(O cholera, to aż tyle czasu minęło?)
Wybaczcie, można to potraktować jako okres przerwy między jedną setką, a kolejną xD
Myślałem już o tym od jakiegoś czasu i (niestety) jestem zmuszony oddać prowadzenie rund komuś innemu. Ciągły brak czasu i inne zajęcia za bardzo przeszkadzają w regularnym prowadzeniu rund (jak można było zauważyć od ostatniego czasu).
Bardzo fajnie minęły te dwa lata, mam nadzieję, że jakoś ze mną wytrzymaliście =D
Z tego też powodu chętnie oddam prowadzenie tego tematu innej osobie. Widzę, że Tribell jest chętny.
No offence, ale jak zobaczyłem "Data rejestracji: Styczeń 18, 2014, 02:54:15" to mnie trochę skrzywiło (tak, należę/należałem do tych słynnych oldfag elitist faggotów), ale jak widzę jak aktywnie się udzielałeś przez ten cały czas + szybkość w jakiej zdobywasz kolejne achievementy to aż przypominają mi się czasy kiedy ja zaczynałem grać w Touhou. Pierwszego lunatica clearnąłem po pół roku grania, powinieneś dać radę przebić ^^
Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to w takim razie wszelkie prawa do prowadzenia tych rund przekazuje Tribellowi. Nie narób zbyt dużego gówna XD
Na prv ci wyśle niedługo całą listę ludzi byś wiedział kto jaki ma progres do danych achievementów. Staraj się prowadzić ją w podobnym stylu bo może jak dożyje to będę miał ochotę poprowadzić trzecią setkę rund, chociaż to mało prawdopodobne xD