News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Piscilla

• Rage Quitter
Odp: Imagination
« Reply #75, on January 13th, 2013, 06:10 PM »
(click to show/hide)
^xD

a tak serio to
(click to show/hide)

koło 150cm wzrostu, flat chest (no bo kot z cycem? a fe), duże oczy: złote lub złoto-brązowe... takie no kocie xD
W sumie tak jak na obrazkach reszta

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #76, on January 13th, 2013, 06:15 PM »Last edited on January 13th, 2013, 06:38 PM by Ignacy Przybylski
(click to show/hide)
(click to show/hide)

A meaningless person, jak powiedziała Marisa. Brzydkie to jak cholera, deptałbym.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Wercik96

• Wróżek
« Reply #77, on January 13th, 2013, 07:05 PM »
Quote from Ignacy Przybylski on January 13th, 2013, 06:15 PM
Brzydkie to jak cholera
O to to. Wtf skrzyżowanie człowieka z kotem. Nie tuliłabym.
(click to show/hide)

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #78, on January 14th, 2013, 10:03 PM »Last edited on January 15th, 2013, 12:22 AM by critz
Dejm, za dużo grzebania by było bym wyszperał wszystkie obrazki z nią które aprobuję, więc będę musiał poprzestać na przykładach z mojej głowy. W każdym razie moją ulubioną cechą Czenki jest jej sukienka - normalnie prosta i okrutnie urocza, ale i można ją podrasować zarówno w stronę badassowości jak i podkreślenia jej dziewczęcości (mniej lub bardziej odsłaniająco, często ku mojej radości przejawia się motyw qipao). Ogony i cat ears jako typowe moe dodatki sprawdzają sie na niej świetnie (aczkolwiek i tu można przy odrobinie improwizacji zrobić z niej groźną nekomatę). Tylko kapelusz średnio mi się podoba, ale dopełnia całości.

Badass:
(click to show/hide)

Adorable:
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Ewentualnie to, kreska jest jaka jest, ale ten design bikini *_*: http://i48.tinypic.com/35izvj9.jpg

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #79, on January 14th, 2013, 11:22 PM »
(click to show/hide)

Pewnie nie będę tutaj zbyt oryginalny, ale Chen wyobrażam sobie jako małą dziewczynę (własciwie dziewczynkę) o bardzo niewielkich piersiach (nie aż flat, ale niewiele jej brakuje).
Lubię wyobrażać ją sobie jak fandom ma w zwyczaju, czyli jako miłą, słodką, figlarną, niewinną, ale wiem,że kanonicznie może być całkiem groźna i niefajna dla ludzi...

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #80, on January 14th, 2013, 11:31 PM »Last edited on January 14th, 2013, 11:40 PM by Maluetar
Quote from critz on January 14th, 2013, 10:03 PM
(click to show/hide)
To jest Rin.

EDIT: *sprawdza wszędzie gdzie się da*
O mój boże... mógłbym przysiąc, że ten obrazek jeszcze 2-3 lata temu był otagowany jako Rin Kaenbyou...

Also:
Quote from Siara013 on January 7th, 2013, 10:36 PM
Dozwolone są 3 grafiki per post

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #81, on January 15th, 2013, 01:06 AM »
^ bo to JEST Rin...no chyba, że to Chen, przebrana za Rin, ale wątpię. Zresztą nie ma kolczyka w uchu, więc jeśli to Chen to trochę nie-chenowa.

Jeśli chodzi o moje wyobrażenie Chen to...nie mam wyobrażenia, bo nigdy właściwie nie zaprzątałem sobie nią głowy. Ot, nekomata w chińskim ubranku, takie małe cuś plączące się pod nogami. Dużo kociego uroku i tyle. Jakbym miał podać obrazek to bym podał...video od Touhou Kinemakan - 幻想郷音頭. Mniej więcej tak sobie ją wyobrażam.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #82, on January 15th, 2013, 01:18 AM »Last edited on January 15th, 2013, 01:19 AM by Raion
Orin w "ludzkiej" formie nie ma ogonów ;< To jest Chen... (poza tym, Orin ma inne włosy) ... Ewentualnie to jakiś randomly cat-girl

Cóż, u mnie to wygląda tak jak to opisał Smoku. Praktycznie tak samo.
Chen jest dla mnie ciut nieciekawą postacią więc nie chce mi się o niej rozpisać nawet na tyle, by opowiedzieć całkiem własnymi słowami.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #83, on January 15th, 2013, 11:44 AM »
Może to hybryda w takim razie. Bo kiecka jest orinowa, wydaje mi się też, że jeśli któraś miałaby mieć takie cycki to prędzej Orin niż Chen. Dwa ogony z kolei sugerują Chen (przynajmniej z SWR i PMiSS). I tak jak wspomniałem brak kolczyka, dziury po nim jakoś też nie widzę. Well, nie-wiadomo-co-to.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #84, on January 15th, 2013, 12:04 PM »
Brawo, Critz. Takie wyobrażenie, że nikt nie jest pewien o jaką postać chodzi.

h-collector

• Administrator
  • Kolekcjoner
« Reply #85, on January 15th, 2013, 03:27 PM »
W wielkim skrócie:
(click to show/hide)

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #87, on January 15th, 2013, 04:16 PM »
No niestety, ubolewam nad tym faktem ;\

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #88, on January 15th, 2013, 05:53 PM »
Wszyscy na pokład, rozbieramy analizujemy pannę...

Chiyuri Kitashirakawa

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!