News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« [Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival
[EXSesja 1.4] Limited Oni Works »

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
Odp: [Sesja 1.4] The Midnight Carnival
« Reply #225, on January 13th, 2013, 12:42 AM »
Kazuma

- Kurde, cofamy się lepiej - powiedział wykonując parę skoków do tyłu. Coś tu nadchodzi... i dudni? Pierwsze co na myśl mu przyszło to kamienna kula zajmująca cały korytarz... jeśli tak to mają problem. Będą plackami. Placki może są dobre, ale ziemniaczane. Nie z ludzi... znaczy z ludzi może... dla niektórych potworków, nie dla niego.

Ale, ale. Nie ma czasu myśleć o pierdołach.
- Enael, da się zrobić jakąś kamienną barierę, żeby nas nie zmiażdżyło? - spytał w myślach.
Nie ma pewności, czy to akurat to, co myśli. Ale jeśli tak, to trzeba coś zrobić. A jeśli nie, to zawsze może barierę rozłupać, zrobić w niej przejście, albo co. Najważniejsze to nie być plackiem.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #226, on January 13th, 2013, 01:14 AM »
Raion

Coś tu leci... Pomyślałem, po czym postanowiłem się wycofać do tyłu idąc tymi samymi krokami co szedłem... Przynajmniej starałem się, w razie jakbym ominął jakąś pułapkę... Jeżeli byłaby to kamienna kula to bym się nie bał, schowałbym się w rogu pokoju i kula by nie zmiażdżyła, bardziej boję się, że to może być walec. Wtedy Mogę się schować na samym końcu tego pomieszczenia w rogu, przy ścianie za nami wszystkimi...Wtedy walec nie uderzy. Na kulę też by to podziałało więc to najlepsza opcja w razie przybywania tu czegoś. A może są gdzieś tu dziury w ścianach w których można by się schować?
Jeśli coś się toczy tu to sposoby na to są, jeśli jednak to znowu coś "żywego" to mamy problem.
Hej ludzie, jakieś pomysły?!

Ignuss

• あやややや~
« Reply #227, on January 13th, 2013, 01:23 AM »
Kazuma

- Planuję walnąć jakąś ścianę, albo coś. Może to zatrzyma - zawołał.

- Jakbyś nie mógł tego wyczytać mi z głowy. Po co się pytasz? - pomyślał i zaśmiał się.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #228, on January 13th, 2013, 01:51 AM »
Uokawa
Trzeba było myśleć i działać szybko. Uokawa wzięła się za to drugie.
-Spętanie "Uścisk węża-dusiciela" - powiedziała, uwalniając z kartki narysowane węże. -Jak będzie za blisko, to rzucę tymi wężami, by go spętały. MYŚLCIE SZYBCIEJ!

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #229, on January 13th, 2013, 01:54 AM »
Kazuma

- Jak będę myślał szybko, to rozboli mnie głowa! - zawołał i już zaczął się zabierać za tworzenie jakiejś bariery mającej zatrzymać to coś, cokolwiek to było. A przez tworzenia mam tu na myśli popędzanie swojego opiekuna, żeby to zrobił.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #230, on January 13th, 2013, 02:12 AM »
Raion

Jasne działajcie działajcie, moje zdolności tutaj na nic się nie zdadzą. Powiedziałem kontynuując wracanie i chowanie się za plecami reszty grupy.

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
« Reply #231, on January 13th, 2013, 10:19 AM »
Anrin

Coś tu nadciąga z dużą prędkością... Od razu przypomniał sobie sceny z filmów, gdzie rozpędzona kamienna kula goniła śmiałków przemierzających jakieś ruiny. Prawy korytarz, lewy korytarz, czerwone światło, zielone światło. To wszystko przywodziło mu na myśl chyba aż nazbyt proste rozwiązanie.
- Może powinniśmy wycofać się do wejścia, jeśli to coś co nadciąga z prawej strony leci tu siłą pędu to powinno polecieć dalej w lewy korytarz. - Stwierdził ustawiając się tak, aby móc w razie czego od razu schować się w korytarzu z którego przyszli. Na wypadek gdyby jednak jego przypuszczenia były błędne skupił dość mocy, aby w razie czego wystrzelić dość spory pojedynczy laser. Więcej chyba zrobić nie mógł.
There was a man who had everything
He met a youkai who knows everything
Now she has everything and he knows nothing.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #232, on January 13th, 2013, 10:32 AM »
Merc

