News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
Odp: Imagination
« Reply #255, on February 23rd, 2013, 07:29 AM »
Kolejna ulubiona postać :3 Hinę wyobrażam sobie jako dość wysoką, miłą i uprzejmą, zielono włosą dziewczynę. Włosy u góry i u dołu są związane kokardą. Górna część sukienki jest ciemno brązowa, natomiast dolna czerwona z zielonym zawijasem. Nosi długie brązowe buty, z wyglądu trochę przypominają mi glany. Na lewej ręce ma zawiązaną kolejną kokardę. To teraz moje ulubione grafiki z nią (ciężko było wybrać):

(click to show/hide)

ulczen

• Zauważona przez Kretona
  • Wróżek
« Reply #256, on February 23rd, 2013, 10:52 AM »
Hina- mój ubraniowy fav. Wyobrażam ją sobie jako dziewcze średniego wzrostu (okło 165 cm), idealną do lolicenia, czyli z płaską klatą. Tajemniczy uśmiech. Idelanie dobrany makijaż, ułożone włosy i dobrany strój. Miłego dnia.
Ten ogień z dna nie wiem

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #257, on February 27th, 2013, 07:49 PM »
trochę z opóźnieniem i nie po kolei...ale ktoś tu mówił, że wiadomo, co będzie następne, soł...

Hieda no Akyuu

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #258, on February 27th, 2013, 08:21 PM »
(click to show/hide)

Mimo, że nie czytałem mang z touhou poza SSiB, to mam jako takie wyobrażenie Akyuu jako bardzo miło wyglądającej dziewczyny która stale siedzi przy zwoju. Zwój który jest przy niej, jest prawie tak nieodłączny jak kwiat którego ma w swoich fioletowych i krótkich włosach. Ubrana w kimono którego wzoru zapamiętać łatwo nie mogę. Ogólnie nie kojarzę jej zbyt mocno ale z czasem zdobywałem co raz to jaśniejszą wizję jej wyglądu.

Łatwo nie było o odpowiednie arty. Ale te dwa obrazują mi ją chyba najlepiej:

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~
« Reply #259, on February 27th, 2013, 08:55 PM »
(click to show/hide)
tak samo jak Raion nie czytałem mangi
ale lubię ją sobie wyobrażać jako dorosłą cycatą kobietę z delikatnym uśmiechem... bo tak.

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #260, on February 28th, 2013, 09:40 AM »Last edited on February 28th, 2013, 11:21 AM by arhus
Tak samo jak Raion i Siara nie czytałam mangi xD Co do grafik, to chciałam dać tą samą co Siara, ale mnie ubiegł ;_;
Co do wyglądu, to myślę że ten opis co dał Raion wystarczy.

(click to show/hide)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #261, on March 2nd, 2013, 09:57 PM »
Chuugoku ja nai!

ChinaHong Meiling

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #262, on March 4th, 2013, 04:34 PM »
Coś wszyscy milczą, więc może ja się wypowiem.
Po pierwsze nie podoba mi się jak ktoś pisze o niej China. Po prostu. Wolę oryginalne imię i nazwisko.
Po drugie, najbardziej pasującym mym wyobrażeniom Meiling, jest jej wygląd z Hisoutensoku. Lepszego arta niż oryginaly UNL'owy art nie jestem w stanie znaleźć. Zwykle na fanartach ma przesadnie duże oczy, co mi się mocno nie podoba.
I to by chyba było na tyle.

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #263, on March 5th, 2013, 01:05 AM »Last edited on March 5th, 2013, 01:09 AM by Piscilla
Normalnie:
(click to show/hide)
Gdy już się obudzi i walczy
(click to show/hide)

po czym znowu idzie "pilnować" bramy (obrazek pierwszy)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #264, on March 8th, 2013, 01:08 AM »
Ichirin Kumoi

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #265, on March 8th, 2013, 01:27 AM »
(click to show/hide)
zakonnica/muzułmanka  [/wyobrażenie] jeśli chodzi o stary wygląd
co do nowego wyglądu
(click to show/hide)

Widget

• Wróżek
« Reply #266, on March 9th, 2013, 12:56 AM »
Dorzucę od siebie grafikę co do jej wyglądu
(click to show/hide)

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #267, on March 9th, 2013, 01:01 AM »
Stara Ichirin dla mnie nie istnieje. Nowy wygląd Ichirin skopał tą z UFO, po czym zakopał głęboko pod ziemią w miejscu którego nikt nigdy nie znajdzie.

Tak więc, Ichirin wyobrażam sobie teraz dokładnie z każdym detalem taką, jaka jest w Hopeless Masquerade. Totally badass Ichirin.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

gorgiasz

• Wróżek
  • Firestarter-chan
« Reply #269, on March 10th, 2013, 12:43 PM »
Z wyglądem Iku jest moim zdaniem jak z jej osobowością - nie wyróżnia się za bardzo. Niewiele da się powiedzieć ponad Alphesowy art ale uwielbiam wyobrażać ją sobie tak:

Gdyby tylko nie miała zupełnie odwrotnej osobowości byłaby nawet spoko.