News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #45, on February 6th, 2011, 06:19 PM »Last edited on July 20th, 2011, 02:03 AM by Maluetar
A co do Raymoo, to zauważyłem iż ZUN zmienił jej nieco charakter - kiedyś była bardziej dziecinna, ale i wesoła - np. flirt z Meirą, jej stosunek do Mimy (dziecinna złość gdy ta jej ubliżała, i radość po pokonaniu jej w PoDD) oraz lol ending z HRtP: Wyżywała się też trochę na Genjim, zwłaszcza jak ten umniejszał jej umiejętności kiedy ta jeszcze nie umiała latać, a co dopiero używać haxów pokroju Fantasy Heaven. W EoSD też to widać po jej komentarzach do siebie: "good medicine tastes bad" do Rumii albo "I'll catch an air-conditioner cold" - plus ten psotny uśmiech na spritach z EoSD. No i oczywiście te przebieranki w LLS, łącznie z majteczkami i białą koszulą w nagrodę za 1cc Hard. Teraz jest nieco bardziej narwana, co widać np. po jej rozmowie z Byakuren, ale nie tak jak fani (w tym też trochę Małysz) ją malują, gdzie zachowuje się jakby miała permamentny okres i myślała tylko o dotacjach, zrzędząc 24h na dobę...

A co do Sanae, to lubię ją właśnie za bycie przeciwieństwem Reimu, gdyż najpierw ZUN przedstawił ją jako poważną Miko, a potem wyskoczył z jej zamiłowaniem do Gundamów. A jej "odrobinę" za duży zapał do ekstrerminacji youkai można tłumaczyć brakiem doświadczenia. Własnie Sanae przypomina mi Reimu ze starych gier.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #46, on March 17th, 2011, 01:06 AM »
Knk. J wm, n cn s? znrt?w, l p grz w MF wdz? j? jk str? ctk?, gtj?c? ry? nsz?c? wlk bwrznk z pprkm klmnm z plcm.

Sn jst g?p, l jst drg? mk, ?m?c ndny mnpl, jk m w?ksz?c pstc n swj? prfsj?. Pz tym m zjbsty mtyw mzyczny.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #47, on May 4th, 2011, 05:17 PM »
ad rem: osobiście nie znalazłem żadnej nieudanej postaci, wszystkie są ZBYT udane...by móc istnieć w rzeczywistości *sigh* ale jakbym miał wybrać najgorzej ubraną, wybrałbym Koishi;

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #50, on May 4th, 2011, 06:04 PM »
Tw jst fjn xD ?mchw. Z t j n trw? crz brdzj Mnrk k...n jst tk...Njk?

Oficjalny Wrigglefag

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #51, on May 4th, 2011, 06:10 PM »
Quote from SuppaTenko on May 4th, 2011, 06:04 PM
Tewi jest fajna xD śmiechowa. Za to ja nie trawię coraz bardziej Minoriko Aki...Ona jest taka...Nijaka?
Morinoko... Aki... coś kojarzę, ale zupełnie nie pamiątam skąd xD Rzeczywiście nijaka

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #52, on May 4th, 2011, 06:12 PM »
no co - kolory jesieni ma dziewczyna na sobie ^^ poza tym moim zdaniem wszystkim postaciom z 1 stage (prócz Sexmyszy) najbliżej do nijakości, więc cóż...

Tami

• Wróżek Mniejszy
  • *cacy cacy*
« Reply #53, on May 4th, 2011, 07:02 PM »
Quote from 魔雪 on May 4th, 2011, 05:17 PM
ad rem: osobiście nie znalazłem żadnej nieudanej postaci, wszystkie są ZBYT udane...by móc istnieć w rzeczywistości *sigh* ale jakbym miał wybrać najgorzej ubraną, wybrałbym Koishi;
To co, na gołe klaty? :3
Jeśli o mnie chodzi, już Satori jest gorzej ubrana. Pomimo tego, że krój jest w zasadzie ten sam - kolorystyka stroju ssie.  Jeszcze niżej oceniam ubrania Letty czy Yuugi. Ale na dobrą sprawę - gust jest gust.
:T

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #54, on May 4th, 2011, 07:11 PM »
Ltty jst fjn...jk jz gdzs pslm M Ltty > Crn.
Mnrk wygld jk jks 50 ltn cc...n dbr 45 ltn...
Str jst zjbst. Yg...hmm...brn tk nrmln l z t pst? ckw. c d stg 1 t prsz? m t Wrggl n br?? >.>'

Tami

• Wróżek Mniejszy
  • *cacy cacy*
« Reply #55, on May 4th, 2011, 09:43 PM »
Jednak wolę Cirno od Letty, choć i nią nie pogardzę. Tak czy siak - IMO Cirno ma lepszy outfit.
Minoriko rzeczywiście wygląda jak jakaś babunia czy ciotunia ze wsi, ale to nie znaczy, że jest jakaś gorsza - może w tym jej urok? Zresztą dużo postaci w kanonie wygląda w podobny sposób. I na pewno nie 45 lat - z tym wiekiem już bardziej kojarzy mi się Yuugi xd
Do Satori nic nie mam poza kolorystyką. Mało tu do siebie pasuje.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Chris

• Guest
« Reply #57, on May 5th, 2011, 08:19 AM »
IMHO cięzko jest wymyślić coś aby podobało się wszystkim, ba to jest niemozliwe do wykonania.
Są gusta i guściki.

Tewi jest słodziutka, jak młodsza siostra, chociaż to straszny troll. Ale to może jej urok. XD

Tami

• Wróżek Mniejszy
  • *cacy cacy*
« Reply #58, on May 5th, 2011, 09:47 AM »
Z drugiej strony przecież ten temat po to powstał, by pisać o tym, co się komu nie podoba, więc...

Tewi jest przeurocza, ale jednak wolę Reisen. Cóż, wszystko zależy od gustu.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #59, on May 5th, 2011, 01:18 PM »
Quote from Tami on May 5th, 2011, 09:47 AM
Tewi jest przeurocza, ale jednak wolę Reisen. Cóż, wszystko zależy od gustu.
jeśli chodzi o urok to tak (w końcu to chodzący amulet szczęścia), ale jeśli chodzi o ciuchy...może Zun chciał stworzyć wrażenie, że biedny króliczek nie miał się w co ubrać więc porwał komuś różowe prześcieradło i zrobił z niego kieckę ;3