Rytmiczne dudnienie? Chyba coś tutaj idzie. Mógłbym dodać jakieś ostre kolce, ale nie sądzę, by były efektywne.
- Jeśli jesteś w błędzie i to coś jest żywe, skręci tu i nie będziemy w stanie tego zabić, to koniec. Szczerze mówiąc, proponuję zacząć iść korytarzem w przeciwnym kierunku, i to natychmiast.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
« Reply #233, on January 13th, 2013, 10:38 AM »Last edited on January 13th, 2013, 10:48 AM by Kosiek
Wszyscy

Dudnienie nagle ustało. Z kierunku z jakiego wcześniej dochodził dźwięk, zobaczyliście dwa złote punkty zwieszone prawie u powały. Do tego doszedł rytmiczny oddech o subtelności i głośności przeciętnego miecha kowalskiego. Coś zaczęło węszyć. I postanowiło powoli i dość ostrożnie się do Was zbliżyć... I tyle widzieliście zanim skończyliście się barykadować.
Players Wanted:
- TH Sky Arena
- Online RPG sessions (via skype)
- TH 12.3

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #234, on January 13th, 2013, 11:04 AM »
Merc

Po ujrzeniu bestii zrozumiał, że nie jest to coś z czym chcieliby walczyć w tak ciasnym korytarzu. Odwrócił się w stronę drużyny przykładając palec do ust na znak milczenia i gestem wskazał lewy korytarz, po czym sam do niego wszedł i zaczął iść uważając na pułapki.

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
« Reply #235, on January 13th, 2013, 11:11 AM »
Anrin

Widząc zaistniałą sytuację skinął tylko głową i bezzwłocznie ruszył za towarzyszem starając się stawiać stopy w dokładnie tych samych miejscach, nie dotykać żadnych ścian i bardzo uważnie obserwować otoczenie. Nie dawał prowizorycznej barierze żadnych szans, miał jednak nadzieję że to coś choć na chwilę się przed nią zatrzyma.

Ignuss

• あやややや~
« Reply #236, on January 13th, 2013, 01:16 PM »
Kazuma

Wielkie potwory ze świecącymi oczami. Tego akurat najmniej chciał.
Skinął przewodnikowi, żeby mu poświecił przy nogach i ruszył za Anrinem zastanawiając się, czy to nie on właśnie miał iść pierwszy.
- Ale z drugiej strony teraz za plecami mamy coś gorszego niż jakieś ostre linki, więc raczej większe zainteresowanie będzie przednimi miejscami - pomyślał i uśmiechnął się.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #237, on January 13th, 2013, 02:06 PM »
Uokawa
No tak, automatycznie została jej przydzielona pozycja na końcu wężyka. Serce podeszło jej do gardła z racji, iż w razie czego będzie pierwsza do odstrzału. Ułożyła węże na podłodze, rozkazując im, by w razie czego spętały to głośno sapiące coś, i ruszyła za resztą, stąpając ostrożnie. Liczyła, że stwór zainteresuje się wcześniej poszkodowanym Raionem i da im spokój.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #238, on January 13th, 2013, 02:52 PM »
Raion
Nie wiem dlaczego nie lecimy, w takim wypadku nie wydawalibyśmy żadnych dźwięków ale mniejsza z tym, ruszam za waszymi śladami...
Szedłem dalej za wszystkimi, cały czas ostatni... Zacząłem myśleć, że może ta bestia nie jest taka zła i udałoby mi się ją ujarzmić. Choć jak do tej pory nie udało mi się to ani razu w tym przeklętym miejscu więc lepiej nie próbować.

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
« Reply #239, on January 13th, 2013, 03:56 PM »
Wszyscy

Ruszyliście za Mercuriusem. Przez jakiś czas towarzyszyło Wam oddalające się skrobanie i drapanie o kamienną ścianę Kazumy... Idąc w prawo, potem skręciliście w lewo i już było rozwidlenie w trzy strony, nie licząc Waszej, aż tu nagle...

Mercurius
(click to show/hide)
Roll PER: K100+115, Total 150 / 215
Trzymałeś szpicę grupy, Raion zamykał pochód. Aż tu... Kuźwa mać. Pułapka. Jeszcze nie aktywowana. Poznałeś po serii dziurek w ścianach.

Wszyscy v.2

Przewodnicy zbledli do żółtego.

« [Sesje] Offtop
[EXSesja 1.4] Limited Oni Works »