News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Tilval

• Wróżek
  • Tengufag

TDS

• Nowomysza+
  • lol dunno

NoNaku

• Nowomysza+

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

TDS

• Nowomysza+
  • lol dunno

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Danmaku challenges thread (DDC Stage 3)
« Reply #1326, on October 9th, 2013, 08:06 PM »Last edited on October 9th, 2013, 08:37 PM by Maluetar
Koniec rundy dziewięćdziesiątej drugiej!

Wybaczcie, ze studiami za dnia i dodatkowymi szkoleniami w weekendy nie mam za bardzo czasu na cokolwiek. Nawet nie miałem czasu wziąć udziału w paru ostatnich rundach ;_;
Tak czy inaczej, gratuluję wszystkim całkiem wysokich wyników, a szczególnie Critzowi za uzyskanie najlepszego ze wszystkich oraz Szynie za zdobycie jednego z ciekawszych achievementów =]
EDIT: Jeszcze raz gratki dla Critza za zdobycie achievementa "Score Master". Gdyby nie Mayuki to bym o tym całkowicie zapomniał =]
Nim pojawią się pytania to odpowiem: Tak, graze też się wlicza do tego osiągnięcia.

Tabela wyników:
1. Critz                  6387   Lunatic
2. TDSpl                2517   Lunatic
3. NoNaku             2292   Lunatic

4. Tilval                   1770   Normal
5. 4fun                    1632   Lunatic
6. Szyna                  666     Easy

Przyznane achievementy:
Winner - Critz
Graze Devil - Szyna
Score Master - Critz
Odp: Danmaku challenges thread (PCB Stage 3)
« Reply #1327, on October 9th, 2013, 08:30 PM »
93. Dziewięćdziesiąta trzecia runda!

Celem w tej rundzie będzie zdobycie jak najmniejszego wyniku punktowego na trzecim poziomie w grze Perfect Cherry Blossom.
Uwaga: Aby trochę utrudnić zadanie gramy tylko i wyłącznie na poziomie trudności Lunatic.
Wybór postaci oraz trybu strzału jest dowolny, ale poziom trzeba ukończyć i screena wrzucamy z momentu tuż po pokonaniu Alice (chyba, że chcecie stage clear bonus) ;]
Dopiero pierwszy raz mi się tak zdarzyło, ale prosiłbym wszystkich uczestników o nie zamieszczanie swoich wyników w spoilerach bo mogę je przypadkiem pominąć (no hej Critz xD).

Runda trwa do godziny 21:00 w niedzielę 13 pazdziernika.

Życzę wszystkim powodzenia.
W razie pytań piszcie śmiało ^^

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Official Remilia-tard of Touhou.pl

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

TDS

• Nowomysza+
  • lol dunno

NoNaku

• Nowomysza+

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
Odp: Danmaku challenges thread (PCB Stage 3)
« Reply #1334, on October 10th, 2013, 04:21 PM »
Przyznałem Achivy za poprzednią rundę, ale nie ma jeszcze obrazka do Score Mastera, Zgłoś się po niego Critz w temacie z osiągnięciami to potem przyznam jak tylko zostanie dodane do listy.