News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: Imagination
« Reply #270, on March 14th, 2013, 12:38 AM »
Kaguya Houraisan

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #271, on March 15th, 2013, 05:21 PM »
Spóźnialski here =D

Hina Kagiyama:
(click to show/hide)

Dokładnie tak jak tutaj, ale kokardka która związuje jej włosy powinna mieć falbanki

Hieda no Akyuu:
(click to show/hide)

Nie byłem w stanie znaleźć jakiegokolwiek dobrego obrazka który by ją pokazywał tak jak ja ją sobie wyobrażam (mnóstwo dobrych artów nie ma kwiatków na jej ubranku) więc wrzucam coś najbliższego, ale wciąż jest spora przepaść.

Hong Meiling:
(click to show/hide)

Nie musiałem długo szukać. Jest idealne.

Ichirin Kumoi:
(click to show/hide)

Znów trochę ciężko było z szukaniem odpowiedniego obrazka.

(click to show/hide)

Iku Nagae:
(click to show/hide)

O jejku, ile męczenia się ze znalezieniem jakiegokolwiek dobrego artu, albo po prostu jestem zbyt wymagający.
Mnóóóóstwo artystów rysuje Iku z dużymi lub olbrzymimi piersiami. Ja bym nie dał wiecej niż C

Kaguya Houraisan:

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #272, on March 15th, 2013, 05:33 PM »
Dzięki Malu za przypomnienie że miałam tu wczoraj coś napisać xD
Kaguyę wyobrażam sobie dokładnie tak jak wygląda na tym obrazku:

(click to show/hide)

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
« Reply #273, on March 15th, 2013, 09:46 PM »
Ja Kaguyę wyobrażam sobie mniej więcej tak:

Official Remilia-tard of Touhou.pl

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #274, on March 15th, 2013, 10:08 PM »
Kaguya wg mnie wygląda tak jakoś.

Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #275, on March 15th, 2013, 10:09 PM »
Bardzo lubię Kaguyę, jest ona moją ulubioną postacią z Eientei, albo może na równi z Tewi. Wygląd to miedzy innymi to co podoba mi się w Kaguyi najbardziej. Zawsze podobał mi się wygląd młodych japońskich księżniczek z długimi strojami jak i prosto ściętymi długimi włosami. Gdy myślę o Kaguyi, wyobrażam sobie bardzo młodą damę. Spoglądając na poprzedników którzy wysłali tu jej arty to muszę powiedzieć, że moje wyobrażenie wygląda identycznie jak to od Arhus'a (lepszego artu bym raczej nie znalazł). W tym co wysłał Malu wygląda zbyt lolicio, zaś u Szyny za staro.
Na arcie od Arhusa można wyróżnić wszystkie jej najładniejsze cechy. Wygląda delikatnie ale i jednocześnie groźnie, oraz bardzo stylowo. Emanuje aurą bardzo dla niej specyficzną niestety nie wiem jak to dokładnie ubrać w słowa. Starczy spojrzeć na jej twarz na arcie od Arhusa by zrozumieć, widać to w niej doskonale. Przynajmniej ja widzę "to coś" co bardzo lubię.

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #276, on March 17th, 2013, 08:38 PM »
(click to show/hide)
ładna, bardzo dziewczęca twarz, długie, czarne włosy z prostą grzywką, brązowe oczy, ubrana w wyglądające na za luźne ubrania, ogólnie pełna wdzięku

Wishie

• Użyszkodnik
« Reply #277, on March 18th, 2013, 06:11 PM »
Ciężko było mi znaleźć odpowiedni art, na większości wydawała mi się zwyczajnie przesłodzona. Ta wersja pokazująca jej pewność siebie najbardziej do mnie przemawia.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #278, on March 19th, 2013, 09:15 PM »
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Kana Anaberal

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #280, on March 19th, 2013, 10:27 PM »
(click to show/hide)

jak na obrazkach

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
« Reply #281, on March 20th, 2013, 03:05 PM »
Jak dla mnie:

(click to show/hide)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #282, on March 24th, 2013, 11:24 PM »
Second of da three oldhags, then:

Kanako Yasaka

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #283, on March 25th, 2013, 01:40 AM »
Najpierw wypowiem się zaległo do Iku Nagae, jakoś ją wcześniej przeoczyłem.
Wyobrażam sobie jej wygląd, jako bogato wyglądającej nie aż tak młodej damy. Mówiąc bogato wyglądającej mam na myśli taką jakby z "wyższych sfer". Co by do jej pochodzenia może nawet trochę pasowało. Ogółem bardzo ułożona, z klasą, nie zadzierająca nosa, oraz stale uśmiechnięta. W walce pełna gracji, wierteł i gorączki sobotniej nocy.

Jeden z pierwszych obrazków w google całkiem dobrze ją prezentuje:
(click to show/hide)

Teraz co do old haga, Kanako.
Jako, że nie lubię Kanako prawie tak mocno jak grzybów, moje wyobrażenie jej nie jest jakieś takie najpiękniejsze. Po pierwsze, o ile mogę sobie wyobrazić młodą i piękną Yukari, młodą i piękną Yuyuko, nieażtakmłodą Eirin, o tyle Kanako jest po prostu dość stara. Choć nie stara jak babcia, bardziej stara jak 30letnia kobieta, choć dla wielu może to jeszcze nie jest określenie starej osoby :< Zbyt dojrzała to może odpowiednie określenie? Duży biust (może D), krótkie puszyste i fioletowe włosy, wysoka i z wężowym grymasem na twarzy. Emanuje złem, widać po samej jej faciacie, że chce zrobić coś komuś na złość i chętnie dojdzie po trupach do celu jakkolwiek absurdalny by on nie był.

Oryginalne arty pasują do niej najbardziej. W fanartach ciężko odszukać ją odpowiednią, może dlatego, że nie szukałem.
(click to show/hide)

Przy okazji też, moje wyobrażenie Okuu xD

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
« Reply #284, on March 27th, 2013, 08:56 AM »
Też niezbyt ją lubię...
(click to show/hide)
Trudno było odszukać odpowiedni art, ale myślę, że ten jest chyba najbardziej zbliżony do mojej wersji Kanako.