News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« [Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival
[EXSesja 1.4] Limited Oni Works »

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
Odp: [Sesja 1.4] The Midnight Carnival
« Reply #255, on January 14th, 2013, 11:05 AM »
Mercurius
(click to show/hide)
Roll mieszany ZR+SZYB: k100+130, Total 213 / 230
Wyczułeś moment i przebiegłeś niedraśnięty. Nawet ubrania Ci nie uszkodziło. Jedna przeszkoda z głowy, diabli wiedzą ile kolejnych.

Anrin
(click to show/hide)
Roll mieszany ZR+SZYB: k100+115, Total 213 / 215
Podobnie jak Twój poprzednik, przemknąłeś przez pułapkę jak cholerny ninja.

Kazuma
Im się udało. Teraz Twoja kolej raz kozie śm... Ser!
(click to show/hide)
Roll mieszany ZR+SZYB: k100+115, Total 225 / 225
Może powinieneś pomyśleć nad karierą akrobaty? Kończysz z backflipem, czy bez?

Do trzech którzy przeszli
(click to show/hide)
I dun belive dem rollz -.-
Rozwidlenie wyglądało paskudnie. Lewy korytarz usiany takimi samymi dziurkami jak ściany poprzedniego, ale na podłodze i suficie. Środkowy kłapał na Was przynajmniej sześcioma gilotynami. Prawy zaś był najgorszy. Bo wyglądał zupełnie bezpułapkowo, normalnie i bezpiecznie.

Uokawa

Trzech dziwolągów przeszło przez pułapkę. Zostałaś tu sama z satori. Cóż czynisz?

Raion

Za to, że zacząłeś latać, zaatakował Cię wściekły kurz. Nie jesteś astmatykiem, nie odczuwasz większego dyskomfortu.
Players Wanted:
- TH Sky Arena
- Online RPG sessions (via skype)
- TH 12.3

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #256, on January 14th, 2013, 11:33 AM »
Raion

Nic się nie dzieje, można przelecieć. Uokawa, wznieś się także. Zobaczymy, czy pułapka się wyłączy gdy nikt nie będzie jej naciskał. Nie jestem takim akrobatą jak reszta tutaj. - Powiedziałem prosto do głowy Uokawy, nie chciałem hałasować, a chciałem spróbować czy to zadziała.

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #257, on January 14th, 2013, 12:15 PM »
Kazuma

Backflip to może przesada, ale na mały taniec zwycięstwa mógł sobie pozwolić. Starał się jednak zbytnio nie tupać na około, na wszelki wypadek.
- Co teraz? Znowu kolce, te wielkie spadające żyletki, czy śmierć z zaskoczenia? - spytał, po czym obejrzał się na pozostałą za nimi dwójkę i pomachał im na dodanie odwagi.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #258, on January 14th, 2013, 12:25 PM »Last edited on January 14th, 2013, 12:27 PM by Ignacy Przybylski
Merc

Tylko youkai zostały z tyłu? Korci mnie, żeby postawić im na drodze lodową ściankę, ale wtedy musiałbym walczyć z pozostałą dwójką, a nie jest to najlepszy moment na to jeśli ta bestia poradzi sobie z kolcami i trzeba będzie ten konflikt przełożyć na być może jeszcze mniej dogodny moment.
Ruszył przed siebie chcąc pokonać pułapkę z gilotynami. Tym razem próbował przymrozić ostrza przed unikaniem ich.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #259, on January 14th, 2013, 12:39 PM »
Uokawa
Zgodnie z sugestią Raiona wzniosła się kawałek do góry, by sprawdzić, czy to istotnie mogłoby deaktywować pułapkę. Na kurz nie była uczulona, więc nie przeszkadzał jej on aż tak bardzo.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #260, on January 14th, 2013, 12:53 PM »
Kazuma

- Pierwsza osoba na przecie wybrała żyletki. Okej, niech będą, tak dla odmiany - pomyślał.
Jeśli coś z nimi zrobią, to dobrze. Jeśli nie, to znów zostanie mu po prostu za nimi podążyć.

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
« Reply #261, on January 14th, 2013, 03:19 PM »Last edited on January 14th, 2013, 03:24 PM by Losik
Anrin

Jakieś dziurki, gilotyny i ... nic? Raczej nie...Cóż przynajmniej droga się rozwidla, jak zrobimy to szybko to może to coś nie będzie wiedziało w którą stronę poszliśmy. Poza tym może po tym jak dostanie kolcami w zad to odechce się mu iść w stronę najjawniejszych pułapek. Po raz kolejny ustąpił pierwszeństwa w pokonywaniu przeszkody. Jeśli ją uszkodzi to zadanie będzie nawet prostsze... z tym, że też zostawimy wyraźną wskazówkę gdzie idziemy... no chyba że...
-Hej Kazuma co powiesz na to żebyśmy zabawili się z tym czymś w podchody i zostawili mu mylną "strzałkę"? Jakbyś tak ustawił taką ściankę jak poprzednio w pustym tunelu może uzna, że tamtędy poszliśmy. - Zwrócił się do towarzysza z nadzieją, że spodoba mu się ten pomysł. Po czym ponownie zwrócił uwagę na Mercuriusa mierzącego się z przeszkodą którą planował pokonać, jak poprzednio, tuż po potwierdzeniu, że udało się to poprzednikowi.
There was a man who had everything
He met a youkai who knows everything
Now she has everything and he knows nothing.

