News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl
Odp: Touhou 13.5 Hopeless Masquerade
« Reply #465, on June 18th, 2013, 01:49 PM »
I mówią to chińczycy, którzy tak spindolili kod przy dotsach, że ktokolwiek chciał to edytować rwał sobie włosy z głów i chciał się wieszać...

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #468, on July 2nd, 2013, 12:55 PM »
Koishi dodano trochę ręcznego bicia, ale nie jestem pewna czy to nie było już w patchu 1.03b. Poza tym gra mi się mniej zacina, bo do tej pory strasznie wolno chodziła (ale była to raczej wina mojego laptopa, bo jest za stary na takie rzeczy). Jak na razie żadnych różnic poza tym nie widzę xD

Piscilla

• Rage Quitter

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl
« Reply #470, on July 3rd, 2013, 11:29 AM »
Na touhou.cc piszą ,że duży patch ma wyjść na zimowy comiket, w któym dodadzą Kokoro oraz 4 nowe postacie ;P

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #471, on July 6th, 2013, 12:40 PM »
tl;dr wszystko.
Ktoś wie jak się na story ustawia stopień trudności? coś tam na początku chyba, prawda? mam dwa wybory, ponoć 1 to deck, drugi to trudność.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #472, on July 8th, 2013, 04:00 AM »Last edited on July 8th, 2013, 04:12 AM by critz
Na touhou.cc piszą ,że duży patch ma wyjść na zimowy comiket, w któym dodadzą Kokoro oraz 4 nowe postacie ;P
Źródło plx? Na chwilę obecną nie mam nadziei na nic ani nikogo aby oszczędzić sobie dalszych rozczarowań (zwłaszcza jeśli tyle czasu ma im zająć skończenie Kokoro), ale miło byłoby wiedzieć że nie zamierzają zostawić listy takiej jaka jest. Szkoda tylko, że w takim układzie zdążę skonać na demencję zanim wyjdzie tłumaczenie na angielski (' 3 ')
Ktoś wie jak się na story ustawia stopień trudności? coś tam na początku chyba, prawda? mam dwa wybory, ponoć 1 to deck, drugi to trudność.
Yup, od normala.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #473, on July 8th, 2013, 06:12 AM »
od normala? Nie zaczyna się od easy?

bo przyznam, ze nie wiem jaki poziom trudnosci wziąłem i na tym ukończyłem, ale było troche łatwo.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #474, on July 8th, 2013, 12:52 PM »
Nope. Na zielonym (Easy) np. Marisa w ogóle nie tworzy gwiazdek przy swoim spellcardzie z tornadem, na żółtym (Normal) wystrzeli tam kilka. Ale tak, po pograniu trochę Normal jest kretyńsko łatwy. Czerwony to Lunatic - AI ma wkurwiającą tendencję do perfekcyjnego kontrowania wszystkiego w zasięgu melee, ale i tak rozpada się pod spamem (masz tu świetnie obrazujący repek). Spellcardy są dojebane though.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #476, on July 16th, 2013, 05:35 PM »Last edited on July 16th, 2013, 05:49 PM by critz
http://mirror.studio-ramble.com/upload/nolook/tasofro/th135_update_110.exe
Kokoro jest playable! Jeszcze ma niedokończone spelle, ale już można wybrać z niewidzialnej listy, choć niektóre maja czarny kwadrat zamiast tekstur xD. Nie wiem czy się już pojawia na liście postaci ale jakby co hacked score.dat: http://www.mediafire.com/?kp6grv5vzrd3s8p

MotK: http://www.shrinemaiden.org/forum/index.php/topic,14968.msg997524.html#msg997524

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #478, on August 9th, 2013, 11:11 PM »
Każda postać ma muzyczkę na max atencji (inną, wooo)

THAT LAST WORD KOKORO, WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (Małysz aprobuje)

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #479, on August 9th, 2013, 11:25 PM »
Ten poprawiony practice. Ten temat w select menu. Te remixy i moveset Kokoro. Mój mózg lata.
Also, z tego co rozumiem, umiejętnością Kokoro jest zmienianie wiary podczas walki zależnie od wystawionej maski. Teraz tylko czekać aż ktoś kompetentny się tym pobawi :3.