nom, widac ze ma swoj rozum.
to wlasnie dobry sługa : robi co ma zrobic nawet mimo bezsensownych polecen
to wlasnie dobry sługa : robi co ma zrobic nawet mimo bezsensownych polecen
Zauważyłem na podstawie gier (Ten Desires najwyraźniej), Silent Sinnera i Cage in Lunatic Runagate, że Youmu nie jest fanatycznie oddaną służącą swojej pani, a wręcz przeciwnie- jest skłonna do łamania woli Yuyuko, ma własne zdanie na temat różnych rzeczy i zdarza jej się mówić czasami bez odpowiedniej dozy szacunku do Yuyuko i zapominać się.
Fanon:
She gets "eaten" by Yuyuko Saigyouji of the Ghost team in Imperishable Night's story mode, making her a popular "joke character" as she's usually pictured as food. Even ZUN mocks her in his spell card comments.
No, ja własnie też bym przyjął to "eaten" tak bardziej symbolicznie. Coś w stylu "zownować" (tak, widziałem używanie zjadania zamiast ownowania), więc nadal pozostaję sceptyczny i przy swojej wersji, you know
O, sephi. tak jak mówisz. zapomniałem o tym fakcie ale istotnie mniej więcej tak to wygląda. Ale nie znaczy to tez, że inne postacie do wyboru nie spotykają tych postaci bossów. Mogą je kojarzyć. Ale jak, skoro Reimu route to prawdziwy route?
I tu sprawa jest zagmatwana.
Skoro jest scenariusz Reimu główny, a według scenariusza z Yuyuko i Youmu Mystia ginie...
To czemu Youmu spotyka ją na którymś stage w PoFV?(click to show/hide)