News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 13 - Ten Desires

Ekkusu

• あやややや~

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Michał

• Zamrożona Żaba

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Touhou 13 - Ten Desires
« Reply #289, on August 13th, 2011, 09:15 PM »
TD ma zajebisty klimat. Handlujcie. Tylko palec mnie boli już od grania, bo jak ładuje focusa Youmu dla uber-ataku, mocniej naciskam drugim palcem na powera. I to niestety mimowolnie. Zczaiłem się dopiero, jak zaczął mnie napierdalać. xD

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #290, on August 13th, 2011, 09:18 PM »
Quote from PookyFan on August 13th, 2011, 09:15 PM
TD ma zajebisty klimat. Handlujcie. Tylko palec mnie boli już od grania, bo jak ładuje focusa Youmu dla uber-ataku, mocniej naciskam drugim palcem na powera. I to niestety mimowolnie. Zczaiłem się dopiero, jak zaczął mnie napierdalać. xD
xD

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #291, on August 13th, 2011, 09:18 PM »Last edited on August 13th, 2011, 09:28 PM by Mayuki
nie chce mi się czytac tego co naspamowaliście : D zagrałem, wygrałem i osobiście sądzę, iż mogło by lepiej ale mogło by gorzej; tak jak Kreton napisał 13 to ukłon w stronę nowomyszy bo poziom jest lajtowy...dobija mnie fakt iż ostatnia spellcarda bossa 6 stege jest łatwiejszy od tego gdzie ona summonuje swoje służki ^^'

muzyka bardzo mnie zawiodła...nadal moim ulubionym kawałkiem jest themka z 1 stage ^^

PS zabawię się w tłumaczenie, ale i tak będę czekac na pacza

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #292, on August 13th, 2011, 10:11 PM »
@UP:
>Implikowanie słabej muzyki

Dohohoho. Właśnie w TD jest jeden z bardziej oryginalnych soundtracków, imo. Wyczuwam jakby pewną wspólną nutę we wszystkich motywach, czego nie mogę powiedzieć o żadnej poprzedniej grze. Jakby tym razem ZUN postawił na trzymanie się jedej koncepcji podczas komponowania.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #294, on August 13th, 2011, 10:22 PM »
Haters gonna hate, Heru. Mi się tam całkiem podoba. W demie spodobał mi się w sumie tylko motyw 2 stage, teraz całkiem przypadł mi do gustu również motyw Yuyuko... i inne kawałki też są niczego sobie. Fakt, nie jest to muza pokroju SA czy PCB, ale - co ważne - jest zajebiście klimatyczna i świetnie współgra z tłami oraz ogólnym klimatem towarzyszącym tej grze.

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #297, on August 13th, 2011, 10:30 PM »
Sort of ;_;

Ten pijany hipster mógłby w końcu skorzystać z większej ilości postaci z PC-98 i byłoby fajnie....

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #298, on August 13th, 2011, 10:36 PM »
Czemu odrazu haters?
po prostu mi sie nie podoba i tyle.
wg. mnie poprzednie części nie licząc fairy wars i zdjęciówek były lepsze

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #299, on August 13th, 2011, 11:43 PM »Last edited on August 13th, 2011, 11:44 PM by PookyFan
Huh zauważyłem to wcześniej, ale zapomniałem, bo zbyt zajęty byłem napierdalaniem.
Ale teraz ktoś to postnął na 4chanie i tak się zastanawiam wtf...

Edit: ten koment mnei rozwalił. xD

"One's a dog-thing (I forget what it's called) but she's Youkai of Echoes. The only other new character that I know of has a god damn boat.

Really, what's with Touhous and boats now? Komachi has a boat, Murasa has a boat, and now whatsherface has a boat. It seems having nice hats isn't enough anymore, there must now be a nice boat."