News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Harukichi

• Użyszkodnik
  • 釘の箱
Derp.

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
Odp: Danmaku challenges thread (IN Stage 4)
« Reply #961, on March 18th, 2013, 07:03 PM »Last edited on March 18th, 2013, 08:30 PM by Szyna-kun
Na razie pierwsza próba >.<
(click to show/hide)

Edit:

Podejście 2

A co do tego pierwszego to zapomniałem o podliczeniu pkt na koniec i wyszedłem do menu... xD ~epic fail~

Official Remilia-tard of Touhou.pl

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #963, on March 18th, 2013, 09:53 PM »Last edited on March 18th, 2013, 09:57 PM by critz
Propo sejwów, to pogram jak będę miał wolną chwilę, ale póki co w czeluściach krzaczorów znalazłem świetny rare find:

http://www.mediafire.com/?b5q0ztpfg0l5p0g
Score.dat z odblokowanym absolutnie wszystkim co się da, włączając w to nawet practice mode dla wszystkich drużyn i postaci solo na wszystkich planszach i poziomach trudności. Możecie zassać i grać bez problemu dowolną postacią / drużyną zarówno przeciw Reimu, jak i Marisie :V.
Jedyny szkopuł to tylko to, że nie wiem jak zamienić krzaczory w komentarzach do kart na angielski, ale whatever.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
There was a man who had everything
He met a youkai who knows everything
Now she has everything and he knows nothing.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #965, on March 19th, 2013, 12:43 AM »
Quote from critz on March 18th, 2013, 09:53 PM
Jedyny szkopuł to tylko to, że nie wiem jak zamienić krzaczory w komentarzach do kart na angielski, ale whatever.
Włączyć dany spellcard i tyle. Jak jest spatchowane na angielski, a nazwy są w krzakach to należy odpalić daną kartę aby gra odświeżyła sobie informację czyli to, że nie ma pokazywać krzaków, ale język angielski xD

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #966, on March 19th, 2013, 12:48 AM »Last edited on March 19th, 2013, 01:02 AM by critz
Nazwy. Ja mówiłem o komentarzach ZUNa do danych kart, co do których nawet przeinstalowanie gry nie pomogło. Ale jak już mówiłem, trudno.

Anyway:
(click to show/hide)

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #967, on March 19th, 2013, 01:06 AM »
Ahhhhh, ta frustracja kiedy zdajesz sobie sprawę z tego jak kiedyś dobrze grałeś.
>Double Spark w historii 18/22
>użyj teraz na nim 3 bomb bo nie wiesz jak to omijać xD

Lekko podbijam.

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #971, on March 20th, 2013, 07:08 PM »Last edited on March 21st, 2013, 10:48 AM by arhus
Trochę lepiej, ale spróbuję jeszcze poprawić ;3

Edit:
(click to show/hide)

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
« Reply #972, on March 20th, 2013, 08:20 PM »
Pff opanowałem ostatni spellcard niemal do perfekcji to oczywiście mnie zabił akurat w najlepszym runie jaki miałem:

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #973, on March 21st, 2013, 01:53 AM »

W moich oczach run zdecydowanie gorszy niż poprzedni bo nie złapałem Event Horizon i Asteroid Belt, ale złapałem zamiast tego Double Sparka i Final Master Sparka więc w miarę dobra wymiana, ale niepodobało mi się to, że raz zginąłem xD

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel