News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Codzienna Burza Mózgów Touhou (specjal: ULUBIONA POSTAĆ W POFV)

Archi

• Zamrożona Żaba
  • Chcę zegarek panienki Izayoi ;_; Czasu tak mało...

Seina

• Wróżek
  • Delikwent szatan

Piscilla

• Rage Quitter

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.

Devvy

• Guest

Oli-chan

• Ayatard

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

ulczen

• Zauważona przez Kretona
  • Wróżek
Ten ogień z dna nie wiem

Tami

• Wróżek Mniejszy
  • *cacy cacy*
Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: ULUBIONY MAGICZNY SYMBOL)
« Reply #383, on March 30th, 2012, 11:37 AM »
Z Grimoire of Marisa najlepsze wydają mi się symbole Okuu i Reisen, głównie ze względu na naprawdę świetne dostosowanie ich do postaci. Alice i Orin też mi się podobają, bo są po prostu ładne.

z UNLa typuję Reisen, Yuyuko i Komachi, chociaż Sakuya też jest niezła.
:T

Towarzysz Lenek

• Wróżek
  • Imperishable Cat
Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: ULUBIONY MAGICZNY SYMBOL)
« Reply #384, on March 30th, 2012, 09:12 PM »
Z GoM to chyba fortepian Lyrici za misternie wykonany rysunek i jego przeciwieństwo - genialny w swej prostocie kotek Chen. Podobają mi się też symbole Parsee, Udonge, Flandre (tylko ja widzę nawiązania do KKK?) oraz Satori (dla mnie nadaje się na znak handlowy firmy produkującej sprzęt radiowy i telekomunikacyjny, poważnie!).
Z bijatyk... oczywiście że Cirno!
No dobra, symbole Patchy, Yuyu i Udonge też urzekają.

В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших!

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: ULUBIONE / NIELUBIANE EXTRA STAGE)
« Reply #385, on March 31st, 2012, 01:01 AM »Last edited on March 31st, 2012, 01:04 AM by critz
Jeć na błyskawicy.

23. ULUBIONE / NIELUBIANE EXTRA STAGE

Za całokształt aka ogólną fajność grania / wykonania.
Tak, Phantasm także się zalicza, i bez wahania oddam nań głos w referendum. Niemal wszystkie wzory na stage są wymagające i uczciwe jednocześnie, Charming Domination i Necrofantasia rozpierdalają system, a Yukari ma genialny wachlarz efektownych kart, do tego nie jest włoso-wyrywalno trudny dzięki mocnym opcjom w PCB.
Drugie miejsce dam IN extra. Stage miejscami jest w chuj wredne (pociski zostające na całym ekranie, Ex-Keine, końcówka), ale klimat i starcie z Mokou to jedne z najprzyjemniejszych w serii.

Więcej odznaczeń nie dam, bo walka z Suwako jest miejscami zbyt popieprzona jeśli chodzi o wymyślność wzorów (ale ogólnie przyjemna), zaś z pozostałych praktycznie każde extra ma jakiś dojebany patent, gaszący moją cierpliwość.
Mimo wszystko rzecz jasna w zasłużeniu na mój jad przoduje SA Extra, którego genialny soundtrack nie ratuje przed pierdoloną ganianką na początku, zbyt frustrującym marginesem błędu, jedyną wersją Sanae, która nie jest uosobieniem doskonałości przez półuczciwe, jebnięte i nie pasujące do mocy wzory, oraz serca Koishi. Jebane serca Koishi.
EoSD extra też należą się baty za margines błędu, wszystko do Patchy, Royal Flare, Philosopher i Maze of Rape, które jest skazą na ludzkości. Kopa dałbym także za TD extra, za nonspelle Mamizou, pierdolone zwierzątka danmaku z lolhitboxami i ruchem oraz to ścierwo w roli survivala.

PC-98 i FW nigdy się nie zmotywowałem a do UFO extra nie mam cierpliwości i mam kompletnie wyjebane na Nue, więc nie chce oceniać nim ukończę (aczkolwiek stage i Danmaku Chimera już popełniają świętokradztwa en masse, a Kogasia upiera się bym ją znielubił ;_;).

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

Seina

• Wróżek
  • Delikwent szatan
Lbn :
F - Ll? N w??n. Lb?, b mm mch "wlkch" mj?tn?c d dnmk, t sb rdz? z k?dym rzm gdy dchdz? d N t dchdz? spll dlj. Czyl jstm trz n p?tym xD wlbm b thm'y, dln wpswj? s? w btw?, czklwk t wr??k zrz przd Kgs?... Brrr. pz tym mtyw wlk pd wcz?r, cdnyy~~

N t w sm w??cw wszystk lbn, w nn n grm z tkm zc?cm =w=

Nlbn :
S - N b?gm, Sn, c t m by? ;_; N m?w?c tym, ? jk gr?m z kl?nk? w S ", Ksh, ptrz. N mmy j? ?y?, l c z tg, nnspll pwn ?t-" n tym s? sk?czy?. g??m spm m?ym pcskm, tk sm jk w MF'.
N - Jz, mm wr?n, ? t jst grsz d F, skr tk m s? wydj, t... ~

N, g??m n w?ksz?? mm lwk?, b njw?cj gr?m w t. W MF' trch? n bg jd?, b tylk tm mm dblkwn x ^^" jstm n 7 spll, czy c?, b s? kpn??m przypdkm, n dlj n chc m s? gr? xD

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Archi

• Zamrożona Żaba
  • Chcę zegarek panienki Izayoi ;_; Czasu tak mało...
Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: ULUBIONE / NIELUBIANE EXTRA STAGE)
« Reply #389, on March 31st, 2012, 03:55 AM »Last edited on March 31st, 2012, 03:57 AM by Archi
Most Fun: PCB i IN (W IN osobiście uwielbiam karty Kene, przyjemne i nie przekoksane. Oraz non-spelle Mokou, po tym Extra kolorowe amulety stały się moimi numero uno ulubionymi pociskami do omijania)
Easiest one: IN i SA (Serca Koishi - kręcenie ósemek na czerwonych w prawo i do góry, na niebieskich w lewo i w dół, cała filozofia, a reszta mapy to przyjemny curtain fire. Tylko ten oczo-wypalający rice shower Sanae >.>)
Hardest One: Hmm... raczej UFO bo jeszcze go nie odblokowałem, no i EoSD (That Pachouli)
FTL (Fucking Tanuki Level): Mamizou ma oczojebne spelle, and it's true. Paterny są proste, jedynie ciała daję najczęściej ze względu na oślepiający pociski. Postać Bossa ładna i fajne osadzona w klimacie. Niemniej ze względu na to, że jest szopem 90% Hate.