News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #180, on December 22nd, 2011, 06:31 PM »
^
No mówie ze sa np. takie czesci do 12.8 gdzie postaci sa lepsze i gorsze i 13 gdzie sa zjebane ^^

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #181, on December 22nd, 2011, 07:44 PM »Last edited on December 22nd, 2011, 07:48 PM by critz
Generalizacja n' shit. Ja bym się zgodził z Heru, ale tylko w kwestii Mamizou. Po prostu z której strony bym nie patrzył to mnie nie przekonuje, a szkoda, bo lubię okulary. Yoshikę lubie za herp derpowatość, Futo za wierność i posłuszeństwo wobec Miko i stary dialekt, a Miko za jej... hm, zadufanie, lekką manię wielkości? Kyouko jest urocza i tyle. Seiga jakoś mi lata, poza tym że jest ładna.

@Heru.
Jak chcesz by ktoś Cię wreszcie zrozumiał, to skonkretyzuj swoją opinie jakąś - które postaci z TD Ci się nie podobają i dlaczego. A, i przydało by się pamiętać, że ZUN dopiero co je wprowadził i bardzo prawdopodobne, że jeszcze pogłębi ich charakter, tym bardziej że większość jest oparta na prawdziwych osobach (weźmy na przykład Sanae, która IMO ciekawą osobowość dostała dopiero w UFO / UNL :3).

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~
« Reply #182, on December 26th, 2011, 06:06 PM »Last edited on June 17th, 2012, 05:25 PM by Maluetar
nazrin jest dziwna

murasa jest dla mnie klonem pewnej postaci z GG

ogólnie całe ufo jest dziwne

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~
« Reply #184, on December 26th, 2011, 07:10 PM »
dziewczyna mysz
nie pasuje do moich loli kotek zagryzły by się
also dziwny pomysł na takie połączenie ogółem

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #185, on December 26th, 2011, 08:15 PM »
Quote from Siara013 on December 26th, 2011, 07:10 PM
dziewczyna mysz
inni mogą uważać za dziwne połączenie dziewczyny z kotem czy lisem. a miksu z nue już nikt nie skomentuje, bo nie ma widocznych zwierzęcych uszu? :D

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #186, on December 26th, 2011, 08:40 PM »
N t pst?-zgdk b z pwd jj mj?tn?c n wdm czy wygl?d tn kt?ry znmy t jj prwdzw twrz czy tylk "ch! chc? wygl?d? jk ll!"

Oficjalny Wrigglefag

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #187, on December 26th, 2011, 09:12 PM »
Quote from Drewko Nocny Robak on December 26th, 2011, 08:40 PM
Nue to postać-zagadka bo z powodu jej umiejętności nie wiadomo czy wygląd ten który znamy to jej prawdziwa twarz czy tylko "Och! chcę wyglądać jak loli!"
w skrypcie jednej z heroin Nue mówi, że to nie jest jej prawdziwy wygląd

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #188, on December 26th, 2011, 09:22 PM »
ona potrafi sie zmienic w to czego sie boisz.
To zajebisty motyw ;D

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #189, on December 26th, 2011, 09:27 PM »Last edited on June 17th, 2012, 05:33 PM by Maluetar
dziewczyna mysz
Ja już mam po dziurki w nosie kocich uszek, wszędzie te kocie uszka już do znudzenia, więc Nazrin to miła odmiana.
Quote from fretka on December 26th, 2011, 08:15 PM
inni mogą uważać za dziwne połączenie dziewczyny z kotem czy lisem. a miksu z nue już nikt nie skomentuje, bo nie ma widocznych zwierzęcych uszu? :D
Srac na uszka, genialne ma te 'elementy' wystające z pleców.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #190, on December 27th, 2011, 04:41 PM »Last edited on June 17th, 2012, 05:35 PM by Maluetar
Sprostowanie. Nue w swojej ścieżce z ReimuB mówi, że to JEST jej prawdziwy wygląd.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Tora

• Rage Quitter
  • Spirala Szczęścia~
« Reply #191, on December 29th, 2011, 10:38 PM »Last edited on June 17th, 2012, 05:36 PM by Maluetar
dziewczyna mysz
A co powiesz o Suwako? Albo o tym robactwie Wriggle? :P
May your eyes be able to see things better, even if just a little.

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~
« Reply #192, on December 29th, 2011, 11:02 PM »
Quote from Tora on December 29th, 2011, 10:38 PM
dziewczyna mysz
A co powiesz o Suwako? Albo o tym robactwie Wriggle? :P
Suwako? jest ok choć mało mnie interesuje
Wriggle - fajna czego chcieć (z nią są najlepsze H-doujiny :P) a połączenie robactwa jak to ująłeś i loli...
fajna...

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #193, on December 29th, 2011, 11:09 PM »Last edited on June 17th, 2012, 05:37 PM by Maluetar
Suwako nie fajna a wriggle jest facetem ;/

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #194, on December 30th, 2011, 03:06 AM »Last edited on December 30th, 2011, 03:38 AM by critz
Sówak jaki jest każdy widzi. Bez niej nie ma Moriya trio. Podoba mi się w niej, że pomimo bycia jedną z najstarszych postaci w serii nie chełpi się specjalnie potęgą, a zamiast tego wie, co to znaczy zabawa, wyjebanizm i własne tempo. No i hnnngggowata rori z zettai ryouki i "lotem" na czele, pyontą i stylem walki, który redefiniuje termin "crazy awesome". Jest też w chuj groźna, gdy zajdzie potrzeba (Mishaguji's curse n' shit), ale zazwyczaj jej się nie chce :3. Shipping z ⑨ jako bonus.
Dla mnie to jak yin-yang - Sanae-chan odziedziczyła po Kana-chan, wiarę, motywację, dostojność oraz pewność siebie a po Kerokero wyluzowanie, głowę w chmurach, energiczność, zamiłowanie do mecha i figlarność, i dlatego są zajebiste, Amen.

A przy okazji... ostatnio zmotywowałem się do wwiercenia w scenariusz UFO i stwierdziłem, że Ichirin naprawdę mogłaby nie istnieć. Pomijając jej mdłe dialogi, to brak nawet konkretnego backstory poza nieznanym długiem wobec Byakuren (w przeciwieństwie do Shou i Murasy), nawet niesprecyzowana rasa (przynajmniej wg. thwiki Wanyuudou albo Katawa-guruma) oraz fakt że ZUN ochrzcił ją tylko hitboxem Unzana to już przegięcie, tym bardziej jak na bossa S3.

A, zapomniałbym. Niech jakiś SDMtard się ustosunkuje, bo gdy już mialem podbić Sakujana na mojej liście sympatii do postaci, to thwiki mi przypomina, że Flan wpierdala ciasto i herbatę z ludzi, i nagle karty pokojówki w temacie seryjnych morderców mają sens, tym bardziej że kto inny by umiał...