News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Codzienna Burza Mózgów Touhou (specjal: ULUBIONA POSTAĆ W POFV)

awesome

• Zamrożona Żaba
  • To pewnie Jerzy

Archi

• Zamrożona Żaba
  • Chcę zegarek panienki Izayoi ;_; Czasu tak mało...

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
Po pierwsze Yuyuko. Na ZUN artach wygląda młodo. Ogólnie rzecz biorąc Yuyuko nie podoba mi się na fan artach a w artach ZUN'a jest po prostu zajebiaszcza.

Po drugie Yukari, ponieważ tutaj aż emanuje aurą która mówi "jestem przesiąknięta złem do szpiku kości"

Po trzecie Meiling. Ogólnie nie przepadam za postacią, lecz w przypadku bijatyk została świetnie przedstawiona.

Po czwarte Shanghai. Te jej spojrzenie jest po prostu boskie.

Reszta jest po prostu bardzo dobra, aczkolwiek wyróżniłem tylko te cztery powyżej.

Piscilla

• Rage Quitter

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: NAJŁADNIEJSZY PORTRET Z BIJATYK)
« Reply #140, on March 2nd, 2012, 01:40 AM »Last edited on March 2nd, 2012, 01:45 AM by critz
Dodą jeszcze pozostałe portrety z SWR/UNL, bo tamte były z dialogów:
(click to show/hide)
Z tych podoba mi się kucająca Suwako, taka dorosła Yuyuko, Remi leżąca liek a boss, Pani Jukari bawiąca się rzeczywistością i Sakujan z zastawą :V. Ale faworyty wcześniej wymienione pozostają.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Nashi

• Rage Quitter

Blanchefleur

• Zamrożona Żaba
  • (´◕ ◡ ◕`)

Drewko> Spierdalaj, Twoje prawdziwe nazwisko brzmi Houraisan i to jest powód dla którego nie mam zamiaru Ciebie słuchać :<
how cool is that

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Seina

• Wróżek
  • Delikwent szatan

SuperIceKick

• Wróżek Mniejszy
  • Jeden z mieczy Yumeko

Seina

• Wróżek
  • Delikwent szatan

Oli-chan

• Ayatard

Devvy

• Guest
Quote from Towarzysz Lenek on March 2nd, 2012, 08:16 PM
/thread
Jakby było pytanie o najładniejszy sprajt to może bym się rozpisał.
To można odnieść do 99% mangowych artów. Tu nie ma miejsca na oryginalne twarze. Wszyscy japończycy wyglądają tak samo xD

Co do postaci:
Marisa, Patchy (za facebooka), Sakuya, Reisen (za przesadzenie z odżywką zwiększającą objętość włosów), Aya

Ectopia

• CIRNO MAI WAIFU
  • Wróżek Mniejszy