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
« Reply #262, on January 14th, 2013, 04:20 PM »
Raion
(click to show/hide)
Roll mieszany ZR+SZYB: k100+60(+30),  Total 126 / 190
Zacząłeś lecieć. I faktycznie pomogło. Ale niestety, nie tak bardzo jak się spodziewałeś. Na samym końcu trasy siła uderzenia kolców cisnęła Tobą o przeciwległą ścianę. Masz pewność, że lewe ramię i prawy obojczyk masz cały tylko ze względu na wrodzoną wytrzymałość. Ale masz solidnie poharatane przedramię, oraz biceps i triceps lewego ramienia, oraz zbity obojczyk. Siła uderzenia trochę Cię zamroczyła.
Jak tak dalej pójdzie, to niewiele z Ciebie wróci do Pałacu Duchów Ziemi...

Uokawa
(click to show/hide)
Roll mieszany ZR+SZYB: k100+120(+30),  Total 215 / 250
Jednak drażnienie się z Unzanem wyszło Ci teraz na dobre. Wystarczyło, że pomyślałaś o tym, że Cię goni i to wystarczyło by bezbłędnie śmignąć między tymi podłymi szpikulcami i nienaruszona stanąć po drugiej stronie.

Mercurius
(click to show/hide)
Roll SW: k100+100,  Total 154 / 200
Skoncentrowałeś moc, poczułeś przyjemny chłód rozpływający się od Twoich trzewi. Ubranie jakie miałeś na sobie, pokryło się lekkim szronem...
A gilotyny zostały chwilowo zablokowane lodowymi filarami. Nie domykały się, ale uderzały w blokadę rytmicznie w mniej niż trzysekundowych interwałach. Macie mało czasu. Ale tak na prawdę, wystarczy przebiec...
Temperatura w otoczeniu spadła znacznie - bo o minimum dziesięć stopni. Nie, żeby Ci to przeszkadzało.

Wszyscy

Ten wredny ludź otworzył Wam drogę. Chyba czas korzystać puki można.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #263, on January 14th, 2013, 04:29 PM »Last edited on January 14th, 2013, 04:35 PM by Ignacy Przybylski
Merc

Po przebiegnięciu pułapki kontynuował marsz wypatrując czy przed sobą nie ma więcej niespodzianek. Przystanął jeszcze na chwilę sprawdzając co robi reszta drużyny, wyjął kawałek czekolady z kieszeni płaszcza i zjadł. Sądził, że pomagało mu to pozbierać się nieco po korzystaniu z magii.

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
« Reply #264, on January 14th, 2013, 04:32 PM »
Anrin

Cóż nie ma czasu na finezyjne plany. Czas ruszać puki bezpiecznie. Pomyślał tylko i natychmiast zabrał się za pokonywanie pułapki w jak najszybszym tempie obserwując przy tym wytrzymałość lodowych filarów.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #265, on January 14th, 2013, 04:39 PM »
Kazuma

Już zaczął ustawiać ścianę, kiedy zorientował się, że droga jest wolna, przynajmniej na chwilę. Więc zostawił tyle, ile zrobił i pobiegł. Nie musi chyba całego korytarza zamykać.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #266, on January 14th, 2013, 05:44 PM »
Raion

O ja pierniczę jak boli. - Krzyknąłem we własnych myślach nie chcąc dzielić się tym z innymi. Po czym biegłem dalej drogą którą można było już swobodnie przejść, choć ciekawość chciała abym poszedł inną ścieżką. Rany jednak mówiły mi, by nie próbować nowych rzeczy. Pobiegłem więc dalej za Mercem i resztą grupy.
Dziwię się sam sobie, że jeszcze żyję. Ale cóż, trzeba iść dalej.
Cały czas się uśmiechałem, aby nie wyglądało, że boli tak mocno jak boli na prawdę.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #267, on January 14th, 2013, 05:48 PM »
Kazuma

- Dajesz radę? Mocno tobą walnęło - rzucił w biegu do trójokiego. - Jak potrzebujesz pomocy to daj znać.
- Mogę cię poturlać przed sobą - dorzucił w myślach i zaśmiał się.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #268, on January 14th, 2013, 06:37 PM »
Raion

- Daj spokój wszystko ze mną prawie w porządku - Odpowiedziałem głośno i wyraźnie w trakcie przelatywania dalej (to było szybsze od biegu dlatego nadal leciałem a nie biegłem mimo, że leciałem na wysokości biegu, a wiedziałem iż trzeba się pośpieszyć)

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #269, on January 14th, 2013, 07:03 PM »
Uokawa
Na szczęście udało jej się bezpiecznie przedostać na drugą stronę bez żadnego kłopotu. Postanowiła zaczekać z Mercuriusem na resztę, nie miała im w sumie jak pomóc.

« [Sesje] Offtop
[EXSesja 1.4] Limited Oni Works »