News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: Imagination
« Reply #240, on February 17th, 2013, 08:37 PM »
wracamy do czasów pralkowych

Gengetsu

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #241, on February 18th, 2013, 09:18 AM »Last edited on February 18th, 2013, 10:48 AM by Drewko
O... coś fajnego :3
Blondynka, jasnobrązowe oczy, raczej młoda ale nie loli...
Kremowa suknia z brązową kamizelką, na głowie i piersi czerwone kokardy. Znakiem charakterystycznym są wielkie, majestatyczne skrzydła które pomimo demonicznej natury Gengetsu tworzą iście anielskie wrażenie :P

(click to show/hide)

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #242, on February 20th, 2013, 10:59 PM »
pstryk-pstryk, mam nadzieję, że teraz więcej osób się wypowie~

Hatate Himekaidou

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #243, on February 20th, 2013, 11:14 PM »
Ubrania jak na obrazkach, z tym, że wyobrażam ją sobie ze skrzydłami (tak jak w przypadku Ayi)
(click to show/hide)

fioletowe oczy, lekko spiczaste uszy, długie, brązowe włosy związane w kucyki z fioletowymi kokardkami, buty tengu i nieodłączny rekwizyt -telefon w żółto czarną kratkę

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

gorgiasz

• Wróżek
  • Firestarter-chan
« Reply #245, on February 20th, 2013, 11:59 PM »
Hatate jest mało kochana przez fandom (nie wiem czy Hata-tan to znak sympatii) więc imho jej najlepszym wydaniem jest to w ubraniu tengu z Curiosities of Lotus Asia (jak zresztą całej trójki). Jedyną jego wadą jest tendencja do dawania Hatate poważnego wyrazu twarzy.
(click to show/hide)

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner
« Reply #246, on February 21st, 2013, 12:30 AM »Last edited on February 21st, 2013, 04:17 AM by h-collector
W przeciwieństwie do Ai, Hatate raczej ze skrzydłami nie kojarzę, charakterystyczna komórka, sukienka w fioletowo-purpurową kratę i dwa lekko falowane kucyki. Uszy raczej szpiczaste.

Tyle ładnych grafik jest z Hatate, a tu trzeba wybrać 3.

(click to show/hide)

ten art taki bardziej podobny do zunowego
--------
PS. Trochę więcej fajnych artów Hatate ode mnie w RPT: szukaj Hatate

Tora

• Rage Quitter
  • Spirala Szczęścia~
« Reply #247, on February 21st, 2013, 01:51 AM »
Quote from Drewko on February 15th, 2013, 12:22 PM
btw. Siema Tora-chan *hug*
Cześć słodki kawałku martwej natury :* Widzę, że żyjesz?

Hatate
Jedna z najładniejszych dziewczyn jakie ZUN zaprojektował. Piękne kucyki, lekko falujące kucki, cudowna minispódniczka w kratkę, zadziorna minka i TE NOGI.
Co do przedstawienia jej na dziele sztuki, wybór był prosty - praca mistrzyni:
(click to show/hide)
Quote from gorgiasz on February 20th, 2013, 11:59 PM
Hatate jest mało kochana przez fandom (nie wiem czy Hata-tan to znak sympatii)
W jakim sensie? Jej popularność jest niewielka, bo to w miarę młoda postać oraz trzeba się namęczyć by ją odblokować. Co np. nie zmienia faktu, że pomimo posiadania trzykrotnie mniejszej ilości artów niż np. Momiji (6k vs 18k), jest obecnie chętniej wyszukiwaną postacią (średnio ~35k vs 25k wyświetleń na dzień).
Quote from Raion on February 20th, 2013, 11:51 PM
Coś w ten deseń jeśli chodzi o wygląd ogólny
Obie na tym klipie są urocze :3 Choć artysta raczej mocno przynależy do nurtu chibi, kilka razy narysował full Hatate, ale efekt był imo średni.
May your eyes be able to see things better, even if just a little.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #248, on February 21st, 2013, 04:28 AM »
Dobra, najpierw spóźnione.

Evil Eye Sigma:

The Five Magic Stones:

Trzeba pamiętać, że to nie są same kamienie, ale platforma na której stoją też jest ich częścią.
Ci co grali to wiedzą ^^

Flandre Scarlet:

Nie byłem w stanie znaleźć nic lepszego co by pokazywało dobre kolory kryształów w dobrej kolejności i kucyk z dobrej strony.
« Reply #249, on February 21st, 2013, 04:29 AM »
Ciąg dalszy.

Fujiwara no Mokou:

Gengetsu:

Limit obrazków więc daje link.

Tak, jest to mała niewinna dziewczynka która razem ze swoją młodszą siostrą została bezpodstawnie napadnięta przez Reimu/Marisę.
Mugetsu mogę też uznać za zaliczoną.

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #251, on February 21st, 2013, 03:27 PM »
Ode mnie to:

(click to show/hide)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #252, on February 22nd, 2013, 10:52 PM »
Let the wheel of misfortune whirl...

Hina Kagiyama

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #253, on February 23rd, 2013, 01:45 AM »Last edited on February 23rd, 2013, 01:47 AM by critz
Wreszcie Hina-chan :3.

(click to show/hide)
Moje generalne wyobrażenie o niej. Cudowna, śliczna dziewczynka z przemiłym charakterem gdy nie musi nikogo obrzucać klątwą. Z wyglądu i charakteru zawsze miałem ją za prawie młodszą siostrzyczkę Sanae w MoF-owej rodzinie. Znalezione w tym remixie.

(click to show/hide)
Zmęczona kręceniem. Zniechęcona mina, ta zabawa palcem po jeziorze i śliczna nóżka. Taką piękność tylko przytulić.

(click to show/hide)
Osobista fanaberia, przyrównanie jej do Wriggle. Co prawda nie miałem wyboru jak użyć dorosłej wersji, ale musi wystarczyć na oddanie przepysznej idei zestawienia tej dwójki jako podobnych pod względem miłego i uczynnego charakteru, ale odmiennego stylu bycia (gotowa do działania chłopczyca i wychowane dziewcze w lalkowatym stroju, także niczym zielonowłose rodzeństwo).

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #254, on February 23rd, 2013, 02:11 AM »
Hina zawsze wydaje mi się być dość wysoką dziewczyną. Aczkolwiek ciężko mi idzie zapamiętanie elementów jej stroju, poza oczywiście gigantyczną kokardą na głowie, i tą którą ma spięte włosy.

Najbardziej odpowiadający memu wyobrażeniu wygląd jest przedstawiony tutaj:

Ciężko mi znaleźć art z odpowiednim wyrazem twarzy, ale ten jest w miarę dobry:
(click to show/hide)
Często też Hina wpasowuje mi się jako postać Chibi, lub bardzo moe. Nie wiem dlaczego, jakoś tak po prostu:
(click to show/hide)