News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival »

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #1275, on August 15th, 2011, 12:13 PM »
Quote from HERUBIM on August 14th, 2011, 11:45 PM
Aaaa, w sensie że bana dostał.
To nic o tym nie wiem
Dostał przy okazji bana IP ZaraZa z racji tego, że oboje mają to samo.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #1276, on August 15th, 2011, 02:47 PM »
A potrafisz? Ewentualnie wykombinuj se jakąś podpórkę z cienia.

Michał

• Zamrożona Żaba
« Reply #1277, on August 15th, 2011, 02:53 PM »
Skoro jesteś wampirem to raczej możesz (ba, musisz potrafić) latać.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #1278, on August 17th, 2011, 08:04 PM »
Quote from Michał on August 17th, 2011, 06:15 PM
tylko osoba potrafiąca super skok mogłaby przejść bez szwanku
Hmm, jako osoby zajmujące się magią w tym świecie raczej potrafimy latać. Moja postać ma założyć, że teraz nie możemy przez cały ten burdel z dymem i wysoką temperaturą?
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Michał

• Zamrożona Żaba
« Reply #1279, on August 17th, 2011, 08:08 PM »
Quote from von Suzumien on August 17th, 2011, 08:04 PM
Quote from Michał on August 17th, 2011, 06:15 PM
tylko osoba potrafiąca super skok mogłaby przejść bez szwanku
Hmm, jako osoby zajmujące się magią w tym świecie raczej potrafimy latać. Moja postać ma założyć, że teraz nie możemy przez cały ten burdel z dymem i wysoką temperaturą?
Poprawiłem. Jeśli chodzi o pytanie to mniej więcej tak, ale jeśli potrafisz latać możesz przez tą ścianę... och. Chyba już za dużo powiedziałem.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #1280, on August 20th, 2011, 12:18 AM »
(clck t shw/hd)
Qt frm HRBM
Qt frm HRBM

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #1281, on August 20th, 2011, 12:22 AM »
Eh, to zaraza z tego ZaraZa.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #1282, on August 20th, 2011, 12:24 AM »Last edited on August 20th, 2011, 02:03 PM by Sulejman
Qt frm gnss
Qt frm kks

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #1283, on August 20th, 2011, 11:30 PM »
Servish, oczyść sobie do cholery od czasu do czasu skrzynkę. Trudno, wypiorę te brudy publicznie

(click to show/hide)
Zacny Mistrzu Gry Servish!

Zwracam się do Ciebie w sprawie niecierpiącej zwłoki. Otóż, jak zapewne wiesz mój zacny druh i towarzysz przygód Kesim prowadzi mi sesję. Idzie mu to niezgorzej, jednak pewien zgrzyt fabularny niejako nas zasmucił. Otóż w czasie tejże sesji moja urokliwa postać zwana przez większość Alura Une posiadła zdolność prostego porozumiewania się, i nie byłoby to problemem gdyby nie to, że w twojej rozgrywce postanowiła przecież zostać z Lucy. Zostało to spowodowane przez nieuwagę jegomościa. Ze strony waćpana Kesima wyszła propozycja, by w twojej sesji powstała dziura czasowa, w którą dałoby się upchnąć te dwa tygodnie, jednak zważywszy na charakter twojej sesji uważam, że jest to czas zbyt długi. Ze swojej strony proponuje, by plany mojej postaci zostały albo pokrzyżowane, albo odłożone na późniejszy termin (np. Namawianie swoich krewnych przez Lucy... może byłaby z tego kolejna sesja? Próby asymilacji Alura Une do środowiska miejskiego/wiejskiego...). Jeżeli jednak sam masz jakąś propozycje bądź nawet nie brałeś pod uwagi takiej możliwości... cóż, w każdym razie, oczekuję twojej odpowiedzi i stanowiska w tej sprawie.
Z poważaniem,

Lord X

Servish

• Biedna Kapłanka!
« Reply #1284, on August 21st, 2011, 05:17 AM »
Ok, zrobione. 0:1 dla Gmaila.

Przy okazji; startujemy z sesją EX2.3.

Ignuss(Kani)
Ekkusu(Naoki)
Kesim(Kiminari)
Herubim(Saito)

Zmieniłem troszkę fabułę, ale tylko troszkę bo ZUN  poprowadził th13 tak jak w dużej mierze przewidywałem. Zatem, jeśli ktoś chce się wypisać/dopisać to teraz.
« Reply #1285, on August 22nd, 2011, 02:33 AM »
Quote from Tilval on August 22nd, 2011, 01:54 AM
Jeszcze cztery rzeczy:
1. Strasznie lubię takie forumowe sesje jak tu obserwuję, ale panicznie boję się takich na kompletnie nieznanych gruntach, jak tu. Co przez to rozumiem, pamiętam jak raz dołączyłem w środku i byłem tak oszołomyony, że ledwo dałem radę przeczytać cały thread i mało, zaaklimatyzować się do sytuacji. Wydaje mi się, że szybko bym różową lodówkę złapał za bycie kompletnie nie rzeczowym i urwanym z choinki. A i wymyślanie sobie kart (nie postaci... zaklęciowych) *cough*... Cenili mnie za to, że jako jeden z niewielu nie meta-gamingowałem. Zachęcicie jakoś czy "raczej nie"?
;D

Dobra, przyznać się: kto straszy ludzi różową lodówką? Stresujecie ich, a potem boją się dołączać, no.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Tilval

• Wróżek
  • Tengufag
« Reply #1287, on August 22nd, 2011, 02:59 AM »
Quote from Servish on August 22nd, 2011, 02:33 AM
Dobra, przyznać się: kto straszy ludzi różową lodówką? Stresujecie ich, a potem boją się dołączać, no.
Ja się nie boję różowej lodówki tylko mam dziwne wrażenie, że takową wyłapię z wyjątkową łatwością.
Kartę powinienem ułożyć jakoś z rana. (Czyt. od 14.)

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Chris

• Guest
« Reply #1289, on August 22nd, 2011, 06:12 AM »
Brawo Tival.
Mam nadzieje że twoja postać to bedzie dziewczyna.
*Ranalcus jest szcześliwy*