Może i Satori wygląda na naćpaną i ma krótkie łapki,
ale do reszty wyglądu nie mam zastrzeżeń (fajnie tak popylać po piekle w kapciach). No i ma wypasioną moc.
Akurat Satori to ZUNfail jeśli chodzi o rysunek. Największe szkaradztwo w windowsówkach zaraz po Kanako. Na szczęście artyści przedstawiają ją należycie: uroczo z i wdziękiem
ciekawe czy jak się potknie to wali ryjem o ziemię, huehue
Wg Omchiken - tak
;) Co do muzyki to dochodzę przy Last Remote, ma najpiękniejsze aranżacje. Choć Nuclear Fusion, 3rd Eye i Hartmann's Youkai Girl lubię prawie tak samo
;) (za to themów pierwszych 3 bossów nawet nie fatygowałem się by zapamiętać).
Właśnie mnie się bardziej podoba Last Remote...jest bardziej różnorakie, bo Hartmann Youkai Girl trochę na jedno kopyto dla mnie :)
Bez jaj, może i wpada w pętlę, ale samo w sobie jest MEGA <3 (idealnie pasuje do trollującej bosski)
Okuu...cóż fakt, trochę głupiutka jest, ale powera ma, nie można jej tego odebrać. Mroczna nie miała być nawet chyba z założenia - po prostu taki mały frajer co chce podbić coś co nie jest jej. No ale, że powera ma to pasuje na bossa 6 stage i...jej themka jest poważniejsza od niej chyba ^^'
Raczej ZUN starał się zaskoczyć że tak potężna, tak groźna i tak ambitna postać jest tak naprawdę niewinna, radosna i głupiutka niczym Cirno, a wszystko było wynikiem nieporozumienia jak w shoujo
;)Ja do Okuu nic nie mam, ja ją wielbię :3
Jest potężna, nie ma co zaprzeczać. Głupiutka też, i to bardzo, nawet parę postaci w grach to stwierdziło. Ledwo co zyskała moc, a już próbuje podporządkować sobie świat. Jest taka naiwna, że aż słodka i zabawna jak dla mnie :3
Yaay~ Przybij piątkę.