News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Kami

• Wróżek Mniejszy
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #180, on September 3rd, 2013, 02:35 PM »
Kolejny "Update"
1.Youmu
2.Patchouli
3.Keine
4.Yumemi

Wercik96

• Wróżek

Kotori

• Rage Quitter

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Kotori

• Rage Quitter
« Reply #184, on September 3rd, 2013, 08:49 PM »
Quote from Aya Shameimaru on September 3rd, 2013, 08:41 PM
Nic złego. Po prostu za szybko ?
Ja też często niższe pozycje zmieniam.
Of kors najbardziej uwielbiam Okuu.
Teraz na drugim miejscu będzie Sekibanki z Yuuką.
Na trzecim Ellen z Kaną,I think

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #185, on September 3rd, 2013, 09:04 PM »
U mnie pierwsza 4ever 'n ever Aya. Reszta randum. I w sumie małe ma to znaczenie.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #186, on September 3rd, 2013, 09:14 PM »
j bym s? zstnw?, kt mn jst tp*, b t jk z znjmym - czsm tg s? lb brdzj, nng mnj. M?n kg? czsm lb? brdzj, czsm mnj, chwlw fscyncj sb?.

*n lcz?c Flndr. C?gn?c dlj nlg?, lbn pst? jst kchn?, pzstl t znjm.

Towarzysz Lenek

• Wróżek
  • Imperishable Cat
« Reply #187, on September 4th, 2013, 02:33 AM »
Pierniczycie, ziomek świat poznaje to może co jakiś czas znajść coś nowego i stwierdzić, że mu się bardziej podoba.
Urok bycia nowomyszem.

В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших!

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #188, on September 4th, 2013, 11:24 AM »
Twrzysz Lnk, Nprzmjj?cy Kc - j tn rk byc nwmyszm znm. J w sm w dlszym c?g dwdj? s? tg wg dzwczynkch, plb? jdn? brdzj d drgj, w?c t k?dm gst s? zmn? mg? ;p

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #189, on September 4th, 2013, 04:02 PM »
Quote from Towarzysz Lenek on September 4th, 2013, 02:33 AM
Pierniczycie, ziomek świat poznaje to może co jakiś czas znajść coś nowego i stwierdzić, że mu się bardziej podoba.
Urok bycia nowomyszem.
Nie trzeba być nowomyszą, by zmieniać różnego rodzaju preferencje. Zwłaszcza jak np. wyjdzie nowa część Touhou - wtedy czasem okazuje się, że bardzo dużo zmienia się na liście ulubionych postaci. Sam byłem dziś zaskoczony wynikami touhousorta, który sobie zrobiłem, jak zobaczyłem, że dodali już dziewczynki z DDC. Co prawda pierwsze miejsce się nie zmieniło (wciąż ex equo Patchouli z Sakuyą), ale dalsze - i owszem.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #190, on September 4th, 2013, 05:27 PM »
Qt frm PkyFn

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #191, on September 4th, 2013, 05:46 PM »
Nah, Lunasa jest zaraz po Patchy i Perfect Meido.

Dalej są... derp, zapomniałem. Na pewno wg sortu do top 10 wskoczyło mi parę postaci z nowych gier, wśród nich między innymi Mononobe no Futo. Ale tak na dobrą sprawę poza top 5 - Sakuyą i Patchi, Lunasą, Youmu, Minoriko i Rumią - nie jestem w stanie tak na zawołanie, bez lurkania do sorta, wymienić fav postaci. Za dużo ich i za duża złożoność obliczeniowa przy ustawianiu ich na odpowiednich miejscach w rankingu ;S

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
« Reply #192, on September 4th, 2013, 05:51 PM »
Oj, ja mam MALa po to, żeby pamiętać ostatnie wyniki touhou sorta (które, poza top 5, często się zmieniają :P).

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #193, on September 4th, 2013, 05:56 PM »
Zrezygnowałem z ustawiania na MALu fav postaci z TH już dawno temu. Stwierdziłem, że będę rozgraniczał ten ranking z rankingiem fav postaci z M&A. Tak jest mi łatwiej zachować porządek. ;3

Btw MAL od wczoraj nie działa, doushio. ;_;

Tora

• Rage Quitter
  • Spirala Szczęścia~
« Reply #194, on September 4th, 2013, 06:09 PM »Last edited on September 4th, 2013, 06:11 PM by Tora
Quote from Aya Shameimaru on September 3rd, 2013, 08:41 PM
Nic złego. Po prostu za szybko ?
W ciągu dwóch miesięcy można obejrzeć kilkanaście(-dziesiąt) M&A lub zagrać w Touhou milion razy, a konkretnie postaci zaskarbić sobie sympatię. I nie ma znaczenia czy nowy czy oldfag, favy zawsze mogą ulec zmianie (poza waifu z którą łączy nas święty węzeł małżeński).

Gorzej natomiast, że ten cały Kami (i nie tylko) nie argumentuje swoich wyborów tylko robi jałową wyliczankę. Nawet jednego biednego "lubię ją za xxx". Nie można ani rozpocząć z nim jakiejkolwiek dyskusji, ani go bliżej poznać, ani nic, cała idea forum psu w dupę. W takich tematach powinno się wymagać choć odrobiny własnego wkładu.

Skoro nadarzyła się okazja, pragnę wszystkim przypomnieć, że Tenshi to najlepsza dziewczynka.
May your eyes be able to see things better, even if just a little.