaa już kapuję...w mojej wersji np. jest cały czas koleś w Ruins of Lore, który uczy Rollout

JCD

• Zamrożona Żaba
« Reply #6, on September 9th, 2011, 11:29 PM »
Gr?m trch? w Mrry vrsn, t przr?bk Fr Rd. Spdb? m s?, m? bym pgr? wy?j gdyby n t, ? spr gr?m s? w zwyk? pkmny.

By? tyl lpsz d trdycyjnych, pdstwwych? thmn?w, ? ?tw s? ?p? r??n dzwczynk. N pcz?tk m?n by? znl?? w trw nwt strtry (sc!), ch? wsk?nk ?pn m?y strszn m?y trzb s? by? mcn pkblm rzc?, by drw? tk? Mrs n 5 lvl z rd HP.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #7, on September 9th, 2011, 11:39 PM »
mój ulubiony team w Merry Vers.:
- Marisa
- Reisen
- Remilia
- Yuuka
- Letty
- Mystia

mój ulubiony team w Emerald Vers.
- Marisa
- Mystia
- Patchouli
- Parsee
- Rika
- Sara

kiedyś było tak:
- Marisa
- Mystia
- Patchouli
- Meiling
- Parsee
- Kaguya

w merry vers. doszedłem mniej więcej do 60 lvli, w Emeraldzie do 85 lvli

Chris

• Guest
« Reply #8, on September 10th, 2011, 07:08 AM »
Dorwałem Merry Version.
Odpalam.
Jak nie odpisze w ciagu 1h to jestem stracony dla ludzkości.

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #9, on September 10th, 2011, 08:07 AM »
W Trdycyjnj wrsj plcm Ksm xP

Ksm @Lftlwrs
Trt:Jk tm m
Ntrk:z plsm d df lb spc df (Bld np. ?)
-Srf
-Txc
-Sbsttt ( l w wrsj w jkj grsz s? mv ttrzy, jk n t m?n t d? sltn l t 50% mnj zjbst?c)
-Brd Stdy

Zrzcmy Txcm, ?ywmy Sbsttt lczymy s? Brd Stdy w czs gdy pp s? "wypl" xD

N mm jk? lbng tm l s? pjdyncz dzwczynk z kt?rych jstm zdwlny :P G??wn Wrggl wlbm z t ? m dpwd? n jk? 75% nnych pppts?w

Chris

• Guest
« Reply #10, on September 10th, 2011, 08:26 AM »
Jestem.

TT^TT

Przypomniała mi się moja młodość i 300 godzin w Pokemon Crystal...

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #11, on September 10th, 2011, 09:40 AM »Last edited on September 10th, 2011, 05:05 PM by Mayuki
ja żałuję, że w emerald version nie sposób złapać Suwako :C przynajmniej nie w pierwszych 3/4 gry...ale w sumie racja, Anjiru-sensei powiedział, że to zbyt silna postać, by można było nią grać ^^'

EDIT: Touhoumon Insane Version = OMG O.O (np. 1st rival battle (w normalnych pokach jego poki miały 9-10 lvl, tutaj mają...minimalnie 23 lvl O.o, szykuje się długie trenowanie w trawie)

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner
« Reply #12, on September 10th, 2011, 08:21 PM »
Touhoumon, ah ten doskonały zabijacz czasu :)
Kiedyś grałem na komórce, szczególnie w Merry Vers. dłużej, niestety jako, że padła karta pamięci na której był stan gry (n-dziesiąt godzin gry i prawie wszystko) poszło się paść (wraz z innymi wspaniałymi grami na GBA i resztą danych)...
Sobie kiedy emerald version pogram, bo w tą przeróbkę FireRed już mi się nie chce grać(kilka wersji już grałem wraz z tym pierwszym, co nie można było przejść całej(do wysp nie było dostępu), od Aqua, nowszej i tam inne insane'y)...
Kiedyś nowe wydania touhoumona ogłaszałem na irc wraz z linkami :)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #13, on September 10th, 2011, 08:22 PM »
moim zdaniem nadal Emerald wersja najlepsza ^^ najwięcej do zwiedzenia i jak na razie - najtrudniejsza (insane dopiero zaczynam i jest nieźle ^^')

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner
« Reply #14, on September 10th, 2011, 10:10 PM »Last edited on September 10th, 2011, 11:05 PM by h-collector
Tak sobie przypomniałem, że przy touhoumonie spędziłem wiele nieprzespanych nocy grając na komórce do 4-6 rano :)

Jakby ktoś byłby zainteresowany historią english wersji(i kilku odmian) touhoumona - archiwa strony Pooshlmer od 36 threada, czyli jeszcze z 2009 roku (09/09/15) :)
Pooshlmer_Touhoumon_36-78.7z + halloween touhoumon
Archiwa są w .mht (sam robiłem), Opera i IE mają obsługę MHTML natywnie, FX wymaga rozszerzenia, zaś Chrome ponoć od wersji 14 posiada także takowe wsparcie, jakby co są też ekstraktory mht do html + pliki.
Odnośnie wersji halloween i Haunted Touhoumon, więcej informacji ww. archiwach.