News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
Odp: Imagination
« Reply #210, on February 12th, 2013, 05:27 PM »
<By?, spjrz?, n zn? z ptrzbn dzl? s? w tmc z brdz>
Dbr, npsz? pr? s??w.

N lb?, gdy s? skp tylk n jdnym spsb jj przdstwn, gdy? nwt ldz mj? r??n twrz zchwn. M? by? zs?dzn, brtln, krtn, kchj?c, szcz??lw, crp?c, zmy?ln, nwn, d?wdczn, wyj?tkw. p prst p?kn. prszczn d jdng schmt jst dl mn z prst, pstc zdmnwn przz prst cchy s? ndn. Wy??czn m Fln, lb wy??czn krtn sdystk - dblzm jk?.

prbj? r??n strj, n jstm tk brdz przyw?zny d rygnlng (lczy s? sm sb), ch? brdz jj psj :3. Zwsz zwrcm z t wg? n skrzyd? - rygnlny k?d klr?w dstj d mn pls. Jk? ckw ch ntrprtcj (kwtw, ?yw?w, mgczn, m?n sprwdz? pl "Fncy Wngd Flndr") t? zwsz trf d fldr z lbnym. Zwykl jdnk s? w k?dz 7 ?m?cn?w w klrch t?czy, cp?ym bl?j nj (brdzj s? pdb), lb zmnym bl?j nj. Bywj? t? w dcnch jdnj brwy, w rygnlnym (cyjn-nbsk-flt-czrwny-pmr?cz-???ty-zlny-cyjn), lb w c?kwc lswym (...sk?d n g br? xD)

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #211, on February 12th, 2013, 05:32 PM »
Quote from Sulejman on February 12th, 2013, 05:27 PM
zdominowane przez proste cechy są nudne. Wyłącznie moe Flan, albo wyłącznie okrutna sadystka - debilizm jakiś.
Chodzi o styl rysowania, a nie od razu o to że musi mieć zawsze ten sam wyraz twarzy. Nie wyobrażam sobie by mogła wyglądać tak (lub tak jak na Twoim avku). Może się normalnie uśmiechnąć, ale nie jest słodka, jest potworem i to widać.

(click to show/hide)
imo
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #212, on February 12th, 2013, 06:49 PM »
Postać o dwojakiej naturze, chociaż nadal uważam że bardziej naturalna jest ta dziewczęca i słodka postać niż krwiożerczy wampir. Blond włosy upięte w kucyk, czerwone oczy, prawie wieczny uśmiech małej dziewczynki... Well, z samego wyglądu można określić ją jako "dziewczynkę idealną".

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #213, on February 12th, 2013, 07:00 PM »
Quote from Drewko on February 12th, 2013, 06:49 PM
Well, z samego wyglądu można określić ją jako "dziewczynkę idealną".
Zwłaszcza czerwone oczy i dziwne skrzydełka. xD

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #215, on February 12th, 2013, 07:51 PM »
Qt frm gncy Przybylsk
Qt frm Drwk

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #216, on February 12th, 2013, 07:54 PM »Last edited on February 12th, 2013, 07:56 PM by Ignacy Przybylski
@Drewko

Są.
Quote from Sulejman on February 12th, 2013, 07:51 PM
Są zajepiękne.
Nie mówiłem, że są brzydkie. Zresztą, lubię czerwone oczy bardziej niż większość innych (na grafikach). Tylko nawiązywałem do "dziewczynki idealnej", co w tamtym kontekście brzmiało jak jakiś standardowy przykład tego jak powinna wyglądać dziewczynka.

Oli-chan

• Ayatard
« Reply #217, on February 12th, 2013, 10:46 PM »Last edited on February 13th, 2013, 04:25 PM by Oli-chan
Dla mnie jest zmienna... W sensie w ciągu krótkiej chwili ze słodkiej małej dziewczynki może zmienić się w spragnioną krwi, groźną wampirzycę, na widok której włosy stają dęba i na odwrót, ociekająca krwią ofiar wampirzyca nagle znowu staje się po prostu małą, słodką dziewczynką.
no, a tak to niska loli, jasne blond włosy, moe kucyk, czapka. Czerwone oczy, kły jak na wampira przystało. Kolorowe skrzydła. Czerwona sukienka, no.

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Widget

• Wróżek
« Reply #218, on February 12th, 2013, 11:20 PM »Last edited on February 13th, 2013, 01:16 PM by Widget997
Trochę musiałem się naszukać. Jedynie te arty odzwierciedla moje wyobrażenie o Flandre.
(click to show/hide)
(click to show/hide)
Do Raiona. Wybacz, nie zauważyłem, że ktoś już wysłał pierwszego arta.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #219, on February 13th, 2013, 01:48 AM »
^nieźle musiałeś się naszukać, ten art był w tym temacie

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #221, on February 13th, 2013, 05:37 PM »
Quote from Widget997 on February 12th, 2013, 11:20 PM
Wybacz, nie zauważyłem, że ktoś już wysłał pierwszego arta.
Dlatego przed wysłaniem odpowiedzi się sprawdza temat >:

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #223, on February 13th, 2013, 09:35 PM »
Mój ulubiony toho komiksik. :3

Tora

• Rage Quitter
  • Spirala Szczęścia~
« Reply #224, on February 15th, 2013, 12:45 AM »
Czubek. Chłopa jej trzeba.
Co do wyglądu, jaka jest Flan każdy widzi. Nie chce mi się streszczać wyglądu. Przebrałbym ją na goth loli. Fang-tan - lubię.
Twarz powinna mieć zdrową, a mięśnie nieuszkodzone, więc powinna też posiadać pełen wachlarz riakszyn fejsów.
Może być i zasłodzona, i brutalna, okrutna, kochająca, szczęśliwa, cierpiąca, zamyślona, naiwna, doświadczona, wyjątkowa
1. Ciekawe czy herbatę też można zasłodzić.
2. Jak ktoś przesiedział prawie 500 lat na chacie to ciężko by był doświadczony. Co w ogóle masz na myśli przez "doświadczony wyraz twarzy"? Bo chyba nie taki ze szramami.
3. Za to "wyjątkowy wyraz twarzy" można różnie interpretować i może być np. taki :D
(click to show/hide)
postacie zdominowane przez proste cechy są nudne.
Hooo, bo te wymienione przez ciebie są wielce skomplikowane.
Wyłącznie moe Flan, albo wyłącznie okrutna sadystka - debilizm jakiś.
Połączmy obie i mamy okrutną moe sadystkę. Ta głębia, mm~
Nie wyobrażam sobie by mogła wyglądać tak
Wytrzasnąłeś jakiegoś skrajnego moebloba z czeluści internetu D: Ale pewnie chodziło o uśmiech sam w sobie, więc.. nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby ta dziewczynka nie mogła się szeroko uśmiechnąć (np. po otrzymaniu prezentu), tym bardziej, że zewsząd idą wszelkie hinty na to, że Flan ma dobre serce. I 10-letnie dzieci (bo Flan więcej z wyglądu nie ma) z natury są słodkie.
May your eyes be able to see things better, even if just a little.