News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou RPG Sessions - dyskusja
[Sesje] Offtop »

Kamruz

• Rage Quitter

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.
Odp: Touhou RPG Sessions - dyskusja
« Reply #76, on November 13th, 2014, 08:11 PM »
Ja pisałem tylko dwie godziny. W obliczu czasu poświęconego na lenistwo to chwilka.

Gadanie jest tanie, pokaż co zrobiłeś.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #77, on November 13th, 2014, 08:15 PM »
Ja się kilkukrotnie zabierałem, ale ostatecznie self-insert siebie tak mnie peszy jak i ciężko mi napisać jakiekolwiek ciekawe rzeczy o sobie, więc siadałem i od razu odchodziłem z braku rzeczy do napisania. A do robienia nie self-insertu zwyczajnie brakowało mi wyobraźni przy narzuconych ograniczeniach.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Zhearrimst

• Większy Użyszkodnik
  • ᚦᛖ ᚺᚢᚾᛏᛖᚱ
« Reply #78, on November 13th, 2014, 08:19 PM »
Jak ktoś chce, to nie musi wypisywać wszystkiego. Przyznam jednak, że robienie self-insertów na niemal 90% dało mi dużo do myślenia na temat tego jakim jestem człowiekiem. Przez chwilę zwątpiłem. xD
ᚲᛁᛚᛚ ᛃᛟᚢᚱᛋᛖᛚᚠ

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.
« Reply #80, on November 13th, 2014, 08:27 PM »
Nie rób 100% self insertu
Możesz trochę pozmieniać (Imię, Nazwisko Historię, Kompromitujące detale itp. itwn.)
Przecież Małysz mówił że pełne odtwarzanie siebie nie jest konieczne. Geez przecież nikt cię nie zje.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #81, on November 14th, 2014, 06:58 PM »
Ok, informacja.

Wszystkie osoby, które przesłały mi w terminie karty postaci, proszę o obecność na kanale #touhoupl na IRC w niedzielę, 16.11.2014 o 21:00.
« Reply #82, on November 16th, 2014, 01:07 PM »
Double post , bo ważne.

Dzisiejsze spotkanie na IRCu niestety nie dojdzie do skutku, nowy termin już wkrótce...
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Ekkusu

• あやややや~

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #84, on November 21st, 2014, 08:51 PM »
Ok, more info for ya.

Jestem trochę chory, ale mimo to prosze was o spotkanie w tą niedzielę o 20:00 na kanale IRC #touhoupl

Omówimy tam i doszlifujemy wasze postaci, przedstawię wam systemy (albo przynajmniej ich część), których będziemy używać podczas gry i omówimy wszystko inne co powinno być ustalone,a  na co znajdę czas...

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.
« Reply #85, on November 29th, 2014, 11:58 PM »
Nie chcę naciskać ale czy dostaniemy jeszcze w tym roku wytyczne?  Trochę czasu już czekamy, a chcę wiedzieć co poprawić.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #86, on November 30th, 2014, 03:49 PM »
Dostaniecie, już mówiłem, że z każdym będę się kontaktował w wolnym czasie osobno, zmieniam teraz godziny pracy, więc musze to dopasować do swojego wolnego czasu. Mialem dzisiaj już ogarniać z kimś, może jeszcze wieczorem to zrobię...

Ekkusu

• あやややや~

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.
« Reply #88, on December 14th, 2014, 10:42 PM »
Skoro Małyszowi brakuje czasu, to może mógłby nam podrzucić ogólne wytyczne?
To by przynajmniej by go jakoś odciążyło.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #89, on December 21st, 2014, 11:34 AM »
Ok, zbyt dawno mnie tu nie było, ale praca w tak pogańskich godzinach jakie teraz mam bardzo skutecznie zniechęca mnie do myslenia. Żeby nie bawić się z dyskutowaniem z każdym o ich kartach, zedytujcie wszyscy swoje karty postaci na wzór tego co ma Ekkusu (jedyny dla ktorego znalazlem czas zeby sie odezwać)